- 21 Mart 2018
- 407
- 1.006
- 113
- 44
Heyecanla ve umutla bekliyorum canım, inşallah topiğimizi mutluluğa boğarsın..günaydınlarr bata son 3 güün ayyy
1 hafta izinden sonra işe başladım zorlanmam umarım..
güzel bir hafta diliyorum bize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heyecanla ve umutla bekliyorum canım, inşallah topiğimizi mutluluğa boğarsın..günaydınlarr bata son 3 güün ayyy
ben ilk defa ovulasyonla yumurtlama takıbı yaptım, eger benım de 14 se 14unde regl olmam lazım. bakalım ne cıkacak. genelde 30 gunden fazla aralık olmuyordu adetlerım arasında. ama gecen ay 36 gun surdu, o sırada yaptırdıgım progesteron ve e2 tahlıllerımde doktor bu degrelerı ancak hamılelerde goruyoruz bekle demıstı ve 36. gunde regl oldum. bılmıyorum neden olmuyor. dollenme olup mu tutunmuyor yumurta hıc mı catlamıyor bı fıkrım yok kendımle ılgılı. doktorum da cok acıklayıcı bısey demıyor sorun yok rahat ol deyıp duruyorEvet bunlara bakarlar sanırım. Ben de iki hafta sonra gidip bi progesteronuma baktırıcam acaba ondan mı kısa diye şu luthal fazım. Bu arada ablama sordum senin ne kadardı diye, 15 ya da 16 gün sürüyo dedi luthal fazım. Acaba ondan mı bu kadar kolay hamile kalabiliyor bilemdim.
Canim sagol insalllahh:)Heyecanla ve umutla bekliyorum canım, inşallah topiğimizi mutluluğa boğarsın..
MerhabA hba1c de önemli, demir, D vitamini, progesteron e2 dahiliye bakmaz, kadın doğuma randevu alın bence. Birde progesteron adetin 21. Günü bakılıyorkan-b12-d-progesteron-e2 kesın o halde değil mi canım
iyiyim kuzum, bugün yarın adet olmazsam çarşamba yaptırırım. Hafta sonu lekelenme oldu, her an adet olacakmışım gibi ağrım var, bakalım. Hayırlısı artık
Günaydın, iyiyim canım, çok sağol. Beklemedeyim hala :))Günaydın Seheryelicim nasılsın, bir gelime var mı? bu arada kızlar bu aydan sonra ben de luthal fazımı uzatmak için progesteron kullanıcam. Progesteron kullanırken regl geliyor mu yoksa onu bırakmak mı gerekiyor reglin başlaması için bilgisi olan var mı
Güzel haberlerini bekliyorum canımgünaydınlarr bata son 3 güün ayyy
23. gunune denk gelmıs oluyorum randevuyu onceden almıstım, e2 yı yazıyor dahılıye daha once yazdırmıstım, sacım dokuluyor falan deyınce :) :) :) hba1c sekerle ılgılı galıba, beım de merak ettıgım buydu cok tesekkur ederım :)MerhabA hba1c de önemli, demir, D vitamini, progesteron e2 dahiliye bakmaz, kadın doğuma randevu alın bence. Birde progesteron adetin 21. Günü bakılıyor
inşalllahhh buralar bayram yerine dönsünn Rana'cım ikimizin haberi de pozitif olsuuuuunnn çok heyecanlıyım ben ama sen sakinsin maşallahhhGüzel haberlerini bekliyorum canım
inşallah yerleşmeyle ilgilidir lekelenme, çok umutlandım, hadi inşallah güzel haberlerını beklıyoruz canımiyiyim kuzum, bugün yarın adet olmazsam çarşamba yaptırırım. Hafta sonu lekelenme oldu, her an adet olacakmışım gibi ağrım var, bakalım. Hayırlısı artık
Kuzum bu kadar fazla gelmesi normal mi ? Acaba miyom vs olabilir mi?benim hala yatağa geçer ikili kullanmasam.. bi de birden bi boşalır.. arkayı her zaman kontrol etmek lazıım
Güzel haberlerin varsa haftamızı şenlendirecek.. biz hazırız :) 3 gün sonra gelen giden olmaz umarım :)günaydınlarr bata son 3 güün ayyy
İyi haftalar canım. Senden de bu hafta kesin bilgi gelecek. Umarım hamilelik haberi alırız. Ama idrar testi doğruysa ve sonuç negatifse de umut etmeye ve çabalamaya devam canım.hayırlı haftalar, hayırlı ısler canım, ben de bu sabah coook zor uyandım, hıc kalkmak ıstemedım ama ıs bızı bekler
Ben aşılamadan sonra kullandım. Herhangi bir gecikme yaşamadım.Günaydın Seheryelicim nasılsın, bir gelime var mı? bu arada kızlar bu aydan sonra ben de luthal fazımı uzatmak için progesteron kullanıcam. Progesteron kullanırken regl geliyor mu yoksa onu bırakmak mı gerekiyor reglin başlaması için bilgisi olan var mı
bu topic bu hafta iki pozitif ile çoşmak istiyor kızlar. Umarım bizlere umut olurinşalllahhh buralar bayram yerine dönsünn Rana'cım ikimizin haberi de pozitif olsuuuuunnn çok heyecanlıyım ben ama sen sakinsin maşallahhh
Insallah super olur senin icin de yarin icin sanada simdiden hayirli olsun kuzum..İyi haftalar kızlar.. ben de bu hafta kaliteli yumurta, kaliteli embriyo haberleri verebilmeyi umuyorum. Yarın toplama yapılacak. Herşey yolunda giderse 3 veya 5, gün transfer yapılacak. Ne zaman transfer edileceğini Perşembe günü embriyolog söyleyecek artık.
Demir eksikliğinden mi olur Demir eksikliği mi yapar kafam karıştı.daha önde demiştim ya bir arkadasım yaşamıştı diye. Hormonlu spiral takmışlardı önce sonra da milyonlar alındı şu an çok rahat. Öncesinde hep kansızdı ve senin dediğin gibi bir anda boşalırdı kan.. ama sana da o kadar bakılmış bir sorun olsa görürlerdi sonuçtaInsallah super olur senin icin de yarin icin sanada simdiden hayirli olsun kuzum..
Valla anlatmistim daha once rahimden parca da alindi bir sorun gorunmuyor ultrasonda da gorunmuyor... demir eksikliginden olur diye biliyorum..
aynen bu ay da olmazsa esaslı bir doktora gitmem şart oldu...Demir eksikliğinden mi olur Demir eksikliği mi yapar kafam karıştı.daha önde demiştim ya bir arkadasım yaşamıştı diye. Hormonlu spiral takmışlardı önce sonra da milyonlar alındı şu an çok rahat. Öncesinde hep kansızdı ve senin dediğin gibi bir anda boşalırdı kan.. ama sana da o kadar bakılmış bir sorun olsa görürlerdi sonuçta
dennisgo çok dua çok çok dua canım inşallah, bu grup bu hafta güzel haberlerle coşsun inşallah, rabbim yardımlarını esirgemesin hiçbirimizden.Güzel haberlerin varsa haftamızı şenlendirecek.. biz hazırız :) 3 gün sonra gelen giden olmaz umarım :)
İyi haftalar canım. Senden de bu hafta kesin bilgi gelecek. Umarım hamilelik haberi alırız. Ama idrar testi doğruysa ve sonuç negatifse de umut etmeye ve çabalamaya devam canım.
Ben aşılamadan sonra kullandım. Herhangi bir gecikme yaşamadım.
bu topic bu hafta iki pozitif ile çoşmak istiyor kızlar. Umarım bizlere umut olur
selam canım progesteronu reglin başlayınca mı bıraktın peki yoksa doktor sana belli bir gün mü söylemişti?Güzel haberlerin varsa haftamızı şenlendirecek.. biz hazırız :) 3 gün sonra gelen giden olmaz umarım :)
İyi haftalar canım. Senden de bu hafta kesin bilgi gelecek. Umarım hamilelik haberi alırız. Ama idrar testi doğruysa ve sonuç negatifse de umut etmeye ve çabalamaya devam canım.
Ben aşılamadan sonra kullandım. Herhangi bir gecikme yaşamadım.
bu topic bu hafta iki pozitif ile çoşmak istiyor kızlar. Umarım bizlere umut olur
Ama havuz problemi gibi aynı zamanda sen yukarıdan depoyu doldururken aşağıdan bir musluk da hep su azaltıyor :)aynen bu ay da olmazsa esaslı bir doktora gitmem şart oldu...
o olay kısır döngü şeklinde gidiyor kuzum bana kalırsa, demir deposu bittiği için şiddetli adet görüyorsun, şiddetli adet olduğun için depoların boşalıyor :S
Teşekkür ederim canım umarım hepimiz en kısa zamanda arka arkaya güzel haberler alabiliriz..dennisgo çok dua çok çok dua canım inşallah, bu grup bu hafta güzel haberlerle coşsun inşallah, rabbim yardımlarını esirgemesin hiçbirimizden.