• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Merhaba kızlar
Ovulasyon testinde gebelik sonucu öğrenenlere sesleniyorum
regle yakın ikinci çizgi silik de olsa çıkar mı?
Etiketlerseniz sevinirim cevabı görmem için
Teşekkür ederim
Benim bildiğim ikinci çizgi diğeri kadar koyu çıkıyor hamilelik varsa.. ama kesin sonuç değil diyorlar. T çizgisi silik çıkınca bir anlamı yok çünkü vücutta Lh hormonu bulunduğu için silik çizgi her zaman çıkabilir.

Evet eltileriniz aynı kişi olabilir. Çünkü panik atak bir ara istanbula gelmişti eltisine. O vakit tanıştırayım siz de eltisiz. :KK45::KK45::skandal:insan eltisini kadınlar kulübünde mi bulacakmış. Benim eltim hanginiz çabuk söyleyin:)

Valla ben yazamıyorum. Değişik emojiler çıkıyor
Bu reklam mevzusu nasıl kapanıyor.
Memnun oldum yeni elticiğim.panik atak.🤗

Evet eltileriniz aynı kişi olabilir. Çünkü panik atak bir ara istanbula gelmişti eltisine. O vakit tanıştırayım siz de eltisiz. :KK45::KK45::skandal:insan eltisini kadınlar kulübünde mi bulacakmış. Benim eltim hanginiz çabuk söyleyin:)

Valla ben yazamıyorum. Değişik emojiler çıkıyor
Bu reklam mevzusu nasıl kapanıyor.

Resmen kayıp eltimi buldum yav. :dua:
Eeeey Müge Anlı sen kimsin yaaaa!?

Seninde hafızana hayran kaldım bu arada. :KK57:

Benim bildiğim ikinci çizgi diğeri kadar koyu çıkıyor hamilelik varsa.. ama kesin sonuç değil diyorlar. T çizgisi silik çıkınca bir anlamı yok çünkü vücutta Lh hormonu bulunduğu için silik çizgi her zaman çıkabilir.
Teşekkkür ederimm
Silik baya o zaman
2241145

En sondaki son test degilmi o silik degil bariz yani... ayy hadi insallahh bir de ileri yas oldugunu soyle burda bayram edelim insallahh:)
İşte en son daki son test mi bilmiyorım
Karışık
Ama bence olamaz ki bilmiyorım inan
Sen beni öncelerden tanıyorsun guistizia ben :)
Seni nickinden tanıdım ama hanile değilin ki ben
Çubuk test de var elimde gebelik testi
Yaptım çıkmıyor ki
Kocaman sıfır anladın mı
İki gündür sıfır
Hayalet çizgi bile yok

İşte en son daki son test mi bilmiyorım
Karışık
Ama bence olamaz ki bilmiyorım inan
Sen beni öncelerden tanıyorsun guistizia ben :)
Seni nickinden tanıdım ama hanile değilin ki ben
Çubuk test de var elimde gebelik testi
Yaptım çıkmıyor ki
Kocaman sıfır anladın mı
İki gündür sıfır
Hayalet çizgi bile yok
Zere biyerlerden isiriyordu :))
Oyy insallahh gelmesin o zman yaaa..
O son testse umut var diye dusunmustum.. karisik diyorsun.. hcgyi ne zaman yaptin? Ovu varmi?

Zere biyerlerden isiriyordu :))
Oyy insallahh gelmesin o zman yaaa..
O son testse umut var diye dusunmustum.. karisik diyorsun.. hcgyi ne zaman yaptin? Ovu varmi?
Amin ya
HMilelik testini de yapıyorum iki gündür yok ki hiç hayalet de olsa
Ovulasyonlar böyle sadece
Netten toplu almışrım
Ovulasyonu meraktan yaptım adete yakın nasıl çıkacak die
Yumurtlama için yapmadım tabi zaten regl zamanındayım

Amin ya
HMilelik testini de yapıyorum iki gündür yok ki hiç hayalet de olsa
Ovulasyonlar böyle sadece
Netten toplu almışrım
Ovulasyonu meraktan yaptım adete yakın nasıl çıkacak die
Yumurtlama için yapmadım tabi zaten regl zamanındayım
Ovu kaldimi yani karisik dedin ya onu netlestirmek icin bi daha mi yapsan dediydim.. hcgde yok diyorsun gerci ama onu ne zmn yaptin o da onemli herkesin cikmiyor oyle erkenden.. 2 var daha umut var yani.

Teşekkkür ederimm
Silik baya o zaman
Eki Görüntüle 2241145
Yoo sondaki koyuya yakın. O kadar çok koyu olmuyor zaten. O bayağı köyü olması gebelik testinde pozitifi gördükten sonra oluyor. Çok solgunsa yani üstteki 2 testin gibiyse adete yakın bişey yoktur. Diğer türlü var. Geçen ay ben yaptım silikti. Netice de hamile değildim. Ama olduğum aylarda koyu gördüm.

Yoo sondaki koyuya yakın. O kadar çok koyu olmuyor zaten. O bayağı köyü olması gebelik testinde pozitifi gördükten sonra oluyor. Çok solgunsa yani üstteki 2 testin gibiyse adete yakın bişey yoktur. Diğer türlü var. Geçen ay ben yaptım silikti. Netice de hamile değildim. Ama olduğum aylarda koyu gördüm.
Sağol teşekkürler
Yarın kısmetse tekrar yapıcam
Adete 1 gün kalmış oluyo yarın
Silikse kesinlikle değil mantıklı
Sondaki gibi koyuysa da umudum olmuş olur

Ben olabilirim gerci esimin erkek kardesi yok ama olabilir :KK70:

Olabilir. Belli ki eltimsin, hamile olmadığına göre :) Eltimde benim gibi beceremiyor çocuk işini :)

Resmen kayıp eltimi buldum yav. :dua:
Eeeey Müge Anlı sen kimsin yaaaa!?

Seninde hafızana hayran kaldım bu arada. :KK57:

Ehh işte fena sayılmaz, durmadan biseyler hatırlamalı meslekle uğraşırsan beyin öyle çalışıyor. Bu arada ben cipro ile ilgili cevap yazmadım dimi. Alıntı yaptım sonra ne oldu sitenin halinde. Herkese teşekkür ederim görüşleri için. O ilacı direkt çöpe atmayı düşünüyorum o kadar yazıdan sonra. Sadece şu içerek tedavi olacam bakalım ne olacak. Zaten normalde olmaz ama ilacı kullanınca ya hamilelik olmasına denk gelirse pişmanlık yaşamaya dayanamam. O toz şase nasıl bir ilaç onu alsam adete yakın ne dersiniz.

Bu arada tetradox u bende sivilce için çok kullandım. Sadece bitince 1 hafta mi 10 gün mü ara vereceksin demişlerdi. Ama 6-7 kutu kullanmışımdır. O zaman sivilcem coktu şimdi bir tane bile yok. Ve ben trioid e bağlıyorum bu durumu trioid ilacından sonra hiç kalmadı. Aslında başka sebepten çıkıyordu ben başka ilaç kullanıyordum.

Monodoksu da opu dan sonra kullandım. Acaba bunun yan etkisi mantar enfeksiyona mi neden oldu bende. Opu dan sonra hiç başarı skalam olmadı. Opuya kadar 3 defa gebe kaldım. Bir ayarımı bozdu bunlar.

Back