Benim bildiğim ikinci çizgi diğeri kadar koyu çıkıyor hamilelik varsa.. ama kesin sonuç değil diyorlar. T çizgisi silik çıkınca bir anlamı yok çünkü vücutta Lh hormonu bulunduğu için silik çizgi her zaman çıkabilir.Merhaba kızlar
Ovulasyon testinde gebelik sonucu öğrenenlere sesleniyorum
regle yakın ikinci çizgi silik de olsa çıkar mı?
Etiketlerseniz sevinirim cevabı görmem için
Teşekkür ederim
Olabilirmi kız Benim elti istanbulda yaşıyo seninki nerde
Memnun oldum yeni elticiğim.panik atak.Evet eltileriniz aynı kişi olabilir. Çünkü panik atak bir ara istanbula gelmişti eltisine. O vakit tanıştırayım siz de eltisiz.insan eltisini kadınlar kulübünde mi bulacakmış. Benim eltim hanginiz çabuk söyleyin:)
Valla ben yazamıyorum. Değişik emojiler çıkıyor
Bu reklam mevzusu nasıl kapanıyor.
Evet eltileriniz aynı kişi olabilir. Çünkü panik atak bir ara istanbula gelmişti eltisine. O vakit tanıştırayım siz de eltisiz.insan eltisini kadınlar kulübünde mi bulacakmış. Benim eltim hanginiz çabuk söyleyin:)
Valla ben yazamıyorum. Değişik emojiler çıkıyor
Bu reklam mevzusu nasıl kapanıyor.
Memnun oldum yeni elticiğim.panik atak.
Ama ama benimde yok.İstanbul
Bu durumda biz senle de eltiyiz.
Ama benim evli ya da hamile kalmaya çalışan başka eltim yok.
Teşekkkür ederimmBenim bildiğim ikinci çizgi diğeri kadar koyu çıkıyor hamilelik varsa.. ama kesin sonuç değil diyorlar. T çizgisi silik çıkınca bir anlamı yok çünkü vücutta Lh hormonu bulunduğu için silik çizgi her zaman çıkabilir.
Bu umut vaadediyor.. kac gun var adetine?
İyi gecelerBen yateyrum kızlar iyi geceler herkese.
2 gün var ama çoğu kişi dedi ki zaten t çizgisi illa silik çıkarmış kiBu umut vaadediyor.. kac gun var adetine?
En sondaki son test degilmi o silik degil bariz yani... ayy hadi insallahh bir de ileri yas oldugunu soyle burda bayram edelim insallahh:)2 gün var ama çoğu kişi dedi ki zaten t çizgisi illa silik çıkarmış ki
İşte en son daki son test mi bilmiyorımEn sondaki son test degilmi o silik degil bariz yani... ayy hadi insallahh bir de ileri yas oldugunu soyle burda bayram edelim insallahh:)
Zere biyerlerden isiriyordu :))İşte en son daki son test mi bilmiyorım
Karışık
Ama bence olamaz ki bilmiyorım inan
Sen beni öncelerden tanıyorsun guistizia ben :)
Seni nickinden tanıdım ama hanile değilin ki ben
Çubuk test de var elimde gebelik testi
Yaptım çıkmıyor ki
Kocaman sıfır anladın mı
İki gündür sıfır
Hayalet çizgi bile yok
Amin yaZere biyerlerden isiriyordu :))
Oyy insallahh gelmesin o zman yaaa..
O son testse umut var diye dusunmustum.. karisik diyorsun.. hcgyi ne zaman yaptin? Ovu varmi?
Ovu kaldimi yani karisik dedin ya onu netlestirmek icin bi daha mi yapsan dediydim.. hcgde yok diyorsun gerci ama onu ne zmn yaptin o da onemli herkesin cikmiyor oyle erkenden.. 2 var daha umut var yani.Amin ya
HMilelik testini de yapıyorum iki gündür yok ki hiç hayalet de olsa
Ovulasyonlar böyle sadece
Netten toplu almışrım
Ovulasyonu meraktan yaptım adete yakın nasıl çıkacak die
Yumurtlama için yapmadım tabi zaten regl zamanındayım
evet daha koyu olmali diyorlar ama bilemedim. bence en iyisi gebelik testi yapmak. ya da kan vermek.
Yoo sondaki koyuya yakın. O kadar çok koyu olmuyor zaten. O bayağı köyü olması gebelik testinde pozitifi gördükten sonra oluyor. Çok solgunsa yani üstteki 2 testin gibiyse adete yakın bişey yoktur. Diğer türlü var. Geçen ay ben yaptım silikti. Netice de hamile değildim. Ama olduğum aylarda koyu gördüm.
Sağol teşekkürlerYoo sondaki koyuya yakın. O kadar çok koyu olmuyor zaten. O bayağı köyü olması gebelik testinde pozitifi gördükten sonra oluyor. Çok solgunsa yani üstteki 2 testin gibiyse adete yakın bişey yoktur. Diğer türlü var. Geçen ay ben yaptım silikti. Netice de hamile değildim. Ama olduğum aylarda koyu gördüm.
Ben olabilirim gerci esimin erkek kardesi yok ama olabilir
Resmen kayıp eltimi buldum yav.
Eeeey Müge Anlı sen kimsin yaaaa!?
Seninde hafızana hayran kaldım bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?