• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

gecen aykı gıbı ısteklı ve sıkı olmadı :KK43: ama ınsallah gelmez dua edelım bırbırımıze canım ya. kırmızı gorunce sararıyorum. olumlu dusunelım. dun cagla sıkelın programında bır doktor vardı. cok guzel seyler soylemıs. kadın doktora gıdıp "yasınız gec hemen calısmaya baslayın" sozunu duyunca o kadın 100/100 doguracak durumda bıle olsa vucut o baskıyı hıssedıyor ve doguma hazırlanmıyor demıs. benım ısyerınde ayrı baskı evde ayrı baskı oldugu ıcın cok da umıtlı degılım. bır de cok ıstedıgım seyler gerceklesmez benım. bunu cok ıstıyorum ya ondan zor maalesef
Insallah gelmesin canim.. belli olmaz tek bir yumurta ve bir sperm isi gorucek
Insallah gelmesin bebek dolayisiylaaa😘

Neyse napalim saglik olsun... ergenlikte boyunun durmasi adet olmaya baslayinca duruyor yani benim ondan olmustu ama sararma evet daha oncesinde sari degil miydi o da genetik olabiliyor.:/

yok sararma hıc yoktu, ben sut dıslerımı bıle karbonatla fırcalardım, o zamanlar boyle cesıt cesıt dıs macunu yoktu mecbur. cok parlak ve beyaz dıslerım vardı zencı dısı gıbı :) kendım de bugday tenlı oldugum ıcın dalga gecerlerdı ıncı gıbı parlıyosun dıye. bu ılacla kemık gıbı bır sararma oldu dıslerımde kalıtsal olamaz tam bu ılacı kullandıgım surecte bırden olustu. yan etkılerınde de varmıs ama ben doktora o kadar guvenmısım kı sıvılcelerı yokedecek dıye hıc okumamısım cocukluk. adet gormeye de ortaokulda basladım ona ragmen boyum uzamaya devam edıyordu.

yok sararma hıc yoktu, ben sut dıslerımı bıle karbonatla fırcalardım, o zamanlar boyle cesıt cesıt dıs macunu yoktu mecbur. cok parlak ve beyaz dıslerım vardı zencı dısı gıbı :) kendım de bugday tenlı oldugum ıcın dalga gecerlerdı ıncı gıbı parlıyosun dıye. bu ılacla kemık gıbı bır sararma oldu dıslerımde kalıtsal olamaz tam bu ılacı kullandıgım surecte bırden olustu. yan etkılerınde de varmıs ama ben doktora o kadar guvenmısım kı sıvılcelerı yokedecek dıye hıc okumamısım cocukluk. adet gormeye de ortaokulda basladım ona ragmen boyum uzamaya devam edıyordu.
Ben de 5.sinif tatilinde oldum daha bebeyken kuzuyu dusunuyorum da bi de o zmn nerde kadin bagi..varsa da ya biz bilmiyorduk ya da alinamiyordu, o bezleri az kaynatmadim ayy 😏

Ben de 5.sinif tatilinde oldum daha bebeyken kuzuyu dusunuyorum da bi de o zmn nerde kadin bagi..varsa da ya biz bilmiyorduk ya da alinamiyordu, o bezleri az kaynatmadim ayy 😏
ilk orkıd reklamı cıktıgında ne oldugunu delı gıbı merak edıyordum cocukluk, bır de sadece eczanelerde satılıyodu. bız bebek bezlerını kaynat kanyat kullandık ıste. okulda gececek falan dıye ne korkardım. bez yanı sonucta ne kadar tutacak. kocaman bezlerı bebek gıbı kullanırdık.

ilk orkıd reklamı cıktıgında ne oldugunu delı gıbı merak edıyordum cocukluk, bır de sadece eczanelerde satılıyodu. bız bebek bezlerını kaynat kanyat kullandık ıste. okulda gececek falan dıye ne korkardım. bez yanı sonucta ne kadar tutacak. kocaman bezlerı bebek gıbı kullanırdık.
Benim cok gecti arkama siraya rezillik resmen ne zordu yaaa kendimi bildim bileli yogun ve sancili oluyorum... hatta gamze diye bir arkadasimiz vardi sira komple kan olmustu yaaa oturdu aglamisti kiz kiyamam.. neler yasadik yahu:)
Simdi depoluyoruz valla
Benim de bel agrim basladi dun sol gogsume sanci saplandi bicak gibi.. onun disinda pms yasiyorum sonuna kadar.. cay kasigiyla kasik kasik nutella yedim pisman degilim 😅

lise 2 ye giderken tetradox verdı doktor, sıvılcelerım ıcın. dedı kı bunu sureklı kullanacaksın. kullandım 2 sene hıc kesıntısız. boyum sınıfta en uzun boydu, dıslerım bembeyazdı, dıslerım sararmaya basladı ve boyumun uzaması durdu. ıkı sene sonunda bır alıle doktoru babama demıs kı o ılacı 2 haftadan fazla asla kullanmamalı ve c vıtamını destegı almadan kesınlıkle ıcmemelı. o an bıraktım. bana ne vıtamın verılmıstı ne de bır uyarıda bulunmustu ısyerı doktoru verırken ve bıttıkce hep yazdı stajım boyunca. sıvılceler gectı mı gectı ama.... meger kemıklerde kalcıı hasar verıyomus ve dıslerı o sarartmıs, buyume de tak dıye durdu tabı. ondan sonra ne zaman antıbıyotık ıceren ılac ıcsem mıde bulnatısı ve basdonmesıyle fenalasıyorum, hatta agrı kesıcıde bıle. bu lanet ılactan sonra hayatımı mahvetmıs oldum hem de daha ergenlık donemımde. hala lanet okurum o doktora. :KK43: tetrasıklık grubu ılaclar boyle oluyormus maalesef.

Benim 1 kutu kullandıktan sonra çene eklemim sağlı sollu dokununca ağrıyodu. Krem sürerken fark ettim. Ulen dedim lenflerim mi şişti acaba noluyo. Sonra araştırdım ki bu manyak antibiyotik eklemlerde ağrı sızı yapabiliyomuş. Üstüne bi de mantar yaptıydı.

Ben doktoruma bunu kullanmak zorunda mıyım diye sormuştum. "Bir iki tane içtikten sonra midende yanma olmazsa bunu kullanman taraftarıyım" demişti. "Rahim dokusu için en faydalı antibiyotik bu ne yazık ki ve gebelik şansını arttırıyor" demişti. Demişti de demişti ve ikna da etmişti. :) dicilek dicilek

Pembe pembe diye diretenlere gonul alma diye dusunuyorum ben onu kurk gibi goruyorum ama 😆
Her yere de reklam sokuşturuyorlar, bir de yarışmalar düzenleyip kadınlara sponsor bulacağız diyorlar :) Kadınlar da yarışıp kazanıcaz siye büyük firmaları etiketliyorlar. Bu işten tek kazanan onlar oluyorlar elbette ve şu reklamların çirkinliğine bakar mısınız? Sayfanın yarısı reklam ya.

k sararma hıc yoktu, ben sut dıslerımı bıle karbonatla fırcalardım, o zamanlar boyle cesıt cesıt dıs macunu yoktu mecbur. cok parlak ve beyaz dıslerım v
Bir dava açamadın mı ruh hastasına? Doktor demeye bi şahit lazım bunlara ya. Bizim bir aile doktoru vardı adamı yemin ederim doktordan başka herşeye benzetirsin. Neyseki aldılar bizim oradan yoksa bne şikayet edecektim.

Her yere de reklam sokuşturuyorlar, bir de yarışmalar düzenleyip kadınlara sponsor bulacağız diyorlar :) Kadınlar da yarışıp kazanıcaz siye büyük firmaları etiketliyorlar. Bu işten tek kazanan onlar oluyorlar elbette ve şu reklamların çirkinliğine bakar mısınız? Sayfanın yarısı reklam ya.
Valla o reklam ve sponsor isine bende takigim... reklamlari artik icerik kapliyor bilmem ne diye kaldirtiyorum lakin gostermemeye calisacagiz diyorlar tekrar tekrar geliyor inat ettim bikmadan bu reklami gosterme diyorum.. site ile ilgili olmadigini google reklamlari oldugunu soylediler dogrudur... telefonumuz zaten googlenin..

Valla o reklam ve sponsor isine bende takigim... reklamlari artik icerik kapliyor bilmem ne diye kaldirtiyorum lakin gostermemeye calisacagiz diyorlar tekrar tekrar geliyor inat ettim bikmadan bu reklami gosterme diyorum.. site ile ilgili olmadigini google reklamlari oldugunu soylediler dogrudur... telefonumuz zaten googlenin..
adblock kullanın
Android https://adblockplus.org/android-about
iOS için https://itunes.apple.com/us/app/adblock/id691121579?mt=8
Chrome için https://chrome.google.com/webstore/search/adblock
Mozilla için https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/adblock-plus/

Benim 1 kutu kullandıktan sonra çene eklemim sağlı sollu dokununca ağrıyodu. Krem sürerken fark ettim. Ulen dedim lenflerim mi şişti acaba noluyo. Sonra araştırdım ki bu manyak antibiyotik eklemlerde ağrı sızı yapabiliyomuş. Üstüne bi de mantar yaptıydı.

Ben doktoruma bunu kullanmak zorunda mıyım diye sormuştum. "Bir iki tane içtikten sonra midende yanma olmazsa bunu kullanman taraftarıyım" demişti. "Rahim dokusu için en faydalı antibiyotik bu ne yazık ki ve gebelik şansını arttırıyor" demişti. Demişti de demişti ve ikna da etmişti. :) dicilek dicilek
Bana da tüp bebek te yumurta toplama işleminden sonra vermişti korkumdan bol suyla bi saat dimdik oturuyordum

Kizz yerim seni 😘hayirli olsun.. bak o da buyumeden soylememis goruyon mu ahaha bende demicem olursa :))

Sen bi geç söyle o zaman nasıl yeniyormuş insan gösteririm ben sağaaa Eminee!:KK11:
Ben şüpheli çizgiyi bile paylaşcam valla. Gün gün gebelik şeysi eklicem. Dakka dakka yazcam enini boyunu. Bokunu çıkarcam. Görmemişin çocuğu olmuş styla :D Ama görmedim yazık napam. :)))

Sen bi geç söyle o zaman nasıl yeniyormuş insan gösteririm ben sağaaa Eminee!:KK11:
Ben şüpheli çizgiyi bile paylaşcam valla. Gün gün gebelik şeysi eklicem. Dakka dakka yazcam enini boyunu. Bokunu çıkarcam. Görmemişin çocuğu olmuş styla :KK70: Ama görmedim yazık napam. :)))
Olsun da cikarirsin b.kunu ben zevkle okurum vallaaa 😍

Senella Senella en son 28 ocakta adet oldum dongum 28 29 gun . takvime baktim son iki yîlda iki defa 32 yi bulmusum,34 gudeyim bugun gerisi hep 28,29. biliyosun ben sapmadan adet olurum. dün testte yaptim bisey de cikmadi. adet olacagim zaman usurdum yaniyorum.ovulasyon da yapmadim. kistmi ,gec yumurtami oldu ne oldum deliricem. benim gibi olan varmi ?:KK43: duphastn var evde icsem adet olurmuyum bi de?

Merhaba hanımlar. Genetik test temiz cıktı çok şükür. Dr amh testini ve genetik testini yaptır demişti. Amh testi konusunda tereddüt yasıyorum. 5 aydır adet olamamamıştım kürtaj dan sonra perde ve yapısıklık halledildi. Şimdiye kadar düzenli her ay aynı tarıhlerde bir iki gün oynama olurdu bazen adet oluyordum hiç bir sıkıntı yasamamıştım. Bu 5 ay etkileyip düşük çıkarsa psikolojik olarak etkilenirim diye düşünüyorum. Birazda korkuyorum sanırım. Nisan bası gibi denemeye baslayıp diyecek Dr tekrar yapısıklık olmazsa eger. İlacla yada bitkisel kürlerle yumurta rezervi cogaltılıyormu olmuyor diye biliyorum ama yanlışmı düşünüyorum. Arastırıp kafamı iyce bulandırmak istemiyorum. Sizlerin deneyimlerin güveniyorum bana Bi akıl verseniz. Fsh en son 13.47 çıkmıştı amh hiç yaptırmadım.

Back