Canım 11. Günde hassas testte çıkardı sanki ama yine de adet olana kadar umut var. Yumurta geç çatlar, arkadan gelen vars geç döllenme olur.. ama büyük olasılıkla bu sonucun geleceğini bilip yine de adete kadar beklemek lazım.Bu arada sabah hassas idrar testi yaptırdım
Aşılamanın 11.günü
Negatif çıktı, zaten adet ağrısı çekmeye başladım
Hoşgeldin sıradaki aşılama adayı..ne zaman başlıyor şimdi tedavin? yumurta geliştirici hap mı verilecek iğne mi ?Belli olmaz belki erkendir çıkmıyodur dicem de, değer 6yken bile çıkıyo o yüzden negatifi kabullenmek mantıklı olan. 3 yumurta olunca normalden birazcık daha fazla canın sıkılmıştır ama aşılamaya çok umut bağlamamak lazım. Neticede standart şansı yüzde 5 falan arttırıyo. Yine inşallah son anda bi sürpriz olur. :)
Ben de bugün regl oldum. Sıradaki aşılama adayı.
Hiç başıma gelmedi ama bence doktora gitmeden ilacı içmemek lazım. Geç döllenme olabilir sonuçta.Senella en son 28 ocakta adet oldum dongum 28 29 gun . takvime baktim son iki yîlda iki defa 32 yi bulmusum,34 gudeyim bugun gerisi hep 28,29. biliyosun ben sapmadan adet olurum. dün testte yaptim bisey de cikmadi. adet olacagim zaman usurdum yaniyorum.ovulasyon da yapmadim. kistmi ,gec yumurtami oldu ne oldum deliricem. benim gibi olan varmi ? duphastn var evde icsem adet olurmuyum bi de?
Testlerin iyi çıkmasına sevindim canım. Benim bildiğim beslenme bozukluğu ya da bazı hastalıklar kaynaklı mevcut rezervler baskılanmışsa sorun çözülünce o yükselebiliyor. Yani var olan birşey normale dönebiliyor ama olmayan bir şey arttırılamıyor diye biliyorum.Merhaba hanımlar. Genetik test temiz cıktı çok şükür. Dr amh testini ve genetik testini yaptır demişti. Amh testi konusunda tereddüt yasıyorum. 5 aydır adet olamamamıştım kürtaj dan sonra perde ve yapısıklık halledildi. Şimdiye kadar düzenli her ay aynı tarıhlerde bir iki gün oynama olurdu bazen adet oluyordum hiç bir sıkıntı yasamamıştım. Bu 5 ay etkileyip düşük çıkarsa psikolojik olarak etkilenirim diye düşünüyorum. Birazda korkuyorum sanırım. Nisan bası gibi denemeye baslayıp diyecek Dr tekrar yapısıklık olmazsa eger. İlacla yada bitkisel kürlerle yumurta rezervi cogaltılıyormu olmuyor diye biliyorum ama yanlışmı düşünüyorum. Arastırıp kafamı iyce bulandırmak istemiyorum. Sizlerin deneyimlerin güveniyorum bana Bi akıl verseniz. Fsh en son 13.47 çıkmıştı amh hiç yaptırmadım.
Bir tanıdık kuzenleri ile olan whatsapp grubuna durmadan ultrason fotoğrafı atıyordu. Mesela seni Doğum günün ben bebeğin ultrason fotoğrafısını atıyor bebek de doğup gününü kutluyor diyorum , sahile gidiyorum ultrason fotoğrafı atıp bugün bebek de gezdi diyorum. İnsanlar nasıl darlanır canlı canlı gördüm :)Sen bi geç söyle o zaman nasıl yeniyormuş insan gösteririm ben sağaaa Eminee!
Ben şüpheli çizgiyi bile paylaşcam valla. Gün gün gebelik şeysi eklicem. Dakka dakka yazcam enini boyunu. Bokunu çıkarcam. Görmemişin çocuğu olmuş stylaAma görmedim yazık napam. :)))
Ne tesadüf benim eltimde 3 aylık hamile,29 yaşında ve 4,5 yıllık evli....yakin arkadaşım 2 aylık hamile 2.ye 37 yaşında kızı 1,5 yaşında 2,5 yıllık evli...ve yine arkadașim 3.ye hamile 38 yaşında.Allahım bizede nasip eyle en kısa zamanda....Amin inşallah.Eltim 3 aylık hamileymiş ühühühü.. Şaka şaka 29 yaşında ve 5 yıllık evli zaten. Bence sakıncası yok. :))
Bir tanıdık kuzenleri ile olan whatsapp grubuna durmadan ultrason fotoğrafı atıyordu. Mesela seni Doğum günün ben bebeğin ultrason fotoğrafısını atıyor bebek de doğup gününü kutluyor diyorum , sahile gidiyorum ultrason fotoğrafı atıp bugün bebek de gezdi diyorum. İnsanlar nasıl darlanır canlı canlı gördüm :)
Ne tesadüf benim eltimde 3 aylık hamile,29 yaşında ve 4,5 yıllık evli....yakin arkadaşım 2 aylık hamile 2.ye 37 yaşında kızı 1,5 yaşında 2,5 yıllık evli...ve yine arkadașim 3.ye hamile 38 yaşında.Allahım bizede nasip eyle en kısa zamanda....Amin inşallah.
Eltim 3 aylık hamileymiş ühühühü.. Şaka şaka 29 yaşında ve 5 yıllık evli zaten. Bence sakıncası yok. :))
Hosgeldin canım. Ne ilacı kuzu ilaç milad içme. Belli ki geç yumurtladın bekle biraz. En az bir hafta geçsin üstünden, sonra bir test yaptırır doktora gidersin. Inşallah bebeğe işarettir.Senella en son 28 ocakta adet oldum dongum 28 29 gun . takvime baktim son iki yîlda iki defa 32 yi bulmusum,34 gudeyim bugun gerisi hep 28,29. biliyosun ben sapmadan adet olurum. dün testte yaptim bisey de cikmadi. adet olacagim zaman usurdum yaniyorum.ovulasyon da yapmadim. kistmi ,gec yumurtami oldu ne oldum deliricem. benim gibi olan varmi ? duphastn var evde icsem adet olurmuyum bi de?
Merhaba hanımlar. Genetik test temiz cıktı çok şükür. Dr amh testini ve genetik testini yaptır demişti. Amh testi konusunda tereddüt yasıyorum. 5 aydır adet olamamamıştım kürtaj dan sonra perde ve yapısıklık halledildi. Şimdiye kadar düzenli her ay aynı tarıhlerde bir iki gün oynama olurdu bazen adet oluyordum hiç bir sıkıntı yasamamıştım. Bu 5 ay etkileyip düşük çıkarsa psikolojik olarak etkilenirim diye düşünüyorum. Birazda korkuyorum sanırım. Nisan bası gibi denemeye baslayıp diyecek Dr tekrar yapısıklık olmazsa eger. İlacla yada bitkisel kürlerle yumurta rezervi cogaltılıyormu olmuyor diye biliyorum ama yanlışmı düşünüyorum. Arastırıp kafamı iyce bulandırmak istemiyorum. Sizlerin deneyimlerin güveniyorum bana Bi akıl verseniz. Fsh en son 13.47 çıkmıştı amh hiç yaptırmadım.
Bir şey desinler hele hormonlardan cevabını alıyorlardı :)Abooo ben lafımı sokarım yemin olsun
Sagolasın tesekkür ederim. İnsallah eskiye dönmüştür temmuzda korunmayı bıraktığım ay korunmasız tek ilişkide hiç ummadığım ve cok stres üzüntülü dönemde hamile kalmıştım. İnsallah iyidir bu 5 ay etkileme iştir.Hiç başıma gelmedi ama bence doktora gitmeden ilacı içmemek lazım. Geç döllenme olabilir sonuçta.
Testlerin iyi çıkmasına sevindim canım. Benim bildiğim beslenme bozukluğu ya da bazı hastalıklar kaynaklı mevcut rezervler baskılanmışsa sorun çözülünce o yükselebiliyor. Yani var olan birşey normale dönebiliyor ama olmayan bir şey arttırılamıyor diye biliyorum.
Umarım bu kez çok daha iyi olacak canım.. sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın sonunda.Sagolasın tesekkür ederim. İnsallah eskiye dönmüştür temmuzda korunmayı bıraktığım ay korunmasız tek ilişkide hiç ummadığım ve cok stres üzüntülü dönemde hamile kalmıştım. İnsallah iyidir bu 5 ay etkileme iştir.
Olabilirmi kız Benim elti istanbulda yaşıyo seninki nerdeBizim elti aynı kişi olmasın kız?Ay çok güldüm bugün. Bi tuhaf pms her yerim şiş şiş
İnsallah hepimizde alalım insallahh. Hep dualarımda burda tanıstıgım gercek isimlerini bilmediğim herkese dua ediyorum hemiz kavusalım tez zamanda insallah.Umarım bu kez çok daha iyi olacak canım.. sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın sonunda.
Benim tanıdığım Bi şifacı esime ve bana kavonoz da kestane balıyla Bi karışım hazırlamıştı. Eşiminkinde arı sütü varda benimkinde varmı bilmiyorum. Şimdi estrofem kullanıyorum diye onu yıyemiyorum. Arayıp soracagım neler var karısımda diye. Yoksa sizlerin önerdiği markayı alır kullanırım. Cok teskkur ederimYumurta rezervi sabit diyorlar ama arı sütünün mevcut yumurtayi cogalttigini söyleyen arkadaşlar var. Tek yumurta görünenler ultrasonda 3 4 görmüşler arı sütünden sonra. Balık yağı ve q10 sanırım.
Olabilirmi kız Benim elti istanbulda yaşıyo seninki nerde
Ben olabilirim gerci esimin erkek kardesi yok ama olabilirEvet eltileriniz aynı kişi olabilir. Çünkü panik atak bir ara istanbula gelmişti eltisine. O vakit tanıştırayım siz de eltisiz.insan eltisini kadınlar kulübünde mi bulacakmış. Benim eltim hanginiz çabuk söyleyin:)
Valla ben yazamıyorum. Değişik emojiler çıkıyor
Bu reklam mevzusu nasıl kapanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?