İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Bu arada sabah hassas idrar testi yaptırdım
Aşılamanın 11.günü
Negatif çıktı, zaten adet ağrısı çekmeye başladım
Canım 11. Günde hassas testte çıkardı sanki ama yine de adet olana kadar umut var. Yumurta geç çatlar, arkadan gelen vars geç döllenme olur.. ama büyük olasılıkla bu sonucun geleceğini bilip yine de adete kadar beklemek lazım.

Hoşgeldin sıradaki aşılama adayı..ne zaman başlıyor şimdi tedavin? yumurta geliştirici hap mı verilecek iğne mi ?

Hiç başıma gelmedi ama bence doktora gitmeden ilacı içmemek lazım. Geç döllenme olabilir sonuçta.

Testlerin iyi çıkmasına sevindim canım. Benim bildiğim beslenme bozukluğu ya da bazı hastalıklar kaynaklı mevcut rezervler baskılanmışsa sorun çözülünce o yükselebiliyor. Yani var olan birşey normale dönebiliyor ama olmayan bir şey arttırılamıyor diye biliyorum.

Bir tanıdık kuzenleri ile olan whatsapp grubuna durmadan ultrason fotoğrafı atıyordu. Mesela seni Doğum günün ben bebeğin ultrason fotoğrafısını atıyor bebek de doğup gününü kutluyor diyorum , sahile gidiyorum ultrason fotoğrafı atıp bugün bebek de gezdi diyorum. İnsanlar nasıl darlanır canlı canlı gördüm :)

Burada yumurta toplamadan önceki akşam 300 mg ranitidine veriliyor. Bunu içmek zorunlu. Gastrit ülser vs içi kullanılan bir şey ama anestezinin etkilerini de azaltıyor anladığım kadarıyla. yanında bir de isteğe bağlı 0,5 mg xanax veriliyor. Sonrasında bir anitibiyolik olmuyor diye biliyorum ama umarım bu ay göreceğim :)

Eltim 3 aylık hamileymiş ühühühü.. Şaka şaka 29 yaşında ve 5 yıllık evli zaten. Bence sakıncası yok. :))
Ne tesadüf benim eltimde 3 aylık hamile,29 yaşında ve 4,5 yıllık evli....yakin arkadaşım 2 aylık hamile 2.ye 37 yaşında kızı 1,5 yaşında 2,5 yıllık evli...ve yine arkadașim 3.ye hamile 38 yaşında.Allahım bizede nasip eyle en kısa zamanda....Amin inşallah.

Abooo ben lafımı sokarım yemin olsun

Bizim elti aynı kişi olmasın kız? Ay çok güldüm bugün. Bi tuhaf pms her yerim şiş şiş

Eltim 3 aylık hamileymiş ühühühü.. Şaka şaka 29 yaşında ve 5 yıllık evli zaten. Bence sakıncası yok. :))

Ayy ben alıntı yapamadım nedense. Yakında benim.eltimde hamile kalir :)

Hosgeldin canım. Ne ilacı kuzu ilaç milad içme. Belli ki geç yumurtladın bekle biraz. En az bir hafta geçsin üstünden, sonra bir test yaptırır doktora gidersin. Inşallah bebeğe işarettir.

Yumurta rezervi sabit diyorlar ama arı sütünün mevcut yumurtayi cogalttigini söyleyen arkadaşlar var. Tek yumurta görünenler ultrasonda 3 4 görmüşler arı sütünden sonra. Balık yağı ve q10 sanırım.

Sagolasın tesekkür ederim. İnsallah eskiye dönmüştür temmuzda korunmayı bıraktığım ay korunmasız tek ilişkide hiç ummadığım ve cok stres üzüntülü dönemde hamile kalmıştım. İnsallah iyidir bu 5 ay etkileme iştir.

Umarım bu kez çok daha iyi olacak canım.. sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın sonunda.

Yumurta rezervi sabit diyorlar ama arı sütünün mevcut yumurtayi cogalttigini söyleyen arkadaşlar var. Tek yumurta görünenler ultrasonda 3 4 görmüşler arı sütünden sonra. Balık yağı ve q10 sanırım.
[/QUOTE]
Benim tanıdığım Bi şifacı esime ve bana kavonoz da kestane balıyla Bi karışım hazırlamıştı. Eşiminkinde arı sütü varda benimkinde varmı bilmiyorum. Şimdi estrofem kullanıyorum diye onu yıyemiyorum. Arayıp soracagım neler var karısımda diye. Yoksa sizlerin önerdiği markayı alır kullanırım. Cok teskkur ederim

Benim tanıdığım Bi şifacı esime ve bana kavonoz da kestane balıyla Bi karışım hazırlamıştı. Eşiminkinde arı sütü varda benimkinde varmı bilmiyorum. Şimdi estrofem kullanıyorum diye onu yıyemiyorum. Arayıp soracagım neler var karısımda diye. Yoksa sizlerin önerdiği markayı alır kullanırım. Cok teskkur ederim
[/QUOTE]

Niye estrofem kullanıyorsun. Tüp bebek mevzusu yok değil mi?

Olabilirmi kız Benim elti istanbulda yaşıyo seninki nerde

Evet eltileriniz aynı kişi olabilir. Çünkü panik atak bir ara istanbula gelmişti eltisine. O vakit tanıştırayım siz de eltisiz. insan eltisini kadınlar kulübünde mi bulacakmış. Benim eltim hanginiz çabuk söyleyin:)

Valla ben yazamıyorum. Değişik emojiler çıkıyor
Bu reklam mevzusu nasıl kapanıyor.

Ben olabilirim gerci esimin erkek kardesi yok ama olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…