• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Ayrıca, ne yaparlarsa yapsınlar bu Kadınlarkulübü'nin hazırlattığı web sitesi de logosu da iğrenç. :) Yeni site eskisinden güzel olmuş ama çok zevksizler bu konuda sanırım hepimiz hem fikirizdir diyorum.

Tetra mideyi mahveder, yemek borusunu mahveder. İçtiğinde mutlaka dik pozisyonda olup en az 30 dk yatmaman lazım. Antibiyotikler spermlere ve erkek üremesine zarar veriyor diycem ama üzülmeyin! Aslında kesinlikle kullanmamak lazım.

However, Ruddock mentioned that according to the Reproductive Biology and Endocrinology table, male fertility and sperm can be negatively impacted by antibiotics like Penicillin, tetracycline, and erythromycin. If you are trying to conceive while on antibiotics, there are a few things to keep in mind.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1991524 bu da makale
Benim denge sinirimde tahribatta bulunmus.. valla mahvetti beni bir bas donmesi kusma 4 acil gezdim.. baskilayici falan verdiler en son kbb profuna gorundum.. sinuzit icin vermislerdi tetra penisilin mi peki.. baska bisiy mi

Tetra mideyi mahveder, yemek borusunu mahveder. İçtiğinde mutlaka dik pozisyonda olup en az 30 dk yatmaman lazım. Antibiyotikler spermlere ve erkek üremesine zarar veriyor diycem ama üzülmeyin! Aslında kesinlikle kullanmamak lazım.

However, Ruddock mentioned that according to the Reproductive Biology and Endocrinology table, male fertility and sperm can be negatively impacted by antibiotics like Penicillin, tetracycline, and erythromycin. If you are trying to conceive while on antibiotics, there are a few things to keep in mind.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1991524 bu da makale

Evet şimdi hatırladım. Hsg sonrası kullandığım Tetradox idi. Midem boş olmasın, hemen uzanmayayım derken hem geriliyodum hem 2 kilo aldıydım.

Benim denge sinirimde tahribatta bulunmus.. valla mahvetti beni bir bas donmesi kusma 4 acil gezdim.. baskilayici falan verdiler en son kbb profuna gorundum.. sinuzit icin vermislerdi tetra penisilin mi peki.. baska bisiy mi
Tetra çok güçlü bir antibiyotik neden hala veriliyor onu da bilmiyorum...

Evet şimdi hatırladım. Hsg sonrası kullandığım Tetradox idi. Midem boş olmasın, hemen uzanmayayım derken hem geriliyodum hem 2 kilo aldıydım.
lise 2 ye giderken tetradox verdı doktor, sıvılcelerım ıcın. dedı kı bunu sureklı kullanacaksın. kullandım 2 sene hıc kesıntısız. boyum sınıfta en uzun boydu, dıslerım bembeyazdı, dıslerım sararmaya basladı ve boyumun uzaması durdu. ıkı sene sonunda bır alıle doktoru babama demıs kı o ılacı 2 haftadan fazla asla kullanmamalı ve c vıtamını destegı almadan kesınlıkle ıcmemelı. o an bıraktım. bana ne vıtamın verılmıstı ne de bır uyarıda bulunmustu ısyerı doktoru verırken ve bıttıkce hep yazdı stajım boyunca. sıvılceler gectı mı gectı ama.... meger kemıklerde kalcıı hasar verıyomus ve dıslerı o sarartmıs, buyume de tak dıye durdu tabı. ondan sonra ne zaman antıbıyotık ıceren ılac ıcsem mıde bulnatısı ve basdonmesıyle fenalasıyorum, hatta agrı kesıcıde bıle. bu lanet ılactan sonra hayatımı mahvetmıs oldum hem de daha ergenlık donemımde. hala lanet okurum o doktora. :( tetrasıklık grubu ılaclar boyle oluyormus maalesef.

Sıkı calistiniz mi 😎belki de gelmez. Biz olumlu dusunelim.🤗
gecen aykı gıbı ısteklı ve sıkı olmadı :( ama ınsallah gelmez dua edelım bırbırımıze canım ya. kırmızı gorunce sararıyorum. olumlu dusunelım. dun cagla sıkelın programında bır doktor vardı. cok guzel seyler soylemıs. kadın doktora gıdıp "yasınız gec hemen calısmaya baslayın" sozunu duyunca o kadın 100/100 doguracak durumda bıle olsa vucut o baskıyı hıssedıyor ve doguma hazırlanmıyor demıs. benım ısyerınde ayrı baskı evde ayrı baskı oldugu ıcın cok da umıtlı degılım. bır de cok ıstedıgım seyler gerceklesmez benım. bunu cok ıstıyorum ya ondan zor maalesef

Back