Siddeti ne ki acaba eger siddetliyse tabi ki tedavin onemli o sekilde gebe de kalamazsin.Kızlar dün idrar yolu testi sonucumu gösterdim. 14 şubatta yaptirmıştım. Enfeksiyon varmış mikrop üremiş birde. Cipso diye antibiyotik verdi. Bunla gebelik düşünebilir miyim dedim. Zararı olur mu dedim. Olur dedi korunacaksin dedi. Şimdi sorum şu bu antibiyotiği kullanayim mi? Nasıl olsa çocuk olmuyor diyerekten. Ama bu ilaca kadar bizim ilişkiye girdigimiz günler oldu. Ya oluşan bişey varsa diye kullanmasam mi? Yoksa amannn olmuyor diye tedavime mi baksam.
Siddeti ne ki acaba eger siddetliyse tabi ki tedavin onemli o sekilde gebe de kalamazsin.
Bir daha bi gorunsen o zaman kultur mu gec cikti 15 gun diyorsun..Tahlili 15 gün önce yaptırdım. O zamanki şikâyetlerim yok. 2 gündür şu içtim bol, kötü koku ve rengi açıldı.
Kızlar dün idrar yolu testi sonucumu gösterdim. 14 şubatta yaptirmıştım. Enfeksiyon varmış mikrop üremiş birde. Cipso diye antibiyotik verdi. Bunla gebelik düşünebilir miyim dedim. Zararı olur mu dedim. Olur dedi korunacaksin dedi. Şimdi sorum şu bu antibiyotiği kullanayim mi? Nasıl olsa çocuk olmuyor diyerekten. Ama bu ilaca kadar bizim ilişkiye girdigimiz günler oldu. Ya oluşan bişey varsa diye kullanmasam mi? Yoksa amannn olmuyor diye tedavime mi baksam.
öncelikle gecmiş olsun yavrum. ben sene de bir kutu iki kutu içerdim cipro yu. malum yıllarca cektim idrar yolu enfeksiyonundan. ikinci hapi icince hemen keserdi yanmayi siziyi. cok severdim kendisini. ama bukadar bellali oldugubu bilmiyodum ben de. dolabimda kendisi tedbir amacli duruyor hala. cok etkili soruna yönelik kullan, kullanma, diyemem.korkuyorsan arkadaslarin dediği gibi baska bir ilac iste. muhakkak bi sekil de tedavi olmalisin gebelige engel cikariyor enfeksiyon bilirsin. ilerlemeden önünü al yoksa hafif bi usutmede, az su icmen de, kapinda biterKızlar dün idrar yolu testi sonucumu gösterdim. 14 şubatta yaptirmıştım. Enfeksiyon varmış mikrop üremiş birde. Cipso diye antibiyotik verdi. Bunla gebelik düşünebilir miyim dedim. Zararı olur mu dedim. Olur dedi korunacaksin dedi. Şimdi sorum şu bu antibiyotiği kullanayim mi? Nasıl olsa çocuk olmuyor diyerekten. Ama bu ilaca kadar bizim ilişkiye girdigimiz günler oldu. Ya oluşan bişey varsa diye kullanmasam mi? Yoksa amannn olmuyor diye tedavime mi baksam.
Son iki sene annem de adeta bir vitamin gibi cipro kullandı. Çünkü böbreklerinden birisinde kateter vardı ve enfeksiyon asla sıfırlanmadı. Bu yazıyı görünce çok canım sıkılmıştı. O zamanlar vücutta aynı anda o kadar çok şey oluyordu ki hangi hasarları cipro ile aldık bilmiyorum. Yazının bilimselliği sorgulanıp araştırmak da gerekir belki diyordum kendime. Ama baksana siz somut bir şey yaşamışsınız.Cipro mu? Eğer öyleyse çocuk yapma planı olmasa dahi sakın kullanma. Başka doktora git. Kalıcı hasar bırakan bi antibiyotik o. Florokinolon içeren tüm antibiyotikler tehlikeli. Kullanımı çoğu ülkede yasak ve son tercih. Ama biz üçüncü dünya ülkesiyiz. Doktorunu değiştir bacım. Belli ki kendini güncellemeyen dandik bir doktor. Bu arada annemin boyun damarından koluna kadar hasar bırakmışlığı vardır. İdrar yolu enfeksiyonu için verilmişti. İkinciyi içtiğinde mosmor oldu o damar ve öyle kaldı 2008'den beri.
cipro
roxin, avelox, ciprasid, cravit, tavanic, kinoflox, orcipol ve ciproxin ile birlikte kinolon ailesinden popüler bir antibiyotik. türkiye'de belki yüz farklı isimde satılan cipro ve türevi ilaçlar, eğ…eksisozluk.com
Daha az zararı olanlar var neden onu verdiler ki? Saçma.Kızlar dün idrar yolu testi sonucumu gösterdim. 14 şubatta yaptirmıştım. Enfeksiyon varmış mikrop üremiş birde. Cipso diye antibiyotik verdi. Bunla gebelik düşünebilir miyim dedim. Zararı olur mu dedim. Olur dedi korunacaksin dedi. Şimdi sorum şu bu antibiyotiği kullanayim mi? Nasıl olsa çocuk olmuyor diyerekten. Ama bu ilaca kadar bizim ilişkiye girdigimiz günler oldu. Ya oluşan bişey varsa diye kullanmasam mi? Yoksa amannn olmuyor diye tedavime mi baksam.
Bana da öyle dedi, şifreyi unuttum dedim mailime gelen linkle yeni şifre oluşturdum, olduBen de yeni sürümden sonra mobil uygulamadan giremedim, bilgisayardan girebildim. "Hatalı girişten dolayı hesabınız geçici olarak pasif haldedir" deyip durdu. Tam cırlayıp çirkefleşecektim ki mobil de düzeldi.
Ben de yüzme kursuna gidince enfeksiyon çıkmıştı idrar yollarında, 2 ya da 3 kutu bitirmiştimSon iki sene annem de adeta bir vitamin gibi cipro kullandı. Çünkü böbreklerinden birisinde kateter vardı ve enfeksiyon asla sıfırlanmadı. Bu yazıyı görünce çok canım sıkılmıştı. O zamanlar vücutta aynı anda o kadar çok şey oluyordu ki hangi hasarları cipro ile aldık bilmiyorum. Yazının bilimselliği sorgulanıp araştırmak da gerekir belki diyordum kendime. Ama baksana siz somut bir şey yaşamışsınız.
Bu arada sabah hassas idrar testi yaptırdım
Aşılamanın 11.günü
Negatif çıktı, zaten adet ağrısı çekmeye başladım
Aa erken geldi :/Belli olmaz belki erkendir çıkmıyodur dicem de, değer 6yken bile çıkıyo o yüzden negatifi kabullenmek mantıklı olan. 3 yumurta olunca normalden birazcık daha fazla canın sıkılmıştır ama aşılamaya çok umut bağlamamak lazım. Neticede standart şansı yüzde 5 falan arttırıyo. Yine inşallah son anda bi sürpriz olur. :)
Ben de bugün regl oldum. Sıradaki aşılama adayı.
Aa erken geldi :/
Gunaydinlar beni de tetra mahvettipanic_attack onun hakkinda bildigin var mi?
Bir de bana demesin mi bebeklere bile veriyoruz.
seheryeli77 kuzum gecmis olsun canin sagolsun olsaydi silik olsa da cikardi galiba:/ yarin tekrar mi denesen 12.gun diyorlar ya. Biliyorsun gunluk saatlik degisiyor.
Aynen Allah muhtac etmesin yaa..Yok kuzum. İçeriğini incelemek lazım. Beni de amoklavin mi amk mı ne yamulttuydu.Ömrümün ikinci antibiyotiği idi. Üçüncüsü de hsg sonrası içtiğim ve mantara sebep olan. Nefret ediyorum antibiyotiklerden. Yüce rabbım muhtaç etmesin amin. :)
Tetra mideyi mahveder, yemek borusunu mahveder. İçtiğinde mutlaka dik pozisyonda olup en az 30 dk yatmaman lazım. Antibiyotikler spermlere ve erkek üremesine zarar veriyor diycem ama üzülmeyin! Aslında kesinlikle kullanmamak lazım.Gunaydinlar beni de tetra mahvettipanic_attack onun hakkinda bildigin var mi?
Bir de bana demesin mi bebeklere bile veriyoruz.
seheryeli77 kuzum gecmis olsun canin sagolsun olsaydi silik olsa da cikardi galiba:/ yarin tekrar mi denesen 12.gun diyorlar ya. Biliyorsun gunluk saatlik degisiyor.
Aynen Allah muhtac etmesin yaa..
Reglin erken geldii
Monürol, piyeloseptyl en iyisi sanıyorum o derece zararları olmadığını sanıyorum.Kızlar dün idrar yolu testi sonucumu gösterdim. 14 şubatta yaptirmıştım. Enfeksiyon varmış mikrop üremiş birde. Cipso diye antibiyotik verdi. Bunla gebelik düşünebilir miyim dedim. Zararı olur mu dedim. Olur dedi korunacaksin dedi. Şimdi sorum şu bu antibiyotiği kullanayim mi? Nasıl olsa çocuk olmuyor diyerekten. Ama bu ilaca kadar bizim ilişkiye girdigimiz günler oldu. Ya oluşan bişey varsa diye kullanmasam mi? Yoksa amannn olmuyor diye tedavime mi baksam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?