İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

İğne bile deme onlara, küçücük incecik bir şey, normal enjektör gibi değil, yaptıkça sadece bir kalemin ucunu dokunduruyor gibi hissetmeye başlayacaksın

Teşekkür ederim, umarım yapabilirim. Sen ne durumdasın canım, tedavide misin yolsa akısına mi biraktin

Bugun nasilim valla duygusallik eklendi.. pms basladi diyorum:) mide borumda bir baski var:)) gazim var afedersin.. daha bel sirt agrim yok.. evdeyim bu ara belki ondan olabilir. Onun disinda usuyorum :) kasiklarda da bir sey yok...hayirlisi bakalim.
Önce Soruyorum ama şimdi de diyeceğim ki kendini çok da dinleme :) ay ne gıcık bir şey hem merak ediyoruz hem takmayalım diyoruz :)

ablam kimayasal yaşamıştı, diğer arkadaşımda kese görülmüştü ama kalp atışı hiç olmadı. Ablam her gün bir tane coraspirin aldı başka birşey yapmadı. Arkadaşım ise hiç bişey yapmadı:) Allah verince veriyo:)

yeni formatı beğenmedim karmakarışık olmuş bence eski düzene dönmeli site
bugün bende instagramdan doktorların bebek paylaşımlarına bakıp ağladım biraz içlenmişim gene , birikmiş demekki
hayırlı cumalar

Ben de yeni sürümden sonra mobil uygulamadan giremedim, bilgisayardan girebildim. "Hatalı girişten dolayı hesabınız geçici olarak pasif haldedir" deyip durdu. Tam cırlayıp çirkefleşecektim ki mobil de düzeldi.

Selamlar sitenin yeni surumunden :))

dennisgo canim ne zaman gidiyorsun iyi haberlerini bekliyorummm.
su saate kadar siteye giremedim, sifremi kabul etmiyordu. en buyuk uc tanesi 15mm olan yumurtalarim var. ilaclara aynen devam ediyorum. pazar tekrar kontorlum var. simdilik hersey yolunda yani.

Ben de yeni sürümden sonra mobil uygulamadan giremedim, bilgisayardan girebildim. "Hatalı girişten dolayı hesabınız geçici olarak pasif haldedir" deyip durdu. Tam cırlayıp çirkefleşecektim ki mobil de düzeldi.
ben de tam olarak bu sorunu yaşadim gun boyu. ancak girebildim. oylece bekledim bir kosede :)

hic begenmedim yeni surumu.. hani bazen degisikliklere de alismak da zorlar insani ama bu bence bildigin kotu olmus :)

Kızlar dün idrar yolu testi sonucumu gösterdim. 14 şubatta yaptirmıştım. Enfeksiyon varmış mikrop üremiş birde. Cipso diye antibiyotik verdi. Bunla gebelik düşünebilir miyim dedim. Zararı olur mu dedim. Olur dedi korunacaksin dedi. Şimdi sorum şu bu antibiyotiği kullanayim mi? Nasıl olsa çocuk olmuyor diyerekten. Ama bu ilaca kadar bizim ilişkiye girdigimiz günler oldu. Ya oluşan bişey varsa diye kullanmasam mi? Yoksa amannn olmuyor diye tedavime mi baksam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…