- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
İğne bile deme onlara, küçücük incecik bir şey, normal enjektör gibi değil, yaptıkça sadece bir kalemin ucunu dokunduruyor gibi hissetmeye başlayacaksın
Önce Soruyorum ama şimdi de diyeceğim ki kendini çok da dinleme :) ay ne gıcık bir şey hem merak ediyoruz hem takmayalım diyoruz :)Bugun nasilim valla duygusallik eklendi.. pms basladi diyorum:) mide borumda bir baski var:)) gazim var afedersin.. daha bel sirt agrim yok.. evdeyim bu ara belki ondan olabilir. Onun disinda usuyorum :) kasiklarda da bir sey yok...hayirlisi bakalim.
Yok kuzum dinlemiyorum kendimi kendilerini hissettiriyorlar:))Önce Soruyorum ama şimdi de diyeceğim ki kendini çok da dinleme :) ay ne gıcık bir şey hem merak ediyoruz hem takmayalım diyoruz :)
ablam kimayasal yaşamıştı, diğer arkadaşımda kese görülmüştü ama kalp atışı hiç olmadı. Ablam her gün bir tane coraspirin aldı başka birşey yapmadı. Arkadaşım ise hiç bişey yapmadı:) Allah verince veriyo:)5 gün var daha belli olmaz sen içme. Ayrıca bana kalırsa şu özel zevklerimizi sevdiklerimizi bu süreçte bir kenara bırakmalıyız. Tatlı seviyorsam tatlıyı yememeliyim. 1 yil biraz ödün versek belki faydasi olur
Iyi bence fiyat ben ilk gittiğimde 2-3 bin para tutar direkt tüp yaptır demişti doktor. Keşke geçen sene deneseydim bir aşılama.
Maşallah diyelim. Kimyasal mi yaşadılar bu kişiler öncesinde. Ve şimdi ne yaptılar öğrenir misin canım. Amh yumurta rezervleri iyi miydi.
Zaten içerlerde bişey olduğunu anlıyorsun. En önemli belirtilerden biri hissetmek.
Bu hamile kalanlar çalışıyor mu evdeler mi.?
Ben de yazacaktim bu pcoyla ilgili konusuyor benlik ne var dicektim... sure de uzun komple izleyemedim...malum kotamdan..Bunu dün paylaşacaktım ben de burda, unuttum. :)
su saate kadar siteye giremedim, sifremi kabul etmiyordu. en buyuk uc tanesi 15mm olan yumurtalarim var. ilaclara aynen devam ediyorum. pazar tekrar kontorlum var. simdilik hersey yolunda yani.Selamlar sitenin yeni surumunden :))
dennisgo canim ne zaman gidiyorsun iyi haberlerini bekliyorummm.
ben de tam olarak bu sorunu yaşadim gun boyu. ancak girebildim. oylece bekledim bir kosede :)Ben de yeni sürümden sonra mobil uygulamadan giremedim, bilgisayardan girebildim. "Hatalı girişten dolayı hesabınız geçici olarak pasif haldedir" deyip durdu. Tam cırlayıp çirkefleşecektim ki mobil de düzeldi.
sadece renk degistirmis olsalar ben de sevebilirdim :)Bence super olmus :) pembe pembe igrencti simdi daha kullanisli bir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?