Bende neresi orası.trend konular da neymis.. ilk defa duydum sanirim :) ben tembel insanim geliyorum koşeye siniyorum. bazen dogum hikayeleri okuyorum o kadar :)
Allah seni emi gıÇok acayip şeyler dönüyo orda.
Kocam kaçtı, kardeşim kuyumu kazdı, oğlum iki haftadır sıçmıyor, kaynatam 2 m zincir takmadı, sevgilim beni başkasıyla bastı, işyerindeki adam bana yürüyo, vs vs.. :))
Ayy adi lazim degil kuzum yanlis yerde telkin arayan birisiydi :))Kim kuzum o ? Ben de okuyorum onları, millet saydırıyor ben sessiz takip :)
normalde ben de isterim..yurtdisinda yalnizken ikiz olabilir dedigimde yakinlarim gevrek gevrek guluyor daha başına gelecekleri bilmiyor der gibi :) ama rahim tek bebek tasimaya daha uygun oldugu icin cogul gebelikleri doktorlar pek sevmiyor. bir de benim gibi tibbi zorunluluklari olanlar var. daha onceki ameliyatim nedeniyle doktor cift embriyo yerlestirmenin hamileligi riske atacagini dusunuyor. aşilama ile de gebelik oluşsaydi ihtimal var ve tutarsa ikiz olmasini engelleyecegiz demisti.
Ayy adi lazim degil kuzum yanlis yerde telkin arayan birisiydi :))
Ayy dediimm yaa:)Ne diyyosuuun :))
rahim kalinlastirma icin kullaniliyor sanirim o ilac. doktor duruma gore sana uygun görmüs bana görmemistir canim. simdi adetin ikinci gunu kan veriyorsun ya sonra ignelere basliyorsun.. bu ignelere yumurtaliklar nasil tepki veriyor takip etmek icin genelde 5. gun cagiriyorlar. yumurtalar hizli buyuyorlarsa dozu duşürebilirler, yavas buyuyorlarsa dozu arttirabilirler ya da ayni kalabilir. ben simdi cuma sabahi kan verecegim sonra da ultrasonda kac yumurta olduguna bakilacak, rahim kalinligi kontrol edilecek ve ogleden sonra da doktor yeniden ilac dozumu soyleyecek ve bir sonraki kontrole gitmem gereken tarihi soyleyecek. genelde 2 gun sonra cagiriyorlar ama kisiye gore de farklar oluyor. boyle kontrol ederek yumurtalar yeterli buyukluge gelince catlatma ignesi vurdurup 36 saatten once de anestezi ile folikulleri toplayacaklar.Demek ki benim bir hormonumla yada yaşımla ilgili verdi. Ayyy inanır misin o iğneleri dört gözle bekliyorum :) Ay seni de çok heyecanlı ya insallah güzel yumurtalar oluşmuştur. Cuma ne olacak tam olarak simdi
ben de ignelerin tiryakisi oldum sanki. kendi kendime igne yapmazsam bir seyler eksik kaliyor :)Ben de iğneleri özledim, dört gözle bekliyorum adet olmayı. Mazoşist miyim neyim töbe estağ.
bilemedim ki kuzum.. ama konular da acmadi sanki :)Bende neresi orası.
Ayy adi lazim degil kuzum yanlis yerde telkin arayan birisiydi :))
arada bakmak ve aman bebegim olmadi ama sorunum da yok demek mi lazim :)Ay ama bazıları çok komik oluyor, iyi geliyor, tam gülmelik:)
ben de ignelerin tiryakisi oldum sanki. kendi kendime igne yapmazsam bir seyler eksik kaliyor :)
ya boyle daha kontrol altinda oluyorsun ya sanirim onun rahatligini ozledin sen. benim kontrol edilemez yaramaz yumurtalarim bu rahatligi bile yasatmadilar şu gune kadar. ama bu ay önden büyümesin diye kafasina kafasina vuruyorum gonapeptyl ile.. o da nasil bir igne ise her vurdugumda kanatiyorum. kafasina gore buyuyemeyen yumurtamin kanli gozyaslari diyorum bakip bakip :)
arada bakmak ve aman bebegim olmadi ama sorunum da yok demek mi lazim :)
igneleri yapmak kolay çünku uçlari cok ince ve canin acimiyor. belki kendine igne yapma fikri zor geliyor olabilir onu da ilk igneden sonra atlatırsın bence.Ne güzel, pozitifligine bayıldım :) Brn takıntı ve negatif bakışım için 10 seans aldım access barsdan.
Bir de o iğneleri kendim yapacağım değil mi. Her gün saatinde bir yere gitmek de zorlar sanki. Öğrenirim herhalde.
Bir arkadas var ya hala ayni seyleri yaziyor ya karsima geliyor valla aramiyorum...
Belki psikolojik sorunları vardır... bence üstünde durmayın.bi de copy/paste yapar gibi her yere ayni cumleler cevap alip yine aynincumleler..
Hey Allahimm
Haklisin canim.Belki psikolojik sorunları vardır... bence üstünde durmayın.
igneleri yapmak kolay çünku uçlari cok ince ve canin acimiyor. belki kendine igne yapma fikri zor geliyor olabilir onu da ilk igneden sonra atlatırsın bence.
evet ben pozitif oldugumda hayat daha kolay geliyor. tabiki negatif oldugum zamanlar var. mesela 2. tedavim tam bir faciaydi. cunku doktorum hata yapti.. uzuldum mu cok uzuldum, kizdim mi cok kizdim. ama bu duygulari yasadiktan sonra da olan oldu önume bakacagim dedim. geriye dogru bunlari dusunebilirim, konusabirim.. ama bugun artik o durum icin negatif olmanin ne faydasi olacak ki? onumuze bakmaka, ama boş boş degil umutla bakmak bu tedavide kendimiz icin yapacagimiz en iyi sey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?