- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
- 408
Ayy insallah canlarim bu mutlu haberi sizle paylasmaktan mutluluk duyacagim :)
Ben de yasima ragmen rezerv azligina ragmen oldu demek istiyorum..:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy insallah canlarim bu mutlu haberi sizle paylasmaktan mutluluk duyacagim :)
Ben de yasima ragmen rezerv azligina ragmen oldu demek istiyorum..:)
Ayyy insallahh bana dokunma miydi safffeeetttt
evet tedaviye başlamak için adet olmayi beklemek de pek rahat bir sey.. o ay hic de hamilelik belirtisi yaşamiyorsun haliyle :) ben hic estrofem kullanmadim. daha önce gonal f+ cetrotide kullanmistim simdi de adetin birinci gunu yumurta baskilayici igneye basladim, gonapeptyl.. ucuncu gün de yumurta gelistirici igneye basladim, menopur kullaniyorum. yarin 4. gelistirici ve 6. baskilayiciyi vuracagim. cuma sabahi da kan testi ve ultrason var.Uzunca bir aradan sonra ilk defa dört gözle regl bekliyorum:) İkinci günü gideceğim, tarih mart ortası. Bir de bana estrofem verdi, 3 martta kullanmaya başla diye, sana da vermiş miydi
Görüştüm kan testi yaptıracağım. Sonra tekrar görüşeceğiz. Ayrıca sana 40 kere teşekkür aklı başında harika birisi ile görüşmeme vesile oldun. Sana izmir bombası yollayayımdicilek Kuzum sen Kutay Bey'le ne zaman görüşecektin? Görüştün mü? Ben mi kaçırdım noldu acep. :)
Ya ikiz olsa nolcak ki? Benim 10uzum olsa yine isterim. Keşke sağlıklı ikizlerim olsa.Ayy çok heyecanlı.
Ben senden çok umutluyum kız. İkisi tutsa keşke.
Sayılar çok iyi lakin benim doktor 3 yumurta olursa iptal eder, hayatta aşılamazdı. 2 yumurtanın biri geriden gelirken bile ikiz olacak diye tırsıyodu. O değil de bende hsg'den beri sıfır heyecan var yav niyeyse. O iki ay iğneyle, saatle, takiple olunca test gününü beklemek daha eğlenceli oluyodu. Mart gelse de aşılansam ben de
Kiza naptinnGörüştüm kan testi yaptıracağım. Sonra tekrar görüşeceğiz. Ayrıca sana 40 kere teşekkür aklı başında harika birisi ile görüşmeme vesile oldun. Sana izmir bombası yollayayım
Görüştüm kan testi yaptıracağım. Sonra tekrar görüşeceğiz. Ayrıca sana 40 kere teşekkür aklı başında harika birisi ile görüşmeme vesile oldun. Sana izmir bombası yollayayım
Hic bile tabi ki riski var lakin tekin de oldukca riski mevcut.. bu durumda ikiyi muhafaza ederek saglikla devam ettirmeye calismak mantikli ama yasin 25 olsa haklisin derdim..Ne demek ya rica ederim. Ben Ankara'da olsam ona giderdim. Verdiği her aklı, tavsiyeyi anlat bize de. Fsh ile ilgili bi yazısı vardı sitesinde ama açılmıyo linkleri bi sıkıntı var söyle :) Takviye kullanımıyla ilgili fikirlerini öğren. Sömür adamı taam mı :))
Benim doktor asıl başarının, hedefin tek yumurta elde etmek olduğunu söylüyor. İkiz gebelik de marifet değildir, hastayı ve bebeği riske atmaktır diyor. Birden fazla yumurta oluşması elinin ayarı yok demekmiş :)) Doğru aslında ama bizim gözümüz aç. can09e
Her ay farklı olabiliyormuş evet. Bi de hormon testinin yapıldığı adet döneminde ilk kez her zamankinden daha erken pozitifi görmüştüm ovulasyon testinde. Şubat'ta olmuş bi farklılık demek ki. Çok da şaapmıyorum o yüzden. Belki doktorum haftaya aşılama öncesi yine ister test. Bakalım ne dicek.
Bu arada erken gebelik testi yaptım sabah, akşam şarap içeyim diye. Negatif :)) Bat 4 Mart.
Senella sağol canım :)) panic_attack da bu ay aşılama güzeli olacak:)
Merional 75 iğne 7 adet=400 TL
Çatlatma iğnesi = 100 TL
Laboratuvar = 330 TL olmak üzere toplamda 830 TL tuttu. İğneyi doktorun ordayken ecaneden getirttik. 5 tanesi 360 ama herman beye 310 TL indirimli dedi.
Bu ay tutmazsa şayet 2 defa daha aşılama denerim. Sonra 1 ay mola, sonra tüp bebek. Herman bey ameliyat dedi ama ben ameliyat öncesi tüp bebek denemek istiyorum
Selam kızlar bugün bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendik. Arkadaşım 77 doğumlu ve ilk çocuğu olacak inşallah son 1 yılda 3 kere hamile kaldı kız bu dördüncü. doktor da şaşırmış biraz istatistikleri bozuyo bu durum demiş inşallah bu sefer kucağına alır. Ablam da 78 doğumlu o da 6 ayda üç kere hamile kaldı üçüncüsü maşallah diyeyim 13. haftaya geldi. Sözüm o ki, moral bozmaya gerek yok. Benim biraz bozuldu açık söylemek gerekirse, 1 yıl olacak nerdeyse deneyeli kimyasal bile nasip olmadı. Belki kızacaksınız ama kimyasal olsa bile hiç yoktan iyidir en azından tutuyomuş diye sevinecem valla ama vardır bi hikmet. Biraz ara vereyim dönerim gene size güzel haberlerle
ablam bana tuttuğunu nasıl anlıyorum biliyo musun sanki elektrik çarpmış gibi bi titreme oluyo hah yerleşti diyorum dedi. rahata bak:)) ben de düşün Allah düşün. İnşallah öyle bir titremedir seninksi de:)
normalde ben de isterim..yurtdisinda yalnizken ikiz olabilir dedigimde yakinlarim gevrek gevrek guluyor daha başına gelecekleri bilmiyor der gibi :) ama rahim tek bebek tasimaya daha uygun oldugu icin cogul gebelikleri doktorlar pek sevmiyor. bir de benim gibi tibbi zorunluluklari olanlar var. daha onceki ameliyatim nedeniyle doktor cift embriyo yerlestirmenin hamileligi riske atacagini dusunuyor. aşilama ile de gebelik oluşsaydi ihtimal var ve tutarsa ikiz olmasini engelleyecegiz demisti.Ya ikiz olsa nolcak ki? Benim 10uzum olsa yine isterim. Keşke sağlıklı ikizlerim olsa.
ben iki topicte yazdigim icin sadece onlara bakiyorum. kapinin önündw konusulan hic bir seye denk gelmiyorum o nedenle :)Bir arkadas var ya hala ayni seyleri yaziyor ya karsima geliyor valla aramiyorum...
o kadar kontrole cagiriyorlsr takip ede ede buyutuyorlar yumurtayi fazla olunca demek ellerinin ayari kacmis oluyor :)Ne demek ya rica ederim. Ben Ankara'da olsam ona giderdim. Verdiği her aklı, tavsiyeyi anlat bize de. Fsh ile ilgili bi yazısı vardı sitesinde ama açılmıyo linkleri bi sıkıntı var söyle :) Takviye kullanımıyla ilgili fikirlerini öğren. Sömür adamı taam mı :))
Benim doktor asıl başarının, hedefin tek yumurta elde etmek olduğunu söylüyor. İkiz gebelik de marifet değildir, hastayı ve bebeği riske atmaktır diyor. Birden fazla yumurta oluşması elinin ayarı yok demekmiş :)) Doğru aslında ama bizim gözümüz aç. can09e
Trend konulara bakiyorum 26 sayfa orda denk geliyorben iki topicte yazdigim icin sadece onlara bakiyorum. kapinin önündw konusulan hic bir seye denk gelmiyorum o nedenle :)
trend konular da neymis.. ilk defa duydum sanirim :) ben tembel insanim geliyorum koşeye siniyorum. bazen dogum hikayeleri okuyorum o kadar :)Trend konulara bakiyorum 26 sayfa orda denk geliyor
evet tedaviye başlamak için adet olmayi beklemek de pek rahat bir sey.. o ay hic de hamilelik belirtisi yaşamiyorsun haliyle :) ben hic estrofem kullanmadim. daha önce gonal f+ cetrotide kullanmistim simdi de adetin birinci gunu yumurta baskilayici igneye basladim, gonapeptyl.. ucuncu gün de yumurta gelistirici igneye basladim, menopur kullaniyorum. yarin 4. gelistirici ve 6. baskilayiciyi vuracagim. cuma sabahi da kan testi ve ultrason var.
trend konular da neymis.. ilk defa duydum sanirim :) ben tembel insanim geliyorum koşeye siniyorum. bazen dogum hikayeleri okuyorum o kadar :)
Demek ki benim bir hormonumla yada yaşımla ilgili verdi. Ayyy inanır misin o iğneleri dört gözle bekliyorum :) Ay seni de çok heyecanlı ya insallah güzel yumurtalar oluşmuştur. Cuma ne olacak tam olarak simdi
aboww mevzulara bak.. biz düşmüşüz bebe derdine dünyadan haberimiz yok :)Çok acayip şeyler dönüyo orda.
Kocam kaçtı, kardeşim kuyumu kazdı, oğlum iki haftadır sıçmıyor, kaynatam 2 m zincir takmadı, sevgilim beni başkasıyla bastı, işyerindeki adam bana yürüyo, vs vs.. :))
Bir arkadas var ya hala ayni seyleri yaziyor ya karsima geliyor valla aramiyorum...