İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Uzunca bir aradan sonra ilk defa dört gözle regl bekliyorum:) İkinci günü gideceğim, tarih mart ortası. Bir de bana estrofem verdi, 3 martta kullanmaya başla diye, sana da vermiş miydi
evet tedaviye başlamak için adet olmayi beklemek de pek rahat bir sey.. o ay hic de hamilelik belirtisi yaşamiyorsun haliyle :) ben hic estrofem kullanmadim. daha önce gonal f+ cetrotide kullanmistim simdi de adetin birinci gunu yumurta baskilayici igneye basladim, gonapeptyl.. ucuncu gün de yumurta gelistirici igneye basladim, menopur kullaniyorum. yarin 4. gelistirici ve 6. baskilayiciyi vuracagim. cuma sabahi da kan testi ve ultrason var.

dicilek Kuzum sen Kutay Bey'le ne zaman görüşecektin? Görüştün mü? Ben mi kaçırdım noldu acep. :)
Görüştüm kan testi yaptıracağım. Sonra tekrar görüşeceğiz. Ayrıca sana 40 kere teşekkür aklı başında harika birisi ile görüşmeme vesile oldun. Sana izmir bombası yollayayım

Ya ikiz olsa nolcak ki? Benim 10uzum olsa yine isterim. Keşke sağlıklı ikizlerim olsa.

Görüştüm kan testi yaptıracağım. Sonra tekrar görüşeceğiz. Ayrıca sana 40 kere teşekkür aklı başında harika birisi ile görüşmeme vesile oldun. Sana izmir bombası yollayayım
Kiza naptinn

Sana bize haber ver gidince dediydim. Bak ben de unutmusumm kutaya gidecegini

Ne demek ya rica ederim. Ben Ankara'da olsam ona giderdim. Verdiği her aklı, tavsiyeyi anlat bize de. Fsh ile ilgili bi yazısı vardı sitesinde ama açılmıyo linkleri bi sıkıntı var söyle :) Takviye kullanımıyla ilgili fikirlerini öğren. Sömür adamı taam mı :))

Benim doktor asıl başarının, hedefin tek yumurta elde etmek olduğunu söylüyor. İkiz gebelik de marifet değildir, hastayı ve bebeği riske atmaktır diyor. Birden fazla yumurta oluşması elinin ayarı yok demekmiş :)) Doğru aslında ama bizim gözümüz aç. can09e

Hic bile tabi ki riski var lakin tekin de oldukca riski mevcut.. bu durumda ikiyi muhafaza ederek saglikla devam ettirmeye calismak mantikli ama yasin 25 olsa haklisin derdim..

Yaa evet cileke demistik ama yazmamis ee tabi parayi o verdi bizle niden paylassin

5 gün var daha belli olmaz sen içme. Ayrıca bana kalırsa şu özel zevklerimizi sevdiklerimizi bu süreçte bir kenara bırakmalıyız. Tatlı seviyorsam tatlıyı yememeliyim. 1 yil biraz ödün versek belki faydasi olur

Iyi bence fiyat ben ilk gittiğimde 2-3 bin para tutar direkt tüp yaptır demişti doktor. Keşke geçen sene deneseydim bir aşılama.

Maşallah diyelim. Kimyasal mi yaşadılar bu kişiler öncesinde. Ve şimdi ne yaptılar öğrenir misin canım. Amh yumurta rezervleri iyi miydi.

Zaten içerlerde bişey olduğunu anlıyorsun. En önemli belirtilerden biri hissetmek.

Bu hamile kalanlar çalışıyor mu evdeler mi.?

Ya ikiz olsa nolcak ki? Benim 10uzum olsa yine isterim. Keşke sağlıklı ikizlerim olsa.
normalde ben de isterim..yurtdisinda yalnizken ikiz olabilir dedigimde yakinlarim gevrek gevrek guluyor daha başına gelecekleri bilmiyor der gibi :) ama rahim tek bebek tasimaya daha uygun oldugu icin cogul gebelikleri doktorlar pek sevmiyor. bir de benim gibi tibbi zorunluluklari olanlar var. daha onceki ameliyatim nedeniyle doktor cift embriyo yerlestirmenin hamileligi riske atacagini dusunuyor. aşilama ile de gebelik oluşsaydi ihtimal var ve tutarsa ikiz olmasini engelleyecegiz demisti.

o kadar kontrole cagiriyorlsr takip ede ede buyutuyorlar yumurtayi fazla olunca demek ellerinin ayari kacmis oluyor :)
gercekten cogul gebelikler bir handikap anne, bebekler ve doktor icin.. ben hic duymadim ikiz gebelikten haz eden doktor..

Demek ki benim bir hormonumla yada yaşımla ilgili verdi. Ayyy inanır misin o iğneleri dört gözle bekliyorum :) Ay seni de çok heyecanlı ya insallah güzel yumurtalar oluşmuştur. Cuma ne olacak tam olarak simdi

trend konular da neymis.. ilk defa duydum sanirim :) ben tembel insanim geliyorum koşeye siniyorum. bazen dogum hikayeleri okuyorum o kadar :)

Çok acayip şeyler dönüyo orda.
Kocam kaçtı, kardeşim kuyumu kazdı, oğlum iki haftadır sıçmıyor, kaynatam 2 m zincir takmadı, sevgilim beni başkasıyla bastı, işyerindeki adam bana yürüyo, vs vs.. :))

Demek ki benim bir hormonumla yada yaşımla ilgili verdi. Ayyy inanır misin o iğneleri dört gözle bekliyorum :) Ay seni de çok heyecanlı ya insallah güzel yumurtalar oluşmuştur. Cuma ne olacak tam olarak simdi

Ben de iğneleri özledim, dört gözle bekliyorum adet olmayı. Mazoşist miyim neyim töbe estağ.

aboww mevzulara bak.. biz düşmüşüz bebe derdine dünyadan haberimiz yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…