İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Sen böyle yazdıkça ben de senin için ciddi umutlandım.. güzel haber ver bize mutlu olmak istiyoruz :)

Ayy insallah canlarim bu mutlu haberi sizle paylasmaktan mutluluk duyacagim :)
Ben de yasima ragmen rezerv azligina ragmen oldu demek istiyorum..:)

2 ya da 3 dediklerine gore farketmiyor diye dusunuyorum ben 2. Gun gitmistim. Insallah sonuclar da iyi gelir. Baktir tabi neler degismis..

Ben 3. gün gittim hep. Kimi doktorlar 2. gün de çağırabiliyor.

Fark etmiyor diye biliyorum. Çünkü doktordan her zaman adetin 2-3 gününde test yaptır diye duydum ben.
Haklısın ben de hiç bir sorun yok lafını duya duya uzun zaman geçirdim. Bazen insan sorun istiyor. Sorun olsun ki çözülür nedensiz denilen şeyin çözümü de bulunamıyor kolay. Benim tüp bebek tedavisi başlarken de şu dönemde bile kendiliğinden olabilir lafları geçiyordu. Ama olabilemiyor işte bir türlü :)

Ben 3. gün gittim hep. Kimi doktorlar 2. gün de çağırabiliyor.
Beni tüp bebek tedavisinde ikinci günde çağırdılar çünkü 3. Gün iğneye başlıyordum geç kalmamak için bir gün önceden dozu belirliyorlardı. Ama onun haricinde 2 ya da 3. Gün yaptır diyordu doktorlar

Ben yumurta takibi yaptığım ay, doktorum çatlamak üzere demişti yumurta için, ovulasın yaptım ve hep silikti testim. Yani bende o testler işlemiyor. Sadece testlere baksaydım yumurtlamadıgimi düşünürdüm. Sen akıntına ve programlara göre ayarla canım.

Beni de ikinci günü çağırdılar, hatta pazara denk gelirse demiştim de olsun çağırırlar beni demişti doktor. Ben senin yaptırdığını bilmiyordum. Başlayınca süreç hakkında soru sorabilir miyim sana

Aslında çok farketmiyor diyorlar ama en iyisi 2. günmüş canim

Bugün yeni tedavimin 5.günü.. 7. Günde kontorle gideceğim. Aynen öyle Pazar’a da denk gelse bir sonraki güne kalmıyor. Cuma kontörümde herşey yolunda ise beni de 2 gün sonra tekrar çağırır muhtemelen o da Pazar’a gelecektir. O zaman sen Pazartesi gel demiyorlar genelde o gün gidiyorsun. Tabiki sormak istediğin bir şey olursa mutlaka sor bildiğim birşeyse seve seve cevaplamaya çalışırım.

Teşekkürler canım benim

Şimdi strese girmemek için okumuyorum hiç bir şey ama süreç başlayınca illaki merak ederim gibi geliyor :) Rabbim senin de yüzünü güldürsün insallah

tesekkur ederim umarim hepimiz guzel haberler aliriz. sen ne zaman başlıyordun?

Uzunca bir aradan sonra ilk defa dört gözle regl bekliyorum:) İkinci günü gideceğim, tarih mart ortası. Bir de bana estrofem verdi, 3 martta kullanmaya başla diye, sana da vermiş miydi

Ayy çok heyecanlı.
Ben senden çok umutluyum kız. İkisi tutsa keşke.
Sayılar çok iyi lakin benim doktor 3 yumurta olursa iptal eder, hayatta aşılamazdı. 2 yumurtanın biri geriden gelirken bile ikiz olacak diye tırsıyodu. O değil de bende hsg'den beri sıfır heyecan var yav niyeyse. O iki ay iğneyle, saatle, takiple olunca test gününü beklemek daha eğlenceli oluyodu. Mart gelse de aşılansam ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…