• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Var mı yeni belirti :)

Günaydınlarrr,
4 mart canım, şafak 5 :)

Hadi hayırlısı aşılama güzeli :) Bir pozitifi gör senin doktordayım direkt. Lâboratuvar ne kadar aldı. Kaça geldi bu aşılama?

Sonuçlarım çıktı gençler.
Amh değeri 1 yılda doğal olarak düşüşe geçmiş lakin aşırı bi düşüş yok. Daha öncekiyle aynı laboratuvarda yapılmış test.

Diğer hormon testlerimin gecikme sebebi farklı laboratuvarda yapılmasıymış. Değerlerde tuhaf bi yükselme var e2 ve özellikle fsh kafayı yemiş görünüyo. :) Ama doktor ne dicek bakalım.
Vitamin testleri de aynı laboratuvarda yapıldı.
İlk test tarihinde folik asit dahil hiçbir şey kullanmıyordum.
İkinci test tarihinde 2 aydır multivitamin, omega3 ve koenzim q10 kullanıyordum.

Genetik, pıhtılaşma ve bağışıklık testlerini genetik doktoru değerlendirdi, hiçbir sorun yok, pıhtılaşmaya yatkınlığın da yok dedi. Eşimde de sorun çıkmadı.

Bakalım Mart'ta benim doktor ne diyeceeeak.:kahve:

Sen zaten vitaminliymissin :) o yüzden vitaminler küçük hamleler yapmış. Demek ki et yemenin faydaları B12 de belli. D vitamininiz gayet iyi ben 7 ve ilaçla 17 yi ancak buldum. Şimdi bilmem kaçtır. Demirin çok iyi, bendeki 22 değerine çok iyi diyen doktorum var çünkü :)

FSH bir yılda artışı çok geldi bana da, belki bu aylık biseydir. Düşüyor belli de olmuyor aylık durumu. 12 Ile ben başladım. 11 ve 10 değerlerini de gördüm sonraları.

Hadi hayırlısı aşılama güzeli :) Bir pozitifi gör senin doktordayım direkt. Lâboratuvar ne kadar aldı. Kaça geldi bu aşılama?

Sen zaten vitaminliymissin :) o yüzden vitaminler küçük hamleler yapmış. Demek ki et yemenin faydaları B12 de belli. D vitamininiz gayet iyi ben 7 ve ilaçla 17 yi ancak buldum. Şimdi bilmem kaçtır. Demirin çok iyi, bendeki 22 değerine çok iyi diyen doktorum var çünkü :)

FSH bir yılda artışı çok geldi bana da, belki bu aylık biseydir. Düşüyor belli de olmuyor aylık durumu. 12 Ile ben başladım. 11 ve 10 değerlerini de gördüm sonraları.
fsh ben de de agustosta 8 li birseydi gecen ay 6.. neye gore dusuyor cikiyor acaba?

fsh ben de de agustosta 8 li birseydi gecen ay 6.. neye gore dusuyor cikiyor acaba?
FSH oyanaybiliyor bence fazla takılmayın, bu nedenle doktorlar da aslında FSH'nin inandırıcılığndan şüpheliler. FSH (folicul stimulating hormone) foliküllerin gelişmesini vs sağlayan bir hormon çok yüksekse PCOS yapabiliyor. Yani çok kafaya takmayın bence...

FSH oyanaybiliyor bence fazla takılmayın, bu nedenle doktorlar da aslında FSH'nin inandırıcılığndan şüpheliler. FSH (folicul stimulating hormone) foliküllerin gelişmesini vs sağlayan bir hormon çok yüksekse PCOS yapabiliyor. Yani çok kafaya takmayın bence...
aslinda cok da takmiyorum sadece merak ettim.. belki cok yuksek olsa takilirdim ya da ne bileyim doktor bir sorun görse takılırdım. ama hersey yolunda dediklerinde hemen ikna oluyorum.. zaten iyi bir sey duyup kim ikna olmaz ki :)

Her ay farklı olabiliyormuş evet. Bi de hormon testinin yapıldığı adet döneminde ilk kez her zamankinden daha erken pozitifi görmüştüm ovulasyon testinde. Şubat'ta olmuş bi farklılık demek ki. Çok da şaapmıyorum o yüzden. Belki doktorum haftaya aşılama öncesi yine ister test. Bakalım ne dicek.
Bu arada erken gebelik testi yaptım sabah, akşam şarap içeyim diye. Negatif :)) Bat 4 Mart.

Valla bir ayda bir kutuda 19dan 32 ye cikartmistim 6 7 damla ile ondan oyle dedim.. bakalim toktoru ne dicek.

Ayy dennis bilmiyorum valla 1 sene olucak diger gebelige 3 ayi cikar korundugum icin.. insallah ben de o haberi veririmm.. seherin sansi daha cok geliyor bana ama bakalim belki 1 degil 3 4 gebe haberi aliriz bu iki ayda:))
Hepimizin olsunnnn bebişleriii. 3 adet 21 mm yumurta, %85 ileri hareketli olmak üzere 18 milyon sperm enjekte edildi, daha ne istiyor bu velet :))
Dün ilginç rüya gördüm. Doktor diyorki baharın ilk ayındaki opular düşer tutmaz, Ben tüp bebek yaptırmadım ama diyorum, opu yumurta toplama işlemiydi sanırım. Çok huzursuz uyandım bugün. Sağ kasığımda ara ara sızlama oluyor, doluluk hissi var. Acaba kistler çatlamadı mı diye aklımdan geçti bir an, sonra geçti gitti:)
Bu arada ben Rana:))sanallıktan azcık çıkalım diye:)Hem belki dua edilir falan:)

Her ay farklı olabiliyormuş evet. Bi de hormon testinin yapıldığı adet döneminde ilk kez her zamankinden daha erken pozitifi görmüştüm ovulasyon testinde. Şubat'ta olmuş bi farklılık demek ki. Çok da şaapmıyorum o yüzden. Belki doktorum haftaya aşılama öncesi yine ister test. Bakalım ne dicek.
Bu arada erken gebelik testi yaptım sabah, akşam şarap içeyim diye. Negatif :)) Bat 4 Mart.
Gece 3 gibi uyuduğuna göre gece uzun sürmüş:)) Daha var bence BAT a. Belli olmaz, ama şarabın olumsuz etkisi olmaz bence ya

evet adetin ilk gunu baskilayici igne kullanmaya basladim. bu sayede onden gideni baskilayip dengeli buyume saglamali normalde. yumurta gelistirici de degisti bu defa.. cuma gorecegiz bakalim degisikliklerin sonucunu :)
Hadi bakalım hayırlısı, baskılayıcı iğne çok mantıklı dengeli büyüme için.

Hepimizin olsunnnn bebişleriii. 3 adet 21 mm yumurta, %85 ileri hareketli olmak üzere 18 milyon sperm enjekte edildi, daha ne istiyor bu velet :))
Dün ilginç rüya gördüm. Doktor diyorki baharın ilk ayındaki opular düşer tutmaz, Ben tüp bebek yaptırmadım ama diyorum, opu yumurta toplama işlemiydi sanırım. Çok huzursuz uyandım bugün. Sağ kasığımda ara ara sızlama oluyor, doluluk hissi var. Acaba kistler çatlamadı mı diye aklımdan geçti bir an, sonra geçti gitti:)
Bu arada ben Rana:))sanallıktan azcık çıkalım diye:)Hem belki dua edilir falan:)
Gunaydin Ranacim Sinem ben de:))
Ruyan hayra ciksin insallah ama tersi olur tutunmus insallah... :))
Rabbim insallah guzel haber vermeni nasip etsin. :dua::KK200:

Senella Senella sağol canım :)) panic_attack panic_attack da bu ay aşılama güzeli olacak:)
Merional 75 iğne 7 adet=400 TL
Çatlatma iğnesi = 100 TL
Laboratuvar = 330 TL olmak üzere toplamda 830 TL tuttu. İğneyi doktorun ordayken ecaneden getirttik. 5 tanesi 360 ama herman beye 310 TL indirimli dedi.

Bu ay tutmazsa şayet 2 defa daha aşılama denerim. Sonra 1 ay mola, sonra tüp bebek. Herman bey ameliyat dedi ama ben ameliyat öncesi tüp bebek denemek istiyorum

canım inşallah hayırlısıyla güzel haberini paylaşırsın bizimle, amin
İnşallah canım benim, çok teşekkür ederim. Umut olurum hepinize, yaşıma, kistime,miyomuma, 2 adet polipime rağmen oldu işte diye haykırırım değerlerime bakmadan yaştan dolayı direk tüp bebek diyen doktorlara inat:)

İnşallah canım benim, çok teşekkür ederim. Umut olurum hepinize, yaşıma, kistime,miyomuma, 2 adet polipime rağmen oldu işte diye haykırırım değerlerime bakmadan yaştan dolayı direk tüp bebek diyen doktorlara inat:)
Amin insallahh:)

amin canım amin, o kadar ihtiyacım var ki şu an bu güzel haberi bu gruptan almaya...

Back