- 19 Kasım 2017
- 1.927
- 3.844
- 133
Nayırrr.. :)
Var mı yeni belirti :)
Günaydınlarrr,
4 mart canım, şafak 5 :)
Hadi hayırlısı aşılama güzeli :) Bir pozitifi gör senin doktordayım direkt. Lâboratuvar ne kadar aldı. Kaça geldi bu aşılama?
Sonuçlarım çıktı gençler.
Amh değeri 1 yılda doğal olarak düşüşe geçmiş lakin aşırı bi düşüş yok. Daha öncekiyle aynı laboratuvarda yapılmış test.
Diğer hormon testlerimin gecikme sebebi farklı laboratuvarda yapılmasıymış. Değerlerde tuhaf bi yükselme var e2 ve özellikle fsh kafayı yemiş görünüyo. :) Ama doktor ne dicek bakalım.
Vitamin testleri de aynı laboratuvarda yapıldı.
İlk test tarihinde folik asit dahil hiçbir şey kullanmıyordum.
İkinci test tarihinde 2 aydır multivitamin, omega3 ve koenzim q10 kullanıyordum.
Genetik, pıhtılaşma ve bağışıklık testlerini genetik doktoru değerlendirdi, hiçbir sorun yok, pıhtılaşmaya yatkınlığın da yok dedi. Eşimde de sorun çıkmadı.
Bakalım Mart'ta benim doktor ne diyeceeeak.![]()
Sen zaten vitaminliymissin :) o yüzden vitaminler küçük hamleler yapmış. Demek ki et yemenin faydaları B12 de belli. D vitamininiz gayet iyi ben 7 ve ilaçla 17 yi ancak buldum. Şimdi bilmem kaçtır. Demirin çok iyi, bendeki 22 değerine çok iyi diyen doktorum var çünkü :)
FSH bir yılda artışı çok geldi bana da, belki bu aylık biseydir. Düşüyor belli de olmuyor aylık durumu. 12 Ile ben başladım. 11 ve 10 değerlerini de gördüm sonraları.