Mart ve Nisan ayı en çok gebe kalınan zamanlarmışAralık'ta çekildi benim, o ay korunduk. Ocak'ta negatif, muhtemelen Şubat da öyle olacak gibi. Mart gelse de aşılansam. :)
Makine profesyonel ama ben hala amatörüm :) kursa filan gitmedim. P modunda gönlumün istedigi kareleri cekiyorum. Hattagecen hafta esimle gittik fotograf grubu tarafindan duzenlenen bir geziye. Grupla gidince cok verimli oluyor
Simdi daha iyiyim cnm. Ozel gunlerimde yani bir hafta onceden basliyor benim o isyankar modlarım. Sonra geciyor cok sulur ama iste o 1 haftaoncesinde cok kotu hissediyorum
Bu sefer kirmizilari gordugumde cok gucluydum halbuki. Bekledigimden de erken geldi ama esim oyle diyince baya kotu hissettim. Neyse bugun doktora da gittim. Yibe olumlu konustu pollyanna doktor :) 3 ay boyunca yumurta takibi de dahil hicbisey yapmama konusunda anlastik. Olumlu bakiyorum. Olucak dedi. Olmazsa da uc ay sonra modern tıbbın getirdigi yontemlere basvurucaz
Mart ve Nisan ayı en çok gebe kalınan zamanlarmış
Miyom rahim dışına doğru büyüyor, engel değil dediler ama çikolata kistini küçülten ilaçlar doğum kontrol hapları, bebek düşünenelere uygun değil, başından içsem olurmuşMaşallah sizin değerler de iyi eğer miyomın yeri bakımından hamileliğe engel değilse sıkıntı olmaz benim miyom vardı ameliyat oldum çikolata kisti için de küçülten ilaçlar varmış
Benim için her ay senin Mayıs ayı gibiMart için
Nisan için
Mayıs için
Nisanda istemiyor musun, neden ki, burçlar meselesi miMart için
Nisan için
Mayıs için
Aslında Nisanda ben de istemiyorum. Çünkü Mart’ta pozitif görmek istiyorum :)Nisanda istemiyor musun, neden ki, burçlar meselesi mi
Ben de küçük oğluma nisanda hamile kalmıştımBenim gecenki hamileligimde nisanda ogrenmistim sat 21 martti ayy bu defa da sat subat olsun martta ogreneyimm 2020ye sarkmayalim insallahh:)) hem ne guzel olur kizim 2009 bu 2019 ayyy olsun cunkuu lutfeenn :))
İnşaallah canım:)Aslında Nisanda ben de istemiyorum. Çünkü Mart’ta pozitif görmek istiyorum :)
Nisanda istemiyor musun, neden ki, burçlar meselesi mi
Arkadaşım haddim olmayarak ben kızdım. Bırak olsun olsunda saglıklı olsun oglak olsun koc olsun aslan olsun yeterki kucaklarımız bos olmasın. Saglıklı olsun burcu önemli degil.. Sende bana kızacak sın amaOğlakKızdın mı?
Sana kızmak mümkün müOğlakKızdın mı?
Aynen, hem doğumun zamanı da kısmet. Erken gelir başka burç olur geç gelir başka burç belli olmaz.Arkadaşım haddim olmayarak ben kızdım. Bırak olsun olsunda saglıklı olsun oglak olsun koc olsun aslan olsun yeterki kucaklarımız bos olmasın. Saglıklı olsun burcu önemli degil.. Sende bana kızacak sın ama
:)) canim yaa insallah senin de en kisa zamanda hayirlisiyla gelsin.. hazali dinledim dun paparazzide dusunuyoruz istiyoruz dedi :))Aynen, hem doğumun zamanı da kısmet. Erken gelir başka burç olur geç gelir başka burç belli olmaz.
Yalnız benden sonra evlenen ünlülerin bebeği oldu gıcık oluyorum. Buse dogurdu, Eylul öztürk o da bugun dogurdu. Fahriye hamile. Bengude hamileymis. Yakinda hazal da hamile olursa sasirmam.
Sana kızmak mümkün müama küçük oğlumun oğlak olduğunu hatırlatmak isterim
Tam bir beyefendi ve nezaket timsalidir
Hayranım ona maşaallah
Arkadaşım haddim olmayarak ben kızdım. Bırak olsun olsunda saglıklı olsun oglak olsun koc olsun aslan olsun yeterki kucaklarımız bos olmasın. Saglıklı olsun burcu önemli degil.. Sende bana kızacak sın ama
Hiicc belli olmaz o is :))Sağlıklı olsun tabii ki de yani kocaa 11 ay tutmadıysa gidip de Nisan'ı bulmasın bi zahmet. Döverim. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?