• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Makine profesyonel ama ben hala amatörüm :) kursa filan gitmedim. P modunda gönlumün istedigi kareleri cekiyorum. Hattagecen hafta esimle gittik fotograf grubu tarafindan duzenlenen bir geziye. Grupla gidince cok verimli oluyor

Simdi daha iyiyim cnm. Ozel gunlerimde yani bir hafta onceden basliyor benim o isyankar modlarım. Sonra geciyor cok sulur ama iste o 1 haftaoncesinde cok kotu hissediyorum

Bu sefer kirmizilari gordugumde cok gucluydum halbuki. Bekledigimden de erken geldi ama esim oyle diyince baya kotu hissettim. Neyse bugun doktora da gittim. Yibe olumlu konustu pollyanna doktor :) 3 ay boyunca yumurta takibi de dahil hicbisey yapmama konusunda anlastik. Olumlu bakiyorum. Olucak dedi. Olmazsa da uc ay sonra modern tıbbın getirdigi yontemlere basvurucaz

Çıol güzel bir hobi gerçekten. Keyfini çıkarın :)

Maşallah sizin değerler de iyi eğer miyomın yeri bakımından hamileliğe engel değilse sıkıntı olmaz benim miyom vardı ameliyat oldum çikolata kisti için de küçülten ilaçlar varmış
Miyom rahim dışına doğru büyüyor, engel değil dediler ama çikolata kistini küçülten ilaçlar doğum kontrol hapları, bebek düşünenelere uygun değil, başından içsem olurmuş

Arkadaşım haddim olmayarak ben kızdım. Bırak olsun olsunda saglıklı olsun oglak olsun koc olsun aslan olsun yeterki kucaklarımız bos olmasın. Saglıklı olsun burcu önemli degil.. Sende bana kızacak sın ama
Aynen, hem doğumun zamanı da kısmet. Erken gelir başka burç olur geç gelir başka burç belli olmaz.

Yalnız benden sonra evlenen ünlülerin bebeği oldu gıcık oluyorum. Buse dogurdu, Eylul öztürk o da bugun dogurdu. Fahriye hamile. Bengude hamileymis. Yakinda hazal da hamile olursa sasirmam.

Aynen, hem doğumun zamanı da kısmet. Erken gelir başka burç olur geç gelir başka burç belli olmaz.

Yalnız benden sonra evlenen ünlülerin bebeği oldu gıcık oluyorum. Buse dogurdu, Eylul öztürk o da bugun dogurdu. Fahriye hamile. Bengude hamileymis. Yakinda hazal da hamile olursa sasirmam.
:)) canim yaa insallah senin de en kisa zamanda hayirlisiyla gelsin.. hazali dinledim dun paparazzide dusunuyoruz istiyoruz dedi :))

Sana kızmak mümkün mü:KK45::KK19: ama küçük oğlumun oğlak olduğunu hatırlatmak isterim:KK54:
Tam bir beyefendi ve nezaket timsalidir:KK68:
Hayranım ona maşaallah :KK200:

:KK15: Oyy guzum benim.:KK200:
O zaman oğlak olursa erkek olsun çünkü ben hep kadınlarıyla çatıştım. Kuyumu kazdılar, nankörlük ettiler, sattılar. Nalçaklaaarrrr! :KK11:

Arkadaşım haddim olmayarak ben kızdım. Bırak olsun olsunda saglıklı olsun oglak olsun koc olsun aslan olsun yeterki kucaklarımız bos olmasın. Saglıklı olsun burcu önemli degil.. Sende bana kızacak sın ama

Sağlıklı olsun tabii ki de yani kocaa 11 ay tutmadıysa gidip de Nisan'ı bulmasın bi zahmet. Döverim. :))

Back