• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Teşekkür ediyorum :) Maalesef bende beklemekteyim :) 29 yaşındayım, 2017den beri bekliyorum,1 dış gebelik bir laparoskopi bir de spontan düşük sığdırdım :)) 1 senedir de hiç gebe kalamadım. Bilinen bir problem yok ama bilemiyoruz tabii:)

Doğal olsun istiyorum bende ama yavştan tüp bebek yolları gözüküyor sanırım:işsiz:

Rabbim dileyen herkese hayırlı bebişler nasip etsin inşallah :)
Seni sevmedim gibi, çok gençsin:KK53:

Selam kızlar. Bugün bir bayanla tanıştım. Ne bahceci ne memorial. Bir yer daha dedi ünlü unuttum adını. Ben hepsine para döktüm. Hicbirin de olmadi. Sonunda Aret kamar a gittim. 46 yaşında hamile kaldım dedi. Su an çocuğu 6 yaşında. Hadi bakalım hepimize umut olsun
bearnguin bearnguin senin doktor. Naptin son gelişmeler ne alemde.
Eğer Türkiye’de yaşasaydım,kendi doktorum da olmasa sanırım ben de Aret Kamar’ a giderdim. Hem insanlar onun hakkında çok olumlu konuşuyor hem de kendi konuşmalarını beğeniyorum.

Ya ne varsa ergen bebelerde var. Bizde çocuk yok şarj %3 olunca telefon kapanırken kala kalıyoruz. Ama burada da elektrik kesilmiyor :)
:)
Çabuk geldi canım ama şarj çok az olunca heyecan yaptım birden:)
Hava da kötü olunca gelmez belki uzun sürer dedim ama hemen geldi.
Yok burda da pek olmaz canım ama bazı bölgelerde oluyordur belki

:)
Çabuk geldi canım ama şarj çok az olunca heyecan yaptım birden:)
Hava da kötü olunca gelmez belki uzun sürer dedim ama hemen geldi.
Yok burda da pek olmaz canım ama bazı bölgelerde oluyordur belki
Burada yazın bir kere elektrik kesildi Adana’ya kar yağmış gibi davranıyordu insanlar :)

Teşekkür ediyorum :) Maalesef bende beklemekteyim :) 29 yaşındayım, 2017den beri bekliyorum,1 dış gebelik bir laparoskopi bir de spontan düşük sığdırdım :)) 1 senedir de hiç gebe kalamadım. Bilinen bir problem yok ama bilemiyoruz tabii:)

Doğal olsun istiyorum bende ama yavştan tüp bebek yolları gözüküyor sanırım:işsiz:

Rabbim dileyen herkese hayırlı bebişler nasip etsin inşallah :)
Umarım çok beklemeden sağlıkla kavuşursun bebeğine. İstediğin gibi doğal olursa ne güzel. Bence yaşın genç ama dış gebelikten sonra tüpün alındı mı ? Tek tüple olmaz diye birşey yok elbette ama olmazsa dediğin gibi tüp bebek seçeneği zaten orada duruyor. Rahat olmak çok önemli..

Eğer Türkiye’de yaşasaydım,kendi doktorum da olmasa sanırım ben de Aret Kamar’ a giderdim. Hem insanlar onun hakkında çok olumlu konuşuyor hem de kendi konuşmalarını beğeniyorum.

Evet bende kafamda iki doktor belirledim. Biri Aret kamar biri uluğ ulun. Birine arkadaşım muayene dışında tahlillere hiç para ödememiş. Diğerine tahliller ücretli. Ikisi de doğal yumurtanin peşinde.

Tabi bunları ileri yaş için öneriyorlar. Ultrasonda 4 5 yumurta gözüken ilaç li deneyebilir bence.

Evet bende kafamda iki doktor belirledim. Biri Aret kamar biri uluğ ulun. Birine arkadaşım muayene dışında tahlillere hiç para ödememiş. Diğerine tahliller ücretli. Ikisi de doğal yumurtanin peşinde.

Tabi bunları ileri yaş için öneriyorlar. Ultrasonda 4 5 yumurta gözüken ilaç li deneyebilir bence.
Sen tüp bebek tedavisi mi düşünüyorsun canım aşılama mı ?

En güzeli. Bu dediğini yaparsan daha huzurlu olursun. Başka öncelikler çıkmasa benim de en büyük arzum, makina alıp, amatör gruplara katılmak. Bilmiyorum sen profesyonel mi yapıyorsun ama.
Makine profesyonel ama ben hala amatörüm :) kursa filan gitmedim. P modunda gönlumün istedigi kareleri cekiyorum. Hattagecen hafta esimle gittik fotograf grubu tarafindan duzenlenen bir geziye. Grupla gidince cok verimli oluyor
"Gönderemedin demek ki yumurtayı delip geçecek bi cengaver, eli çiçekli bi sperm" diyeydin. :)

Benimki de her negatifte "hadi yaa tühh" deyip geçiyor ama içten içe telaşlanmaya başladı çaktırmıyo.

Son adet olduğumda "Sana vitamin alacam, artık sen de içeceksin ve bu iş Mayıs'ta pozitifle bitecek taam mı?" dedim "taam" dedi. Hatta son 1 yıldır başlayamadığı diyete nihayet istekli bi şekilde çok sağlam başladı. Boğazına düşkün adam iki haftadır gluten ve şekeri tamamen bıraktı. "Çayın yanında bi tanecik bisküviden bişi olmaz, ye" diyorum, yemiyor. :KK57:
"Ne zaman pes edecen çok merak ediyorum" diyorum. "Daha spora başlıcam, çok saldım kendimi" diyo. "Yaşım 40 oldu, sağlığıma dikkat etmem lazım artık" diyo. Ama bence doktor bende tahlillerdi, filmlerdi derken sorun bulamadıkça bu çocuk niye olmuyo telaşına girmeye başladı. :KK53:

Acık da onlar telaşlansın, üzülsün boşver. Ama sen modunu düşürme. Önemli olan senin pozitif olman. :sus:
Simdi daha iyiyim cnm. Ozel gunlerimde yani bir hafta onceden basliyor benim o isyankar modlarım. Sonra geciyor cok sulur ama iste o 1 haftaoncesinde cok kotu hissediyorum
aynen, aslında ben de gayet pozitif düşünüyorum, ama regl oldugumda esimde gordugum bitiklik duygusunu hıssedınce ben yerle bır oluyorum ve o bana destek olacagına ben onu kaldırmaya calısıyorum, kendımı ezık, eksık hıssedıyorum, aslına bakarsan madem benım yuzumden olmuyor bu cocuk, ılk cocugu da ben yaptıgıma gore bı benım mı evladım. Sümme haşa ya insanı delı delı dusundurup konusturuyorlar, allahın izniyle herşey, bir vakıt yazmıs ya da yazmamıs uzulsek de olacak veya olmayac uzulmesek de ama karsımdakının yıkılmıslıgı benı yerle bır edıyor :KK43: saknı o kanı gormeyı bız cok arzuluyoruz da gelıyor yahu.
Bu sefer kirmizilari gordugumde cok gucluydum halbuki. Bekledigimden de erken geldi ama esim oyle diyince baya kotu hissettim. Neyse bugun doktora da gittim. Yibe olumlu konustu pollyanna doktor :) 3 ay boyunca yumurta takibi de dahil hicbisey yapmama konusunda anlastik. Olumlu bakiyorum. Olucak dedi. Olmazsa da uc ay sonra modern tıbbın getirdigi yontemlere basvurucaz

Makine profesyonel ama ben hala amatörüm :) kursa filan gitmedim. P modunda gönlumün istedigi kareleri cekiyorum. Hattagecen hafta esimle gittik fotograf grubu tarafindan duzenlenen bir geziye. Grupla gidince cok verimli oluyor

Simdi daha iyiyim cnm. Ozel gunlerimde yani bir hafta onceden basliyor benim o isyankar modlarım. Sonra geciyor cok sulur ama iste o 1 haftaoncesinde cok kotu hissediyorum

Bu sefer kirmizilari gordugumde cok gucluydum halbuki. Bekledigimden de erken geldi ama esim oyle diyince baya kotu hissettim. Neyse bugun doktora da gittim. Yibe olumlu konustu pollyanna doktor :) 3 ay boyunca yumurta takibi de dahil hicbisey yapmama konusunda anlastik. Olumlu bakiyorum. Olucak dedi. Olmazsa da uc ay sonra modern tıbbın getirdigi yontemlere basvurucaz
Ne güzel, keşke herkesin durumu bu kadar umutlu olsa, fazla beklemezsin bence canım sen:KK200:

Seni sevmedim gibi, çok gençsin:KK53:

Yaş genç ama bizleri çok iyi anlamış. Oldukça olgun bence. Yaşının genç olmasına rağmen bizim sıkıntımızı derdimizi anlamış idrak etmiş, banane dememiş..

Aslında çok sevdik, bizim böyle çok gençlere ihtiyacımız var (toplumsal mesajı da verdik) Böyle gençlerimiz olursa daha ne isteriz. Bize göre bebek mevzusunda çok genç tabi, o yüzden 3 -5 tane bebe yapabilir çok çok :) Inşallah en kısa sürede olur, böyle insanların bebeklerine ihtiyacı var bu toplumun.

Yaş genç ama bizleri çok iyi anlamış. Oldukça olgun bence. Yaşının genç olmasına rağmen bizim sıkıntımızı derdimizi anlamış idrak etmiş, banane dememiş..

Aslında çok sevdik, bizim böyle çok gençlere ihtiyacımız var (toplumsal mesajı da verdik) Böyle gençlerimiz olursa daha ne isteriz. Bize göre bebek mevzusunda çok genç tabi, o yüzden 3 -5 tane bebe yapabilir çok çok :) Inşallah en kısa sürede olur, böyle insanların bebeklerine ihtiyacı var bu toplumun.
Olsun inşaallah çok çok:)

Sen tüp bebek tedavisi mi düşünüyorsun canım aşılama mı ?

Önce doğaçlama, sonra aşılama, sonra tüp :)

Gördüğün gibi kafam karma karışık. Aşılama bu ay olmaz çünkü adet zamanı doktora gitmedim. Bir dahaki ay olabilir. Bu doktorlar yapmaz mi acaba onu araştırmak lazım.

Umarım çok beklemeden sağlıkla kavuşursun bebeğine. İstediğin gibi doğal olursa ne güzel. Bence yaşın genç ama dış gebelikten sonra tüpün alındı mı ? Tek tüple olmaz diye birşey yok elbette ama olmazsa dediğin gibi tüp bebek seçeneği zaten orada duruyor. Rahat olmak çok önemli..

Yok alınmadı, laporoskopiyi dış gebelikten 6 aysonra dermoid kist aldırmak için oldum. O zaman tüpler sağlıklı demişleri ama bu ay yeniden rahim filmi çekileceğim inşallah:)

Önce doğaçlama, sonra aşılama, sonra tüp :)

Gördüğün gibi kafam karma karışık. Aşılama bu ay olmaz çünkü adet zamanı doktora gitmedim. Bir dahaki ay olabilir. Bu doktorlar yapmaz mi acaba onu araştırmak lazım.
Arayıp sormak lazım sanki. sonuçta aşılama da bir yardımcı üreme yöntemi yapıyor olmaları gerekmez mi?

Back