"Gönderemedin demek ki yumurtayı delip geçecek bi cengaver, eli çiçekli bi sperm" diyeydin. :)
Benimki de her negatifte "hadi yaa tühh" deyip geçiyor ama içten içe telaşlanmaya başladı çaktırmıyo.
Son adet olduğumda "Sana vitamin alacam, artık sen de içeceksin ve bu iş Mayıs'ta pozitifle bitecek taam mı?" dedim "taam" dedi. Hatta son 1 yıldır başlayamadığı diyete nihayet istekli bi şekilde çok sağlam başladı. Boğazına düşkün adam iki haftadır gluten ve şekeri tamamen bıraktı. "Çayın yanında bi tanecik bisküviden bişi olmaz, ye" diyorum, yemiyor.
![KK57 :KK57: :KK57:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk57.gif)
"Ne zaman pes edecen çok merak ediyorum" diyorum. "Daha spora başlıcam, çok saldım kendimi" diyo. "Yaşım 40 oldu, sağlığıma dikkat etmem lazım artık" diyo. Ama bence doktor bende tahlillerdi, filmlerdi derken sorun bulamadıkça bu çocuk niye olmuyo telaşına girmeye başladı.
Acık da onlar telaşlansın, üzülsün boşver. Ama sen modunu düşürme. Önemli olan senin pozitif olman.