İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Gecmis olsun canim. Insallah hayirli zamanda saglikla gelsin minikler.. sorun yokken olmamasi da can sıkıcı.. rahim filmi diyorlar hic ondan cekildi mi peki? Tup bebekten once mutlaka onu oneriyorlar. Kac yillik evlisiniz? Ay cok sordum :)

3 yıllk evliyiz, rahim filmini bu ay zorla çektireceğim :)))

Çok naziksiniz, dilerim evlat sahibi olmak isteyen herkese kolaylıkla nasip olsun :)

Yok alınmadı, laporoskopiyi dış gebelikten 6 aysonra dermoid kist aldırmak için oldum. O zaman tüpler sağlıklı demişleri ama bu ay yeniden rahim filmi çekileceğim inşallah:)
Rahim filmini tekrar neden istediler? Gerçi çekilmesi iyi de olabilir. rahim filminden sonra da hamile kalmak kolay oluyor diyorlar. Bende işe yaramamıştı çünkü tüpüm sorunluydu. Sende işe yarar umarım :)

Ben yazacaktım sen yazmışsın :) tezatlığı tek fark eden olmamak güzel.

Rahim filmini tekrar neden istediler? Gerçi çekilmesi iyi de olabilir. rahim filminden sonra da hamile kalmak kolay oluyor diyorlar. Bende işe yaramamıştı çünkü tüpüm sorunluydu. Sende işe yarar umarım :)

Kimsenin bişey istediği yok ki :)) benim geçen yıl lap. De tüplerime bakıldı, şimdi kimse çektir demiyor aslında. Ben niye olmuyor o zaman diye cevap arıyorum sanırım :)

Kimsenin bişey istediği yok ki :)) benim geçen yıl lap. De tüplerime bakıldı, şimdi kimse çektir demiyor aslında. Ben niye olmuyor o zaman diye cevap arıyorum sanırım :)

Normal yolla olduysa gebeliğin bence rahim filmi etkili olmuyor. Tüplerin açık sonuçta. Ama dış gebelikten sonra içeriyi göreyim dersen o başka.

Biz çekileli( 3 ay mi oldu panic_attack ) 3 ay mi 4 ay mi oldu. Bisey çıkmadı tüpler açık cıktı. Ben zaten 3 kere kendiliğinden gebelik geçirdim.

Kromozom testi yaptirabilirsin, pıhtılaşma testi yaptirabilirsin. Hormon değerlerinde iyiyse bunlara baktır. Bence problemin yok gözüküyor, iki kere olmuş sonuçta.

Genç olduğu kadar esprilidir de, diye düşündüğümden yazdım canım.
Muhabbete giriş yapayım dedim

Genç olduğu kadar esprilidir de, diye düşündüğümden yazdım canım.
Muhabbete giriş yapayım dedim

Anladım zaten, bende yazdığını fırsat bilip düşüncelerini beğendiğimi yazdim.

Ve çok sevdik diye çoğul kullandım, sende dahil :) yoksa alenen kimse kimseyi sevmedim diyecek kadar nezaketsiz değil bu grupta. Herkes bilinçli ve olgun.

Galiba en zoru nedensin olması. Sorun olduğunda çözmek için çabalıyorsun ama nedensiz olduğunda başı kesik tavuk gibi ortada şıursuzca dolaşıyoruz :)

Tamam canım, aman yanlış anlaşılma olmasın da
Biraz da yaşıma güvenerek takılayım dedim 'genç bayana'
Hatta o da esprili bir cevap verseydi, ikinci esprim de hazırdı
'Genç olduğunuz kadar esprilisiniz de demek ki bayan' diyecektim

Son düzenleme:

Pıhtılaşma ve kromozom benimde aklımda bakalım sırayla gideceğiz :)

Galiba en zoru nedensin olması. Sorun olduğunda çözmek için çabalıyorsun ama nedensiz olduğunda başı kesik tavuk gibi ortada şıursuzca dolaşıyoruz :)

Nasip kısmı da burada devreye giriyor sanırım :) vardır vakti saati demekten başka bir şey de gelmiyor elimden. :)

Biraz geç açınca tüm mesajları birden gördüm hangisine cevap yazıp yazmadığımı anlayamadım konunuzu da daha fazla sabote etmeyim istedim :))

Demiş kadar oldum o zaman

Aralık'ta çekildi benim, o ay korunduk. Ocak'ta negatif, muhtemelen Şubat da öyle olacak gibi. Mart gelse de aşılansam. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…