• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Nasil gec farkettin?
Yazarken konunun ne olduguna ve tarihine bakmadan, tee fii tarihinden kalma konulara girip ayni seyleri yazip duruyorsunuz. O onu dedi bu bunu dedi, torun sevecek yas dediler falan.
Bu topic sayfalardir size moral verip motive etme topigine donustu.
Ben kucaginiza alinca her sey duzelip ruh halinizin iyi olucagini yazdigimda bi arkadas kucagina alinca da duzelmez demisti; korkarim ben de buna inanmaya basladim. Hic normal gelmiyor ayni seyi defalarca yazmaniz.
Herkesten özür diledim daha ne yapayım herkes işine baksın

He valla eğitim planı yapıyom. Fitaminlerim geldi yuttum hemen. Çok özlemişim fitil gibi hapımı yutmayı :KK70:
Bu arada benim sonuçlar hala çıkmadı. Ya da çıktı ama online sistemde yok. Genetiği yaptıralı 2 ay oldu. Hormonu yaptıralı 2 hafta oldu. Siğirlenmeee başladım gari. :KK34:
Genetik sistemde görünmüyormus. Bizde verdik Gazide sistemde görünmez arayıp öğreneceksiniz dediler. Bence arayıp sor bütür tahliller sisteme verilmez hiçbir kurumda demişti o bayan bana.

Neyse artik gecmis konuslari kapatalim derim. Arkadas da ozur diledi ve yazmayacagini soyledigine gore tum motivasyonumuzu tartislmalara degil de bebikolara verelim derim. Benim kaldi iki gun. Regl belirtileri olusmaya basadi bile piff. Esimin haftaya denetimi bitiyo. Sperm dna hasari icin kagan aydos diye unlu bi hoca varmis ona gideyim bi diyo. Bakalim bi sonuc alabilecek miyiz

Neyse artik gecmis konuslari kapatalim derim. Arkadas da ozur diledi ve yazmayacagini soyledigine gore tum motivasyonumuzu tartislmalara degil de bebikolara verelim derim. Benim kaldi iki gun. Regl belirtileri olusmaya basadi bile piff. Esimin haftaya denetimi bitiyo. Sperm dna hasari icin kagan aydos diye unlu bi hoca varmis ona gideyim bi diyo. Bakalim bi sonuc alabilecek miyiz
Test yapsana kuzum ya varsa 3 kala silik de olsa cikiyor:))

Test yapsana kuzum ya varsa 3 kala silik de olsa cikiyor:))
Canim benim luthal fazim kisa. Normalde yumurtlamadan 14 gun sonra rwgl olunuyo benim 11 bazen 10 bazen 12. Hamile kalmaya engel mi diyorum yok falan diyolar da tam bilemedim. O yuzden 9. Gundeyim daha, kanda cikardi belki ama idrar icin erken sanirim

masallah amh çok guzel benimki 1,43 dusuk bıraz, ama doktora gore ıyı :) benım e2 adetın 2. gununde 89,91 adetin 25. gununde ıse 249,93 prolaktınım hep yuksek 24,78 falan bunun yuksek olması sanırım hamılelıgı engellıyor bılmıyorum okudugum yorumlardan oyle anladım sut hormonu ve sut kadını hamılelıkten koruyor. senın degerlerın cok guzel ınsallah en kısa surede bebısını kucagına alırsın canım.
Amin inşallah hepimizin Bebişi olsun en kısa zamanda sizinde amh iyi bence Benin de bi ara prolaktin 46 falan olmuştı dostinex vermişti dr şükür şimdi iyi stresten yükselir dedi doktor

Canim benim luthal fazim kisa. Normalde yumurtlamadan 14 gun sonra rwgl olunuyo benim 11 bazen 10 bazen 12. Hamile kalmaya engel mi diyorum yok falan diyolar da tam bilemedim. O yuzden 9. Gundeyim daha, kanda cikardi belki ama idrar icin erken sanirim
Olabilir engel degil tabi ki gebe kalmana...
2 gun var diyorsun adete ..:KK19: insallah baslangici yaparsin arkandan geliriz..

Herkesten özür diledim daha ne yapayım herkes işine baksın
Tamam, siz ozur diledikten sonra ben de uzatmamaliydim artik,, ben de ozur dilerim kirdiysam ablacim.
Allah gonlune ferahlik ve miniginle mutlu gunler versin.
Bize de hayirli zamanda saglikli bebisler insalalh.
Aminnnn:nazar:

030AD7AB-7D09-4D50-BCE3-2C1A77BA1E64.jpeg
Resimde belli olmuyor ama şiddetli rüzgarla birlikte tipi var, dün günlük güneşlikti hava

Tamam, siz ozur diledikten sonra ben de uzatmamaliydim artik,, ben de ozur dilerim kirdiysam ablacim.
Allah gonlune ferahlik ve miniginle mutlu gunler versin.
Bize de hayirli zamanda saglikli bebisler insalalh.
Aminnnn:nazar:
Allah herkesin gönlündekini versin herkese sağlıklı bebekler dilerim

Back