• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Benim de
FSH-6
LH-3.7
Prolaktin - 7.9
E2- 36.3
Amh-3.9
Tsh - 1.62

Prolaktin 7 ay önce 18.84 dü. düşmüş. Yaşım 41, ağustosta 42 olacağım. Çikolata kisti, miyom ve polip var. Belki sadece polipi aldırırım sonra tekrar aşılama denerim.
Maşallah sizin değerler de iyi eğer miyomın yeri bakımından hamileliğe engel değilse sıkıntı olmaz benim miyom vardı ameliyat oldum çikolata kisti için de küçülten ilaçlar varmış

Benim 11. Kutum bitti. 12.kutu hala teslim edilmedi. Yanlış ürün geldi, doğru ürünün kargosu geri gitmiş ıvır zıvır derken iki haftadır içemiyorum. O arada hamile kalırsam komedi olur. :/
Folik asit seviyen iyiyse hiç sorun olmaz, ki o kadar kullanım sonrası iyidir mutlaka, eksik varsa tamamlamak amacıyla kullanılıyor, eksik yoksa yani normal seviyedeyse, hamilelikte günlük olarak yeni folik asit alımı gerekmez

:)) Aslında bi mevzuda yazasım geliyo arada ama yazıp yazıp siliyorum olay çıkacak diye. Atlaya atlaya okumaya başladıkça sıkıntı bastı. :) Sizi yiyerim o ayrı. dennisgo dennisgo L lyly can09e can09e
:KK48: ben seni yimicem sen beni yimedin madem:sinirli:
Sorma atlaya atlaya okuyup yazmaktan fenalik gelmis olabülür bize de:confused:

Cok mu yogunsun yineee:))

He valla eğitim planı yapıyom. Fitaminlerim geldi yuttum hemen. Çok özlemişim fitil gibi hapımı yutmayı :D
Bu arada benim sonuçlar hala çıkmadı. Ya da çıktı ama online sistemde yok. Genetiği yaptıralı 2 ay oldu. Hormonu yaptıralı 2 hafta oldu. Siğirlenmeee başladım gari. :KK34:

:KK48: ben seni yimicem sen beni yimedin madem:sinirli:
Sorma atlaya atlaya okuyup yazmaktan fenalik gelmis olabülür bize de:confused:

Gız cevaplama babında etiket şeettim ben. :KK19:
Yoğsa daha sen dahil var birkaç kişi daha yimelik porsiyon :kk77:

He valla atlarken arada bişiler kaçırıyom o iyi olmuyo işte.

Back