ÖLÜMÜ düşünmek mi, kusura bakma ama çok saçmalamışşsın, bu yazdıklarına göre artık benim hayalimde senin evlilik hayatın şu şekilde : kızın tam bir şımarık ve tek çocuk kalmak istiyor, kocan düşüncesizin teki ve çocuk istemezken kazayla hamile kaldın ve seni sabah akşam dövüyor hizmet bekliyor, sen de böyle bır ınsanın cocucgunu tasımak ıstemıyorsun, zaten tonlarca derdın var, bakıma muhtac yaslıların ve evde asla yardım gormedıgın ev ıslerın....... bu durumda bile hamilesin dıye ölmke ıstenmez ama caresızlık dersın, bence sana nacızane tavsıyem sakın yanlıs da anlama, gruplara takılma, kımseye fıkır sorma, cunku sen rahatlayacaksın bırıylerıyle konusunca, sen sana hep olumlu seyler soylensın beklıyorsun ama gercekten fesat ınsanlar olabılır ve senın bu zayıflıgını gorup senı uzmekten psıkolojını bozmaktan zevk alabılır. korkarım boyle gıderse sen cocugunu kucagına aldıgında da rahatlamayacaksın ve bu sefergebelık depresyonuna gırenlerın gruplarında kafanı kasrıtırtmaya baslayacaksın. cozumlerı kendı sorunda yazıyosun aslıdna dıyosun kı bakacak ınsan var annem var kocam var ıyı bırı ..... ama hala baska bır konusyu cocugu ıstememek ıcın bahane edıyorsun. sen hamılelıgın getırdıklerınden degıl hamılelıkten memnun degılsın genel olarak sankı canım ya. rahatlat kendını artık, yanlıs anlamanı ıstemıyorum bır dostumla konustugum sekılde yazıyorum sana da, cunku bu grupta yabancıyla paylasılamayack sırlarımızı paylastık kızkardesler gıbı olduk, buna ınanarak soyluyorum sana bunları.Haklısın beklemediğim zamanda olması beni mahfetti gerçekten ölümü bile düşündüm inanki hepiniz moral verdiniz saolun geri dönüşümde yok doğumdan sonra ne olur bilmiyorum kızımda alıştı artık hatta ismini bile koydu
Bak şimdi bende kötü düşünmeye başladım... Annem benim doğurmamı istemiyor galiba... senin çocuğun ilk göz ağrım var Allah kardeşine versin diyor istemiyor mu ki benim bir çocuğum daha olmasını !
:) :) :) :)
Katiliyorum canim. Ölümü isteticek kadarsa daha ciddi demek ki durum.ÖLÜMÜ düşünmek mi, kusura bakma ama çok saçmalamışşsın, bu yazdıklarına göre artık benim hayalimde senin evlilik hayatın şu şekilde : kızın tam bir şımarık ve tek çocuk kalmak istiyor, kocan düşüncesizin teki ve çocuk istemezken kazayla hamile kaldın ve seni sabah akşam dövüyor hizmet bekliyor, sen de böyle bır ınsanın cocucgunu tasımak ıstemıyorsun, zaten tonlarca derdın var, bakıma muhtac yaslıların ve evde asla yardım gormedıgın ev ıslerın....... bu durumda bile hamilesin dıye ölmke ıstenmez ama caresızlık dersın, bence sana nacızane tavsıyem sakın yanlıs da anlama, gruplara takılma, kımseye fıkır sorma, cunku sen rahatlayacaksın bırıylerıyle konusunca, sen sana hep olumlu seyler soylensın beklıyorsun ama gercekten fesat ınsanlar olabılır ve senın bu zayıflıgını gorup senı uzmekten psıkolojını bozmaktan zevk alabılır. korkarım boyle gıderse sen cocugunu kucagına aldıgında da rahatlamayacaksın ve bu sefergebelık depresyonuna gırenlerın gruplarında kafanı kasrıtırtmaya baslayacaksın. cozumlerı kendı sorunda yazıyosun aslıdna dıyosun kı bakacak ınsan var annem var kocam var ıyı bırı ..... ama hala baska bır konusyu cocugu ıstememek ıcın bahane edıyorsun. sen hamılelıgın getırdıklerınden degıl hamılelıkten memnun degılsın genel olarak sankı canım ya. rahatlat kendını artık, yanlıs anlamanı ıstemıyorum bır dostumla konustugum sekılde yazıyorum sana da, cunku bu grupta yabancıyla paylasılamayack sırlarımızı paylastık kızkardesler gıbı olduk, buna ınanarak soyluyorum sana bunları.
Amin canımKatiliyorum canim. Ölümü isteticek kadarsa daha ciddi demek ki durum.
Bi de defalarca yaziyoruz mesela; bi arkadas "torun sever gibi olucaksin" diyor yani cok tatli gelicek ileri yasta oldugun icin falan, a niye okadar da yasli miyim diyor.
Tabiki zorluklari olucaktir ama.... diye baslayan moral verici seyler yaziyoruz bu sefer de zorluklar kismina takiliyor. Annem var , esim evde yardim edicekler vs. 50 kere bu cevabi yazmistir. Ama ne guzel iste, yardimci olucak birileri varmis. Ama negatif ruh halinden cikamiyor belli ki.
Var olan duzeni bozmak belki zor geliyor, uni sinavina girecek stresli bi donemdeki genc kiz, ev sessiz olmali vs. Bi de aileye katilacak bakima muhtac minik bi bebek. Bu fikirler strese sokuyor sanirim. Umarim en kisa surede duzelir.
Ve kizlar bu mubarek cuma gunundr hepimize saglikli, hayirli evlatlar dilerim tez zamanda insallah. Aminnnn : )
Çoçuğunun ciddi şekilde hasta olması bir anne için yaşayabileceği en büyük zorluklardan birisi belki de. Ama öte yandan sen de çocuksun ve anneni istemen en doğal hakkın.. sen de duygularında son derece haklısın.Haklısın, belki benim annemden ayrı kalma sebebimin sorumlusu kardeşim olduğu için yani araya kardeş kıskançlığı girdiği için bu kadar etkilemiş olabilir, ayrıca insanın yapısı da etkili tabi mutlaka..
Ben biraz daha, ilk adımı karşıdan bekleyen, biraz dokunmadan açılamayan biriyim.
Tehlikeli sulardasın kuzum çık oradanBak şimdi bende kötü düşünmeye başladım... Annem benim doğurmamı istemiyor galiba... senin çocuğun ilk göz ağrım var Allah kardeşine versin diyor istemiyor mu ki benim bir çocuğum daha olmasını !
işte ben de o durumdaydım neyse ki farkına varmamı sağladın canım çok teşekkür ederim... ama acaba istemiyor mu kiTehlikeli sulardasın kuzum çık oradan
Canım, annem sadece bir defa itiraf etti.Çoçuğunun ciddi şekilde hasta olması bir anne için yaşayabileceği en büyük zorluklardan birisi belki de. Ama öte yandan sen de çocuksun ve anneni istemen en doğal hakkın.. sen de duygularında son derece haklısın.
amiin canım hepimize hayırlı cumalar inşallah, Allah tüm güzel dularınızı kabul etsin gençleeerrr, öpüyorum hepiniziKatiliyorum canim. Ölümü isteticek kadarsa daha ciddi demek ki durum.
Bi de defalarca yaziyoruz mesela; bi arkadas "torun sever gibi olucaksin" diyor yani cok tatli gelicek ileri yasta oldugun icin falan, a niye okadar da yasli miyim diyor.
Tabiki zorluklari olucaktir ama.... diye baslayan moral verici seyler yaziyoruz bu sefer de zorluklar kismina takiliyor. Annem var , esim evde yardim edicekler vs. 50 kere bu cevabi yazmistir. Ama ne guzel iste, yardimci olucak birileri varmis. Ama negatif ruh halinden cikamiyor belli ki.
Var olan duzeni bozmak belki zor geliyor, uni sinavina girecek stresli bi donemdeki genc kiz, ev sessiz olmali vs. Bi de aileye katilacak bakima muhtac minik bi bebek. Bu fikirler strese sokuyor sanirim. Umarim en kisa surede duzelir.
Ve kizlar bu mubarek cuma gunundr hepimize saglikli, hayirli evlatlar dilerim tez zamanda insallah. Aminnnn : )
Aa olmuyor amaişte ben de o durumdaydım neyse ki farkına varmamı sağladın canım çok teşekkür ederim... ama acaba istemiyor mu ki
Sizlere bayılıyorum kızlar. Herkes ne kadar naif.. gerçekten sıkıntıda birisini görünce, nedeni ne olursa olsun tekrar tekrar yazmaktan hiç vazgeçmediniz. Sanırım benim fitilim biraz kısa. Bu nedenle bazı yazıları okumadan geçiyorum.
Çok haklısın canım eskiden çocuklar iki arada bir derede büyüyormuş. Psikoloji de neymiş :) benim sağlıkçı amcam bile kızı psikoloğa gitmek istediğinde dediklerimi yap düzelirsin diyordu. Düşün adam sağlıkçı, zorlanan çocuğuna çözüm önerisi psikolog da neymiş ben her şeyi bilirim :)))Canım, annem sadece bir defa itiraf etti.
Kızım o zaman psikoloji falan bilmezdik, 'bu sağlam' dedik seni pek önemsemedik demişti.
Biraz gururlu ve kolay kolay bir şeyleri kabul edemeyen biridir annem, koç burcu ne de olsa:)
Hani belki şimdi olsa mutlaka evdeki bir travmadan diğer kardeşin de etkilenme ihtimali ve bu konuda yardım alma gibi şeylere başvurulurdu belki..
Annemin komşusu trafik kazasında 4 yaşındaki kızını kaybetti.
Bir de 10 yaşlarında erkek çocukları vardı.
Psikolog demiş ki; sakın evin her yerine kaybettiğiniz kızınızın fotoğraflarını koyup evi yas mekanı haline getirmeyin.
Sizin; bu olaylardan etkilenen, evde bir çocuğunuz daha var.
Ee sonuç olarak ne yapıyormuşuz :)Şu anda fox'da yumurta kapasitesi ve gebe kalma ile ilgili bir şeyler konuşuluyor, yeni açtım ama bi haber vereyim dedim:)
Canım hepimiz birbirimize yardım etmek için varız. Ama senin derdin varken benim derdim oldu bak, benim derdim yine benim derdim olmasın.. ona dikkat edelim lütfen :)işte ben de o durumdaydım neyse ki farkına varmamı sağladın canım çok teşekkür ederim... ama acaba istemiyor mu ki
burası neresi sen kimimCanım hepimiz birbirimize yardım etmek için varız. Ama senin derdin varken benim derdim oldu bak, benim derdim yine benim derdim olmasın.. ona dikkat edelim lütfen :)
Acaba istemiyor mu diye ben de düşündüm bu arada. İstemezse istemesin sonucuna vardım dermişim :))))
Dediğimi yap, yaptığımı yapma.. hele bir sor ben neden yaptım onları? Yaptım evet, ben yaptım, ve ben onları sen ne kadar kötü bir şey olduğunu gör diye yaptım.:)) annem de bana der aman iyi vur yüzüme diye... neler neler yaptılar canları sağolsun da... şimdi torununa kıyamıyor.. şöyle yapma böyle yapma diye direktifler veriyor... sen beni oklavayla dövdün ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?