• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

bir takım çaylar kullanıyorlar, hayıt otu civanperçemi falan mesela denediniz mi değerleri takip ettiniz mi farkettirdiği bişey oldu mu, ben de ilk ay farklı bir doktordaydım ona soğan kürünü sordum, yap demem yapma da demem bitkisel bir kür sonuçta zararı olacağını sanmıyorum demis ve miyositol ile ferrum vermişti. incir ve zeytinyağı yapmaya başladım iki gün önce ama bu sabah unuttum, işe gelirken acele çıktım. düzenli olmuyor maalesef :KK43:
Biz genel olarak o bitkisey cay kullanimlarina karsiyiz... kas yaparken goz cikarmaktan korkariz... ne reaksiyon gosterecegi belli olmaz bir de hepsini ayni anda yapmak daha sakincali gibi... bal tarcin corek otu daha sicak geliyor bana ama denemedim.. aslina bakarsan duzgun dengeli besleniyorsan takviyeye ihtiyac bile yok lakin gunumuz besinlerinin ne kadar degerli oldugu ortada...o yuzden esktra takviyeler kullaniliyor... eskiden analarimiz folik asit mi kullaniyorlarmis acaba :KK45:

Biz genel olarak o bitkisey cay kullanimlarina karsiyiz... kas yaparken goz cikarmaktan korkariz... ne reaksiyon gosterecegi belli olmaz bir de hepsini ayni anda yapmak daha sakincali gibi... bal tarcin corek otu daha sicak geliyor bana ama denemedim.. aslina bakarsan duzgun dengeli besleniyorsan takviyeye ihtiyac bile yok lakin gunumuz besinlerinin ne kadar degerli oldugu ortada...o yuzden esktra takviyeler kullaniliyor... eskiden analarimiz folik asit mi kullaniyorlarmis acaba :KK45:
aynen analarımız kullanmıyordu haberı bıle yoktu, ama sımdı maalesef hersey kımyasal veya yapay, zaten sorun da burada baslıyor sanırım. bır de calısınca duzenlı de beslenılmıyor sabah hızlıca bırseyler, oglen atıstırma, hatta cok zaman yemıyorum oglen cunku oglen yemegı saatımı cocugu okuldan almak ıcın kullanıyorum. bıtkı cayı ben de hıc denemedım, ama kullanan hamıle kalıyro gıbı bı sloganla tanıtımları yapılınca bır de altında kullananlar yorum yapınca ABACA mı dıyor ınsan :( ben cocuklugumda yedıgım bahcemızdekı domates veya salata gıbı kokan veya tadı olan salata domates yemeyelı yıllar var :(

Çörek otu civan perçemi vs adet düzensiliği olanlarda öneriliyor.
Soğan kürü PCOS olanlarda öneriliyor.

Hayıt otu /vitex genel olarak hormonal düzen için kullanılan bir ot ama uzun süre kullanılması gerekli ve aniden bırakılırsa düşüğe sebep olabiliyormuş.

Çok iyi araştırmak lazım..
Herşey herkese olmaz elbette...

Ayrıca

Maca Kökü
Hem kadınlarda hem de erkeklerde infertiliteyi tedavi edebilen bir başka etkili bitki, makak köküdür. Bu bitki, normal hormon üretimini artırır ve tiroid fonksiyonunu desteklediği için hipotiroidili kadınlarda özellikle faydalıdır.

Aynı zamanda doğurganlığı artıran farklı besinler kaynağıdır.
  • Bir fincan ılık su veya sütte aca-½ çay kaşığı makak kök tozunu karıştırın. Birkaç ay boyunca günde bir kez iç. Ayrıca smoothie ya da kahvaltılık gevrekinize maca kökü tozu da ekleyebilirsiniz.
  • Diğer bir seçenek ise maca kökü takviyesi almaktır, ancak sadece doktorunuza danıştıktan sonra.
Not: Hamilelik sırasında bu bitki almayın.
https://tr.onlinemedicineinfo.com/home-remedies-female-infertility-75356

aynen analarımız kullanmıyordu haberı bıle yoktu, ama sımdı maalesef hersey kımyasal veya yapay, zaten sorun da burada baslıyor sanırım. bır de calısınca duzenlı de beslenılmıyor sabah hızlıca bırseyler, oglen atıstırma, hatta cok zaman yemıyorum oglen cunku oglen yemegı saatımı cocugu okuldan almak ıcın kullanıyorum. bıtkı cayı ben de hıc denemedım, ama kullanan hamıle kalıyro gıbı bı sloganla tanıtımları yapılınca bır de altında kullananlar yorum yapınca ABACA mı dıyor ınsan :KK43: ben cocuklugumda yedıgım bahcemızdekı domates veya salata gıbı kokan veya tadı olan salata domates yemeyelı yıllar var :KK43:
Herke şehirlerde yaşamak istediği içim köyler boşaldığı için ve tarımın da içine ... için bu haldeyiz.... Afedersiniz ....

Varsa gununde sabah aksam fark etmiyor cikiyor... tamam haber bekliyorumm..insallah hayirlisiyla o ay bu aydiiirrr:)

Kalbim kadar bembeyaz negatif canım :) zaten belirti olmadığından durum ortada.

Ama koyu çizgi yumurta yaklaştığını göstermiyor mu? Yani yumurtlama yoksa ovulasyon koyu olmamalı sanki. Daha önce gecikmeler oldu mu? Mesela ben genelde 27 günde olurum ama 24-29 arasında olduğum zamanlar vardır. Yani bir gecikmeden bahsetmek için benim 30. Günü görmem lazım. Hiç de göremedim zAten :)

Valla bende öyle düşünüyorum. Hadi gördükten 2 gün sonra oldu. Bugün olmazsam yarın kesin olmam lazım. Bir de lh yumurta olmadan pik yapar mi diye aradığımda yapar yazanları buldum. Gerçi sadece testte değil ki, yumurtlama sikayetlerimde oldu sonuçta ağrılar falan onlarda lh hormonunun yükselmesinden değildir sonuçta. Yok ya ben yumurtladım bence :)

Yok düzenlidir 26. Gun adet oluyorum ben. Geciktiği günler kimyasal gebelik yaşadığım aylar oldu. Bir de hayatım da ilk defa geçen sene mart ayında 52.günde adet oldum. Sanırım martta yumurtlama olmadi nisanda oldu. 26+26 oldu yani. Öncesinde ilaçlar vs kullandım klomen gibi vücudum tepki vermiş olabilir sonuçta ilk kullandığım şeylerdi.

Şimdi 29.gundeyim, bakalım neler bekliyor beni.

Valla bende öyle düşünüyorum. Hadi gördükten 2 gün sonra oldu. Bugün olmazsam yarın kesin olmam lazım. Bir de lh yumurta olmadan pik yapar mi diye aradığımda yapar yazanları buldum. Gerçi sadece testte değil ki, yumurtlama sikayetlerimde oldu sonuçta ağrılar falan onlarda lh hormonunun yükselmesinden değildir sonuçta. Yok ya ben yumurtladım bence :)

Yok düzenlidir 26. Gun adet oluyorum ben. Geciktiği günler kimyasal gebelik yaşadığım aylar oldu. Bir de hayatım da ilk defa geçen sene mart ayında 52.günde adet oldum. Sanırım martta yumurtlama olmadi nisanda oldu. 26+26 oldu yani. Öncesinde ilaçlar vs kullandım klomen gibi vücudum tepki vermiş olabilir sonuçta ilk kullandığım şeylerdi.

Hayirlisi olsun daha umut var gerci adet gelene kadarrr:deli:

Bazı aylar yumurtlama olmayabilirmiş ya belki öyle bir zamana denk geldin. Ya da dediğin gibi ilaçlar dengeni bozdu. Herkeste farklı etkisi oluyor çünkü. Bana tüp bebekten vazgeçip aşılama yapılınca 14. Gün kan testi negatifti 15. Gün adet başladı.. kurulu saat gibiydim :)
Hayirlisi olsun daha umut var gerci adet gelene kadarrr:deli:
aynen adet gelene kadar hep umut var. Ama yine de negatife dönüyor ibre ister istemez

Merhabalar, doktordan çıktım ben de şimdi
Bugün adetin 10.günü. Rahim kalınlığı 9.8 mm
Sağ tarafta 18 ve 19 mm 2 yumurta var
2 iğne daha yapalım pazartesi sabah göreyim, mutlaka değerlendirin bugünü yumurtalar çok iyi dedi.
Aşılama için 2 yumurta yetmiyor mu
Soru da sorulmuyorki

2 iğne daha yapalım pazartesi sabah göreyim, mutlaka değerlendirin bugünü yumurtalar çok iyi dedi.
Soru da sorulmuyorki
Aşılamada fazla yumurta istenmiyor çoğul gebelik riskinden dolayı. İki yumurta iyi zAten yumurtalar çok iyi demiş doktor. İğne dozu düşük diye iki gün daha vur dedi belki de.. çatlamaması için iğne vuruyor musun bilmiyorum. Ama aşılamada sen zAten haftasonu değerlendirirsen Pazartesi de kontrol edip doktor aşılama yapar böylece ihtimal artar. Kendisi mi çatlayacak yumurta, yoksa çatlatma iğnesi yaptıracak mı sana?

Hanımlar,

Adet öncesi daha fazla ve ishal gibi dışkılama yaşıyor musunuz?

Yaşıyorsanız muhtemelen bu hamile olmadığınızı anlamak için bir yöntem olabilir ne dersiniz?
Hamil kalınca progesteron nedeniyel kabız olunur çünkü sizce??
can09e can09e panic_attack panic_attack L lyly dennisgo dennisgo Senella Senella Marjo Marjo

Soru da sorulmuyorki

Yetiyor da 22 mm.ye çıkarmaya çalışıyo galiba ölçüyü. :/

Hanımlar,

Adet öncesi daha fazla ve ishal gibi dışkılama yaşıyor musunuz?

Yaşıyorsanız muhtemelen bu hamile olmadığınızı anlamak için bir yöntem olabilir ne dersiniz?
Hamil kalınca progesteron nedeniyel kabız olunur çünkü sizce??
can09e can09e panic_attack panic_attack L lyly dennisgo dennisgo Senella Senella Marjo Marjo
bende onceden olmuyor adetle birlikte basliyor bu durum. genel olarak bu dogru olabilir ama bazen de insanlar ishalle hamilelik haberi aliyor. kabizlik ileri haftalarda basliyor.
ama sunu diyebilirim, asilama zamani progestan fitil kullanmistim adet olana kadar. boyle bir sorun yasamadim. progestan duzeyi ile mi alakali tam bilmiyorum bu nedenle.

Back