• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Çarşamba randevu aldım tüp bebek merkezine, korku heyecan, nereye bastığımı bilmez halde dolaşıyorum ortalıkta, bildirimlere hiç bakmamışım, tüp bebek tipiği dolaşmaktan. Teşekkür ederim canim ❤️
Selam canim
Hayirli olsun insallah korkma her sey guzel olacak diye dusun.. onemli olan kararini verip yola cikmis olman insallah guzel haberlerle gelirsin.

Adet öncesi çok erken zamanlardan bahsediyorum canım.
Sonra koyu bir mukus tıkacı oluyor da ilk zaman, aşırı yumuşama oluyormuş
Anladım,
Erken gebelikte çok yumuşak (ovulasyondaki gibi) ama açıklık kapalı.
Ovulasyon esnasında dudak yumuşaklığında, spermlerin girişi için açık ve daha uzakta oluyormuş.
Adet öncesi ise burun ucu gibi sert ve kanın çıkışı için hafif açık oluyormuş.

It feels like a round donut or ball high inside your vagina. Tracking changes to your cervix may help you to detect early pregnancy. The secondnoticeable change is in the feel of the cervix. If you've not conceived, your cervix will feel firm before your period, like an unripened fruit.

Selam kizlar.
Harcamali bir hafta oldu:)
Dun organize islere gittik.. mutfak tupu eyiydi:)) kivancin gobegi nasil yaptilar acaba :KK64:
Bugun de kuzuyla hamama gittik temizlendik kese masaj ohhhh :ukala:
Utu vardi onlari hallettim katlanacaklari hallettim... annem yarin eve gelecek tozlari da alsam iyi olacagdi ama yoruldum bari sadece televizyonun onunu aliyim:ıslık:

Selam canim
Hayirli olsun insallah korkma her sey guzel olacak diye dusun.. onemli olan kararini verip yola cikmis olman insallah guzel haberlerle gelirsin.

Amin canim, insallah güzel haberlerle gelirim kuzum. Eşimden hiç test istememişlerdi, Çarşamba o da yapılacak, onun stresi sardı çok fena

Çarşamba randevu aldım tüp bebek merkezine, korku heyecan, nereye bastığımı bilmez halde dolaşıyorum ortalıkta, bildirimlere hiç bakmamışım, tüp bebek tipiği dolaşmaktan. Teşekkür ederim canim ❤️
Merhaba
Umarım her şey istediğin gibi olur..başlamak başarmanın yarısı derler..

Canım evet dün evde yoktum yani gün boyu dışardaydık iki oğlumla, doğru tahmin etmişsin:)
Bugün de geç uyandık falan, eşim evdeydi kahvaltıdan kalktılar daha ben mutfağı toplamadan tekrar acıktılar falan telefonu elime alamadım
Güzel bir haftasonu olmuş senin için. Ben de bol bol gezdim dolaştım ama çocuksuz.. henüz öyle yani.. ama gelsin, bu günlerin acısını çıkaracağız :)

Tünaydınlar. Ben de kontrole gittim bugün. 21 mm ebatında 3 yumurta var. Çatlatma iğnesi aldım, vurdular
Yarın sabah 10.30 gibi aşılama olacak. 15 dakikalık işlem dedi. İşe dönebilirsin dedi ama ben izin aldım tüm gün.
İnsallah olur hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah. Asılma nekadar tuttu ücreti

Tünaydınlar. Ben de kontrole gittim bugün. 21 mm ebatında 3 yumurta var. Çatlatma iğnesi aldım, vurdular
Yarın sabah 10.30 gibi aşılama olacak. 15 dakikalık işlem dedi. İşe dönebilirsin dedi ama ben izin aldım tüm gün.
İnsallah tutar Allah sana güzel sağlikli bebekler verir. Amin.

Aa super haber insallah guzelce tutsun canim.. :)

Back