- 19 Kasım 2017
- 1.927
- 3.844
- 133
Sen bat bekliyordun sanirim ne olduu?
Bekliyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bat bekliyordun sanirim ne olduu?
Gelmesin insallah hayirlisiyla :)Bekliyorum :)
aman gelmesin bence de, güzel bir haberin işaretiyse gidişi, gelmesi hiiiiiiç lazım değil :)Gelmesin insallah hayirlisiyla :)
Aynen oyle canimaman gelmesin bence de, güzel bir haberin işaretiyse gidişi, gelmesi hiiiiiiç lazım değil :)
Gelmesin insallah hayirlisiyla :)
Belki o ay bu aydir yaaa ben heyecanlandim duzenliydi adetlerin demi? Test yapsana varsa kesin cikar...ayy lutfeeen olsun cunkuuu...Günaydın. Gelmedi. Inşallah hayırlı bir haberse gelmesin. Normal siklusuma göre 13 şubat bat günüydü, ama ovulasyon testinde 31 ocakta koyu çizgiyi yakaladım. Bu hesaba göre dün olmam lazımdı. Hiçbir belirtim yok tabi.
Acaba bu ay yumurtam yokmuydu o zaman daha mi geç adet olurum.
Senella Baban nasıl oldu?
Kızlar güzel bir forum buldum yabancı. 35 yaşında bir tüpü bloke bir kadın, 43 yaşında doğal yolla hamile kalan bir kadın vb... Hepsinin amh'leri yerlerde vs ve olmuş. Marjo L lyly Senella can09e panic_attack Buyurun okuyun:
Forum
https://community.whattoexpect.com/...ow-amh-please-tell-me-your-success-story.html
Belki o ay bu aydir yaaa ben heyecanlandim duzenliydi adetlerin demi? Test yapsana varsa kesin cikar...ayy lutfeeen olsun cunkuuu...
Tamam 15 ya da 16si bat o vakit... 1 2 gune silinmistir heralde... hic belirti de belirti canim... yok mu testin evde..?Evet hele flonun verdiği tarih hiç şaşmaz. Ama yumurtlama flonun dediği tarihte olmadı dediğim tarihte oldu. Sonra da tekrar test yapmadım siliklesti mi diye. Geçen bata 6 kala yaptım negatif, ovu da silikti. Bugüne göre 10 kala yapmış oluyorum. Ama hiç hamilelik belirtileri yaşamıyorum.
Tamam 15 ya da 16si bat o vakit... 1 2 gune silinmistir heralde... hic belirti de belirti canim... yok mu testin evde..?
inşallah hamilelik başlamıştır, kendine dikkat et bari, ümitlenme ama yine de sakin kalmaya çalış canım, inşallah güzel haber olur, bizim sevinmemize de vesile olursun böylelikle inşallahhhhGünaydın. Gelmedi. Inşallah hayırlı bir haberse gelmesin. Normal siklusuma göre 13 şubat bat günüydü, ama ovulasyon testinde 31 ocakta koyu çizgiyi yakaladım. Bu hesaba göre dün olmam lazımdı. Hiçbir belirtim yok tabi.
gerçekten mucize gibi yazılar var, ve doğal yolla hamile kalanlar, acaba nasıl bir takviye yaptılar kiSenella Baban nasıl oldu?
Kızlar güzel bir forum buldum yabancı. 35 yaşında bir tüpü bloke bir kadın, 43 yaşında doğal yolla hamile kalan bir kadın vb... Hepsinin amh'leri yerlerde vs ve olmuş. Marjo L lyly Senella can09e panic_attack Buyurun okuyun:
Forum
https://community.whattoexpect.com/...ow-amh-please-tell-me-your-success-story.html
Varsa gununde sabah aksam fark etmiyor cikiyor... tamam haber bekliyorumm..insallah hayirlisiyla o ay bu aydiiirrr:)Var bugün yapicam yazarim. Biraz sıkışayım sabah ilk idrar gitti zaten. Hiç içimden yapmak gelmedi şimdiye kadar ben yüz kere yapmıştım. Bir şey hissetseydim. Çıkarsa hiç bişey hissetmedim diye yazarım artık. :)
Ama koyu çizgi yumurta yaklaştığını göstermiyor mu? Yani yumurtlama yoksa ovulasyon koyu olmamalı sanki. Daha önce gecikmeler oldu mu? Mesela ben genelde 27 günde olurum ama 24-29 arasında olduğum zamanlar vardır. Yani bir gecikmeden bahsetmek için benim 30. Günü görmem lazım. Hiç de göremedim zAten :)Günaydın. Gelmedi. Inşallah hayırlı bir haberse gelmesin. Normal siklusuma göre 13 şubat bat günüydü, ama ovulasyon testinde 31 ocakta koyu çizgiyi yakaladım. Bu hesaba göre dün olmam lazımdı. Hiçbir belirtim yok tabi.
Ya ben son gittiğimde doktora takviye bir şey önerir misiniz dediğimde; d vitamini ve folik asit harici bir şey vermedi. Daha önce sadece Folik asit kulllandırıyordu tüp bebek tedavisi planlandığından beri multivitamin şeklinde vermeye başladı. 400 mg folik asit bazı vitamin ve mineraller var içinde. Bazen doktorların başka takviyeler önerdiğini biliyoruz, bazen de önerilmese de bizlerin kullanıp faydasını gördüğümüz takviyeler oluyor sonuçta.. benimki neden önermiyor anlamıyorum. Ama uymalıymışım gibi de geliyor..https://www.fitbull.com/ashwagandha-kapsul.html var bu bir tür antioksidanmış ve yıllardır hidistanda kullanıldığı söyleniyor sinir zedelnmesine de iyi geldiği söylenmiş.
Ben bunu bir denemeyi düşünüyorum. Hamile kalınca bırakılması gerekli
1. Ashwagandha
Hint ginsengi olarak da adlandırılan Ashwagandha, gebe kalmakta zorluk çeken kadınlar için çok faydalıdır. Bu bitki hormonal dengeyi korumak ve üreme organlarının düzgün çalışmasını teşvik etmekte etkilidir. Aynı zamanda tekrarlayan düşüklere sahip olanlar için rahim tonu yardımcı olur.
Ayrıca, bu bitki stres düzeyinizi azaltmaya yardımcı olur.
- Bir bardak ılık suda 1 çorba kaşığı ashwagandha tozu karıştırın.
- Günde iki kez iç.
Not: Olası yan etkiler nedeniyle, bu bitkiyi tıbbi gözetim altında kullanmanız önerilir.