İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

aynen ben de akintidan degil agridan takip ediyorum. cunku akintim yumurtlayyana kadar devam etmiyor. ama sunu diyebilirim tup benek tedavisinde ilac kullanirken daha cok akinti oluyor ve bazen normali bu mu acaba bende bir sorun mu var diye dusunuyorum ister istemez.

İste ben de tam olarak onu soruyorum ama kimse yazmamis akinti varsa catladi mi yoksa catlayacak mi demek? Bunu en iyi yumurtlama testi yapanlar bilir sanirim
Bence de o şeffaf uzayan akıntı yumurtlama öncesi oluyor.
Belki tam yumurtlama günü de olabilir, sonuçta o akıntının sebebi spermleri yumurta ile buluşturmak için ortam hazırlamak, o akıntı varken vajen ph'ı asidik yapıdını kaybedip, ortamı spermler için en uygun hale getiriyormuş.
Akıntı koyulaştıkça asit artıp spermlerin yapısı bozuluyormuş, ayrıca dışarıdan mikrop girişi de önlenmiş oluyormuş

ben de dun gece neredeyse hic uyumadim.. mide yanmasiyla basim belada. uyudum uyandim. hic bir sey anladim. sabaha karsi tekrar talcid ictim rahatlamisim bu kez de bir suru ruya gordum. ruyamda yoruldum resmen :)
Uzun süredir ben de çok geç hatta sabaha karşı uyuyordum, vücudu yoruyor aslında.
Gece yarısından önce uyumuş olmak, iç organ yenilenmesi açısından çok faydalıymış

akıntı önemli tabi bence de yaşla o da azalıyor :/

Uzun süredir ben de çok geç hatta sabaha karşı uyuyordum, vücudu yoruyor aslında.
Gece yarısından önce uyumuş olmak, iç organ yenilenmesi açısından çok faydalıymış
evet gece salgilanan melatonin hormonu icin uyku saatlerini iyi ayarlamak lazim. bazen sartlar duzenli uykuya engel oluyor ama olabildigince uymak lazim iste

İste ben de tam olarak onu soruyorum ama kimse yazmamis akinti varsa catladi mi yoksa catlayacak mi demek? Bunu en iyi yumurtlama testi yapanlar bilir sanirim

Çatlatma iğnesi kullandığım iki ay yumurta büyüyüp olgunlaştığında ağrım oluyordu ve şeffaf akıntı başlıyordu. Çatlatma iğnesini olduğum gün hem ağrı hem akıntı yoğun şekilde artıyordu. İğneden 36 saat sonra, ilişkiye o zaman girin dendiği sıralarda ise ağrım azalıyor, akıntım kayboluyordu.
Yani bence şeffaf akıntı çatlamadan önce başlıyor. Çatladığında ise yoğunlaşıp uzayan yapışkan sümüksü kıvama geliyor. Öğğk :))

Çatlama sonrası yumurta folikülden ayrıldıktan sonra geriye kalan sıvıyı doktorum ultrasonda göstermişti bana, dün çatlamış bak diye. Yani şeffaf akıntı çatlama sonrası da gelmeye devam edebiliyo ama daha seyrek bi akıntıyla. O yüzden net olarak ne zaman çatladığını doktor takibi yoksa bilmek mümkün değil. Akıntı başladığı an çalışmalara hız vermek lazım. :)

Adetin 5 gün kadar geciktiyse kimyasal gebelik geçirme ihtimalin yüksek gibi duruyor. 1.5 gün adette sanki ona benziyor.

Bir ay kullandı ve klomen kullanıyor 3 ay bekleyelim öyleyse çok tşkederim

Selam kızlar nasılsınız?
Hava çok güzeldi bugün biraz dışarıdaydım. Çok iyi geldi bana. Sizler nasılsınız ? Öyle uykum var öyle uykum var ki..bu gece deliksiz uyuyacağım bence. Neyse ki midemde de yanma ya da ağrı yok.. kabus gibiydi ya.. bugün de geçmezse yarın mide koruyucu başlayacaktım :)

Benim de cok uykum geldi hala buralarda surtuyorummm
Orda saat kac canim?
Havalar isinsaydi biz de iyi olacagdik lakin 4 derece hala dun kar atistiriyordu...
Neyse cemre dusecek haftaya galiba duzeliriz heralde

Benim de cok uykum geldi hala buralarda surtuyorummm
Orda saat kac canim?
Havalar isinsaydi biz de iyi olacagdik lakin 4 derece hala dun kar atistiriyordu...
Neyse cemre dusecek haftaya galiba duzeliriz heralde
İki saat geriyiz, şu an burada saat on. Ya bizde de çok soğuktu ama bu hafta çok güzel. Güneş görünce mutlu oluyorum ben ya :)

İki saat geriyiz, şu an burada saat on. Ya bizde de çok soğuktu ama bu hafta çok güzel. Güneş görünce mutlu oluyorum ben ya :)
Aynen ben de acik gunesli havalari seviyorum. Kapali kasvetli havalari sevenleri anlamiyorum :)) kizlar lambadadalr heralde ben de bugun siftahi yaptim bakalim hayirlisi

Aynen ben de acik gunesli havalari seviyorum. Kapali kasvetli havalari sevenleri anlamiyorum :)) kizlar lambadadalr heralde ben de bugun siftahi yaptim bakalim hayirlisi

Yok canım ne lambadasi :) benim ruh halim bugün dengesiz , Marjo dan fazla biz depresyondaymışız meğer.

Yok canım ne lambadasi :) benim ruh halim bugün dengesiz , Marjo dan fazla biz depresyondaymışız meğer.
bende de inanilmaz bir bas agrisi var. ya her aksam bir yerimin ariza vermesinden sıkılmaya basladim. midem rahat uyuyacagim derken bas agrisindan uyuyamiyorum. kendimden sıkılmaya basladigim bir donemdeyim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…