aynen ben de akintidan degil agridan takip ediyorum. cunku akintim yumurtlayyana kadar devam etmiyor. ama sunu diyebilirim tup benek tedavisinde ilac kullanirken daha cok akinti oluyor ve bazen normali bu mu acaba bende bir sorun mu var diye dusunuyorum ister istemez.bende aynı senin gibi yaptımm.. ağrımdan anlıyorum test ile de teyit ettim. artık eskisi gibi çok akıntım yok, adet yaklaşırken kremsi beyaz kuruyunca sarımsı akıntım var... yum dönemindekileri takip etmedim.. yok sünüyormuş bilmemneymiş onları bilmiyorum... ama tahminim çatlayacak çatladı diye haber veriyorlar... ben ağrım gittiğinde çatladı diyorum.. @surmise
Bence de o şeffaf uzayan akıntı yumurtlama öncesi oluyor.İste ben de tam olarak onu soruyorum ama kimse yazmamisakinti varsa catladi mi yoksa catlayacak mi demek? Bunu en iyi yumurtlama testi yapanlar bilir sanirim
ben de dun gece neredeyse hic uyumadim.. mide yanmasiyla basim belada. uyudum uyandim. hic bir sey anladim. sabaha karsi tekrar talcid ictim rahatlamisim bu kez de bir suru ruya gordum. ruyamda yoruldum resmen :)Aynen uyku iyi oldu, bu kadar erken uyumak daha da iyi oldu:)
Uzun süredir ben de çok geç hatta sabaha karşı uyuyordum, vücudu yoruyor aslında.ben de dun gece neredeyse hic uyumadim.. mide yanmasiyla basim belada. uyudum uyandim. hic bir sey anladim. sabaha karsi tekrar talcid ictim rahatlamisim bu kez de bir suru ruya gordum. ruyamda yoruldum resmen :)
akıntı önemli tabi bence de yaşla o da azalıyor :/aynen ben de akintidan degil agridan takip ediyorum. cunku akintim yumurtlayyana kadar devam etmiyor. ama sunu diyebilirim tup benek tedavisinde ilac kullanirken daha cok akinti oluyor ve bazen normali bu mu acaba bende bir sorun mu var diye dusunuyorum ister istemez.
evet gece salgilanan melatonin hormonu icin uyku saatlerini iyi ayarlamak lazim. bazen sartlar duzenli uykuya engel oluyor ama olabildigince uymak lazim isteUzun süredir ben de çok geç hatta sabaha karşı uyuyordum, vücudu yoruyor aslında.
Gece yarısından önce uyumuş olmak, iç organ yenilenmesi açısından çok faydalıymış
İnşAllah canım,sağlıkla inşAllahsüper iyi bakıyorsun kendine yani...maşallah... geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede kavuşalım:)
İste ben de tam olarak onu soruyorum ama kimse yazmamisakinti varsa catladi mi yoksa catlayacak mi demek? Bunu en iyi yumurtlama testi yapanlar bilir sanirim
Laboquick ben de kullanıyorum baya koyu çıkıyor bende. Rezerv azlığı bende de var.ben labo kullandım 4 ay.. iyiydi yanii tam koyu göremesem de ...sorun bende çünkü rezerv azlığı var ya o yüzden de lhı koyu göremedim:)
benim lh 5,68miş en son ölçtürdüğümde adetin 2. günü .. ben pik göremedim hiç sıvıya vs dikkat ettiğim halde.. bilmiyorum neden.Laboquick ben de kullanıyorum baya koyu çıkıyor bende. Rezerv azlığı bende de var.
canım adetin 25. günü yaptırdım yani yumurtlama sonrasında, doktor yumurtlamanın gerçekleşip gerçekleşmediğini bir de böyle kanıtlayalım dedi. ve kadınlık hormonu yuksek, hersey normal ve ben senden cok umutluyum dedı. 25. gunden sonra da adet gecıkmesı yasadım 5 gun kadar ve kanama geldı. adet surelerım normal 28-30 gun aralıgınde genelde
Bir ay kullandı ve klomen kullanıyor 3 ay bekleyelim öyleyse çok tşkederimBugün doktorumla konuşurken tekrar tembihledi. Özellikle Astalife kullanmayı kesinlikle bırakmamamı istiyor. Ben yumurta kalitesini arttırmak için kullanıyorum. İsterse eşin de kullanabilir demişti ama o kullanmıyor.
Krilom QH 100 mg. ubiuqunol da içeriyor ama içerdiği diğer şeyler yani dha ve astaksantin miktarı astalife'a göre çok düşük.
Astalife 500 mg.dha içerirken diğeri 59,5 mg dha içeriyor.
Astalife 16 mg. Astaksantin içerirken diğeri 0,075 mg astaksantin içeriyor.
Üreme hücreleri, özellikle sperm için astaksantin mucize antioksidan olarak görülüyor. Koenzim q10dan yani ubiquinoldan daha kıymetli bir antioksidan.
O yüzden eşinizin bol miktarda astaksantin alması için Astalife kullanması daha doğru bence. Ne kadar süre kullandınız? En az 3 ay düzenli kullanmak şart.
Benim de cok uykum geldi hala buralarda surtuyorummmSelam kızlar nasılsınız?
Hava çok güzeldi bugün biraz dışarıdaydım. Çok iyi geldi bana. Sizler nasılsınız ? Öyle uykum var öyle uykum var ki..bu gece deliksiz uyuyacağım bence. Neyse ki midemde de yanma ya da ağrı yok.. kabus gibiydi ya.. bugün de geçmezse yarın mide koruyucu başlayacaktım :)
İki saat geriyiz, şu an burada saat on. Ya bizde de çok soğuktu ama bu hafta çok güzel. Güneş görünce mutlu oluyorum ben ya :)Benim de cok uykum geldi hala buralarda surtuyorummm
Orda saat kac canim?
Havalar isinsaydi biz de iyi olacagdik lakin 4 derece hala dun kar atistiriyordu...
Neyse cemre dusecek haftaya galiba duzeliriz heralde
Aynen ben de acik gunesli havalari seviyorum. Kapali kasvetli havalari sevenleri anlamiyorum :)) kizlar lambadadalr heralde ben de bugun siftahi yaptim bakalimİki saat geriyiz, şu an burada saat on. Ya bizde de çok soğuktu ama bu hafta çok güzel. Güneş görünce mutlu oluyorum ben ya :)
Aynen ben de acik gunesli havalari seviyorum. Kapali kasvetli havalari sevenleri anlamiyorum :)) kizlar lambadadalr heralde ben de bugun siftahi yaptim bakalimhayirlisi
Sen bat bekliyordun sanirim ne olduu?Yok canım ne lambadasi :) benim ruh halim bugün dengesiz ,Marjo dan fazla biz depresyondaymışız meğer.
bende de inanilmaz bir bas agrisi var. ya her aksam bir yerimin ariza vermesinden sıkılmaya basladim. midem rahat uyuyacagim derken bas agrisindan uyuyamiyorum. kendimden sıkılmaya basladigim bir donemdeyim ben deYok canım ne lambadasi :) benim ruh halim bugün dengesiz ,Marjo dan fazla biz depresyondaymışız meğer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?