• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Selam hatunlar, uzuuunn bi aradan sonra ilk defa denedik, tutacagindan degil de nasip iste:) biraz da fazla icmisim umarim herseyi dogru yapmisizdir:) ben yumurtlama testi kullanmiyorum ama su beyaz kaygan sivi gelince yapsak oluyodu di mi?

Nasil yani, cocuk olmuyor diye sana tepki mi gosteriyor?
evet ıkıncıyı bu yaşa bıraktıgım ıcın yaşlandığımı ve artık olmayacağını soyluyor küsüyür bana. ama maddi olarak gercekten imkanım yoktu işi bırakıp bır de ıkıncı cocugu yapıp bakmaya, sımdı de cok ımkanım yok ama en azından ılk cocugum buyudu ve ona haksızlık etmıs olmam sanırım

benimki de vermedi bende sorun yok diyor niyeymiş diyorum e benim oldu dyor sanki kızı ben doğurmadım... :KK70:
kendini suçlama onun seni suçlamasına da izin verme... kesinlikle olur senin bu değerlere göre en yakın zamanda. aha buraya da yazıyorum. :sampiyon:

amin canım inşallah olur hayırlısıyla, hepimiz yavrularımıza kavuşalım Allahın izniyle. Benimki vermeye ikna oldu ama doktor ıstemedı daha, doktor da bana guvenıyo bi ben yapıcam cocugu :) :)

Nasil yani, cocuk olmuyor diye sana tepki mi gosteriyor?
Bi de sanki iş stresim yetmiyor gibi, bunun baskısı ile stres yapıyorum. Hliyle hep gergin hep farklı bi ruh halinde oluyorum. işim çok stresli deli manyak bi patronum var, sinirden mideme kasıklarıma kramplar giriyor, hele ki yumurtlama dönemi ve sonrasında diyorum insan hamile olsa çocugu duser bu streste.

Bi de sanki iş stresim yetmiyor gibi, bunun baskısı ile stres yapıyorum. Hliyle hep gergin hep farklı bi ruh halinde oluyorum. işim çok stresli deli manyak bi patronum var, sinirden mideme kasıklarıma kramplar giriyor, hele ki yumurtlama dönemi ve sonrasında diyorum insan hamile olsa çocugu duser bu streste.
Calismak zorunda misin boyle bi adamla :/

Calismak zorunda misin boyle bi adamla :/
23 senedır calısıyorum ve kıdemım ıcerde, sıkıntısız ayrılmam bahanemın bıraz gecerlı olması lazım, canım ıstemıyor calısmıycam dıyerek cıkmaya calıstıgımda kalmam ıcın ıkna etmeye cok ugrasıyor ben de sıkılıyorum bundan. hamıle kaldım gelmıycem artık deyıp gıtmek daha uygun gelıyor

kızlar bişey sorucam, ovulasyon testlerınde, kit olanlarda hangi marka iyi hangisi kötü hiç kullanmadım bu ay deneyeceğim yardımcı olur musunuz, hangisinden uzak dur hangisini tercih et dersiniz

Evet bu devlet drlarinin bi is yapacagi yok kendi doktorumuz kendimiz olucaz demek ayri ayri veriyorlar d vit ayri folik ayri b12si ayri demiri ayri... benim karaciger de sorunlu ya ondan mi acaba? Yekun vermiyorlar..
Tabi onu hesaplamalari lazim ama ilac degikde gida takviyesi falan olanlarin karacigere cok zarar vereceğini düşünmüyorum, hani kocaman yazar ya kutuda ilac değildir diye ama tabi doktora sormak lazim yinede
23 senedır calısıyorum ve kıdemım ıcerde, sıkıntısız ayrılmam bahanemın bıraz gecerlı olması lazım, canım ıstemıyor calısmıycam dıyerek cıkmaya calıstıgımda kalmam ıcın ıkna etmeye cok ugrasıyor ben de sıkılıyorum bundan. hamıle kaldım gelmıycem artık deyıp gıtmek daha uygun gelıyor
1999 öncesi sigorta girişin varsa,kıdemini alıp çıkabilirsin canım

kızlar bişey sorucam, ovulasyon testlerınde, kit olanlarda hangi marka iyi hangisi kötü hiç kullanmadım bu ay deneyeceğim yardımcı olur musunuz, hangisinden uzak dur hangisini tercih et dersiniz
ben labo kullandım 4 ay.. iyiydi yanii tam koyu göremesem de ...sorun bende çünkü rezerv azlığı var ya o yüzden de lhı koyu göremedim:)

ben artık evde beklicem yaşımı diyebilirsin kıdemini alıp çıkabilirsin...
çocuk kaç yaşında senin bir tane mi?

Canım bence de hakszılık ama, eşimden de aldığım tepki yüzünden kurtulamıyorum o psikolojiden :KK43:
Yani sen testlerini yaptırdın karneni aldın ve sınıfı geçtin şimdilik. Eşinin durumu ise belirsiz. Diyelim onda da sorun yok. Stres nedeniyle de olmayabilir. Sonuçta ortak bir amaç için, üstelik son derece güzel bir amaç için yola çıkmışsınız. Böyle konuşmaların size hiç bir faydası olmayacağını bir şekilde anlatmak gerekiyor. En önemlisi de etkilenmemek gerekiyor.
gneforon dialcını içiyorum onu içtiğimden beri 1,5 gun gelıyor kanam, normalde 4-5 gun olurdu
benim de max 2 gün sürüyor 3. Gün bazen lekelenme olur bazen o da olmaz. Ama doktor bir sorun görmüyor.
Selam hatunlar, uzuuunn bi aradan sonra ilk defa denedik, tutacagindan degil de nasip iste:) biraz da fazla icmisim umarim herseyi dogru yapmisizdir:) ben yumurtlama testi kullanmiyorum ama su beyaz kaygan sivi gelince yapsak oluyodu di mi?
akıntısan sonra çatlama olmuyor mu? Bir iki gün içinde.. ben öyle biliyorum. Ama belki kişiden kişiye de değişiyordur
ben de anlamadım ki neden bu kadar azaldı, ama bu ilacı kullanmaya basladıgımdan bu yana boyle canım ya
ilacın yan etkilerinde böyle bir şey yazıyor mu
Ben n11 den laboquick almıştım daha önce. Ama yumurtlama ağrımdan anlıyorum genelde. Şu an kullanmıyorum.

Merhaba, mesajları henüz okumadım ama bakıcam tabi ki hepsine:)
Dün gün boyu il merkezinde olunca çok yoruldum, benim gibi bir koala için çok fazla hareket ettim:KK45:
Bölüm başkanı prof. gelecek diye çok beklettiler, oğlanın sonucunu almak için çok bekledik yani, ama iyi de oldu çünkü profesör kendisi muayene etti,sonuç iyi çok şükür, ilaç dozunu azalttıkları için bu ay sadece tsh istemişlerdi.
Geçen ay 5 üzeriydi yani normal değeri biraz aşmıştı, bu ay 3.91 çıkmış, normale inmiş.
İlaç dozu aynı devam edecek, 2 ay sonra kontrol.
1 saat yol sonunda eve gelip duş alıp, yemek yedik, bir çay içip hemen uyudum, saat 9'da
Çok da iyi oldu, ne zamandır bu kadar erken yatmamıştım, sabah 9'da kalktım:)

Back