İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Yok sigara icmiuor, Dr yoğun bakım in önünde bir konuşuyor bu adam ölür niye gelmefiniz niye geç kaldınız, benimki bide yuruyemiuir ,adam ne halde bu yaşamaz diyor, Dr kadinin ağzından zehir çıkıyor zehir. Benimki de inatçı, onun e nabız şifresini kırdım yeni kan almışlar bakalim enfeksiyon kaç olmuş.

Bendede aynı fibroadenom yoktu. Fibroadenom 20-30 lu yaşlarda olurmuş genelde ben 43 yaşındayım. daha önce vardıda farkedilmedimi acaba bilmiyorum. Oyüzden fibroadenommu başka birşey mi diye emar istedi birde meme yapım çok yoğun muş. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah bende çok korkuyorum.

Cok teşekkürler umarım siz de yavrunuzu kuzen çocuklarıyla birlikte oynarken izlersiniz en kisa sürede

Ben de e-nabız'dan takip ediyodum sonuçları ve verilen ilaçları.

Baban sağ salim çıktıktan sonra doktoru şikayet et. İnternette hakkında yorum yaz. Hastane yorumlarına da yaz. Ne olursa olsun bu şekilde konuşamazlar hasta yakınlarıyla. Utanmaz arlanmaz. Başka uzman varsa değiştirin hatta. Sinir oldum manyak mı ne.

Maşallah canım oğluşuna . Benimde bir tane oğlum var 11 yaşında oğlak burcu seninki kadar olmasada çok benziyor huyları. Allahım esirgesin cümlemizinkini inşallah.

Bana sorarsan yaşlı değilim ama eşim yasli oldugum ucin hamile kalamayacagima inaniyor. Hormon testlerini yaptırdım amh sayimi falan yapildi. Doktorum herseyin çok iyi oldugunu soyledi ama üç ayda bir yol katedemedim

Bana sorarsan yaşlı değilim ama eşim yasli oldugum ucin hamile kalamayacagima inaniyor. Hormon testlerini yaptırdım amh sayimi falan yapildi. Doktorum herseyin çok iyi oldugunu soyledi ama üç ayda bir yol katedemedim
uc ay cok kisa bir sure degil mi ama. esinizin sonuclari da iyiyse olacaktir mutlaka. ama yasa takiliyor ve hemen olsun istiyorsaniz imkan da varsa aşilama, tup bebek tedavilerini dusunmelisiniz belki de

Cok teşekkürler umarım siz de yavrunuzu kuzen çocuklarıyla birlikte oynarken izlersiniz en kisa sürede
tesekkur ederim. umarim oyle olur. bizde de bir sorun yok ama olmadi su zamana kadar. hatta tup bebek tedavisinde bile sorunlar cikti. ama bu sene bir cogumuzun guzel haber alacagina inaniyorum ben.

Amin inşallah.

Esimin sperm sayımına ihtiyac duymadi doktor şimdilik bende de sorun görmediği için devam etmemi stres yapmamami söyledi.

Bütün yorumları okuyamamışsın canım en büyük benim sanırım (43 yaş) Amin inşallah tüm dualarımız kabul olsun.

İlaçlar nereden takip ediliyor kuzu, kalbim öyle kırık ki ,şimdi kan tahliliji bekliyorum , bugün kadını görmemek için yanına gitmedim , bana Diyorum yaşama şansı onda 2 , ne bekliyorsun diye,bişey diyemedim , Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

Maşallah canım oğluşuna . Benimde bir tane oğlum var 11 yaşında oğlak burcu seninki kadar olmasada çok benziyor huyları. Allahım esirgesin cümlemizinkini inşallah.
Allah bağışlasın canım, aynı yıl aynı ay mı doğdular acaba:)
Benim oğlumda 11 yaşında, 10 ocak 2008 doğumlu

Geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşir inşallah.

Esimin sperm sayımına ihtiyac duymadi doktor şimdilik bende de sorun görmediği için devam etmemi stres yapmamami söyledi.
neden istemedi bilmiyorum sonucta iki kisi bebek istiyoruz dediginde her ikisine de bakiliyor. zaten erkek bir spermiyogram veriyor ve hersey yolundaysa devreden cikiyor. o nedenle ilk ona bakmayi tercih ediyorlar diye biliyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…