Ultrasonun zararı olmaz diyesim var..ama sadece sanıyorum. Sonuçta bebeğe bakarken bile bu yöntemin kullanılmasının bir anlamı olmalı. Ama emin değilsen gitmeden test yapsan ve pozitifse doktora mı sorsan acaba?Selam gençler:)
@seheryeli77 teşekkürler. Sen bayağı doğal besleniyormussun. Demekki yumurta rezervinin sırrı doğal beslenmekte.
Kızlar bu arada yarın benim bat günüm takvimime göre. Ama ovu testinde 2 gün geç oldu. Doğal olarak 3 gün sonra olcaktir. Bu arada hiç belirtim yok, sadece vücut isim yüksekti bugün itibariyle düştü gibi hissediyorum. Perşembe günü trioid için ultrason randevum var. O zamana kadar adet olmazsam ultrasonun zararı olur mu?
Bu arada bende aşılama mi denesem kızlar. Tüp ten sonra aşılama deneniyor mu? Yaptıracak olan arkadaşlar maliyet ne tutuyor araştırdınız mi?
Ultrasonun zararı olmaz diyesim var..ama sadece sanıyorum. Sonuçta bebeğe bakarken bile bu yöntemin kullanılmasının bir anlamı olmalı. Ama emin değilsen gitmeden test yapsan ve pozitifse doktora mı sorsan acaba?
Aşılama sen istersen olur neden tüp bebekten sonra olmasın ki. Rapor mu çıkarmıştın tüp bebek için?
Yok yok ultrason ses dalgası ile çalışır, zararı yok.Selam gençler:)
@seheryeli77 teşekkürler. Sen bayağı doğal besleniyormussun. Demekki yumurta rezervinin sırrı doğal beslenmekte.
Kızlar bu arada yarın benim bat günüm takvimime göre. Ama ovu testinde 2 gün geç oldu. Doğal olarak 3 gün sonra olcaktir. Bu arada hiç belirtim yok, sadece vücut isim yüksekti bugün itibariyle düştü gibi hissediyorum. Perşembe günü trioid için ultrason randevum var. O zamana kadar adet olmazsam ultrasonun zararı olur mu?
Bu arada bende aşılama mi denesem kızlar. Tüp ten sonra aşılama deneniyor mu? Yaptıracak olan arkadaşlar maliyet ne tutuyor araştırdınız mi?
Ateş düşmesi iyi bir belirti değil ama bazen kısa süreli düşüp yine çıkabiliyor.Yok hayır çıkarmadım. Geçen gittiğim doktor tüp bebeğe gittiysen tüp bebeğe devam edeceksin, benim verdiğim ilaç fayda etmez ki demişti. Ondan sordum. Hiç içimden gelmiyor test yapmak hiç belirtim yok çünkü
Selam gençler:)
Ama biliyorsun belirti aramamak gerekiyor. Ne demek istemiş hiç anlamadım.yumurta gelişmiyor mu, yumurtlama olmuyor mu ki öyle bir şey diyor ? Ya da spermiyograma göre mi söylüyor. Aşılamada burada minimum 5 milyon sperm istiyorlar diye biliyorum. Ya da ne bileyim tüp bebekte başarı şansı aşılamadan daha yüksek diye mi öyle dedi acaba?Yok hayır çıkarmadım. Geçen gittiğim doktor tüp bebeğe gittiysen tüp bebeğe devam edeceksin, benim verdiğim ilaç fayda etmez ki demişti. Ondan sordum. Hiç içimden gelmiyor test yapmak hiç belirtim yok çünkü
Günaydınlaarr :)
Kadın isimli diziyi izliyorum şu an, normalde izlediğim bir dizi yok ama bu dizideki anne ve çocuklarının ilişkisine bayıldım,kendimize de çok benzettim, o yüzden bakmaya başladım:)
Ateş düşmesi iyi bir belirti değil ama bazen kısa süreli düşüp yine çıkabiliyor.
O kadar çok belirti gördük ki artık hepsine küsüz değil mi:)
Selam genç.
Valla ben fiyatı araştırmadım çünküm benim doktor yapacak yine hsg çekilen özel hastanede heralde. Ne kadar kitleyecekler görecez bakalım Mart'ta. :/
Tüp bebek sonrası aşılama tabii ki yapılır ama yumurta ve yeterli sayıda sperm varsa. Doktorun da keyfine uyuyorsa. :) Yoksa "tüp bebekte olmadıysa aşılamada hiç olmaz" diyip geçerler bence.
Ultrasonun zararı olmaz zannımca.
Ama biliyorsun belirti aramamak gerekiyor. Ne demek istemiş hiç anlamadım.yumurta gelişmiyor mu, yumurtlama olmuyor mu ki öyle bir şey diyor ? Ya da spermiyograma göre mi söylüyor. Aşılamada burada minimum 5 milyon sperm istiyorlar diye biliyorum. Ya da ne bileyim tüp bebekte başarı şansı aşılamadan daha yüksek diye mi öyle dedi acaba?
Koca grip olmuştu ya :) çalışacak halimi vardı. Zorla ne olduysa artık.
son 2 aydır belirtilerin kraliçesi olmaktan bıktım artık.. gerçekten aramıyorumm kendilerini hissettiriyorlar.. bel kopuyor sırt kopuyor nasıl fark etmeyimAteş düşmesi iyi bir belirti değil ama bazen kısa süreli düşüp yine çıkabiliyor.
O kadar çok belirti gördük ki artık hepsine küsüz değil mi:)
o zaman tırt kusura bakmaaaKoca grip olmuştu ya :) çalışacak halimi vardı. Zorla ne olduysa artık.
Bazıları çok şanslı korunmayı bırakıp bir kaç ay içinde hamile kalıyor benim bir arkadaşım var onunla ilk ogullarimizda kırkımız karıştı 5 yıl sonra ikimizde hadi vakti geldi deyip korunmayı bıraktık ve o ikinci ay gebe kaldı kızı şimdi ilkokula başladı ben yeni anne oldum bu iş nasip işi rabbim ne zaman uygun görürse o zaman geliyor kuzularIyi diyelim iyi olalim. Ben bu sabah bir baska tanidigin hamilelik haberini aldim. Benden bir kac ay buyuk sanirim, 38 yasinda. Ikinci mi ucuncu mu ne denemesinde hamile kaldi. Ikinci denemesiydi galiba dogumkontrol hapindan sonra. Boyle durumlarda ne hissedecegimi sasiriyorum. Seviniyor muyum, uzuluyor muyum anlamiyorum. Onun da ucuncu cocugu olacak bu.
Senin bebegin iyidir insallah. Meme emiyor mu? Uykusu nasil?
Niye yaa oğlak olamsin ben umudunu kestiğim ay tüp Bebek düşüğü Nisan'da oldu ve o aydan gebe kalmışım niye oğlak olmasınOğlak olmasın yeter. Gerisi için devam ediyorum denemelere. Erken doğar, geç doğar oğlak olur hadi o da tamam da. Bile bile Nisan'da çalışma yapmam. Mimkin değil. Hsg'de mola verdiydik Nisan'da da veririz nolacak yani. :))
Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallahKuzu öğleden sonra gidicem ve hala adet olmadım.bi de antidepresan kullaniyordum düşük doz birakma evresinde ani kestim, salak gibiyim)) yolda biri sovse elini sıkıp teşekkür edicem nerdeyse ))
asilamada zaten cok yumurta istemiyorlar ki.. kaliteyi bilmemk mumkun olmuyor ama olgun 1-2 yumurta bekleniyor. ayrica yumurta toplama olmadigi icin asilama yapildigi anda yumurta catlamis olsa da sorun olmuyor. sende kac yumurta gelisiyordu kac tane toplandi?Aynen. Küstüm oynamıyorum modundayım artık :) tüp bebekten önce 3 -4 ayda gebelik oluyordu. Ama tüp bebekten sonra hiç tutturamamak canımı sıkıyor.
Aynen ağızları alışmış. Bir mücadele eden doktor görmedim.
Başarı şansından dolayı demiştir. Birde rezerv az belki ondan. Benim tüp bebek sürecinde yumurta ilaca güzel tepki verdi düzenli büyüdü. Spremler de çok iyi. Ama ya yumurta kalitesiz ya da yumurta falan alamadı. Önce çatladı, çünkü ultrason falan yapılmadı opu günü.
hepimiz birbirimizi cok ozluyoruz aslinda herseyin nedeni o..orada yasarken boyle sorunlarimiz yoktu :) uclu gezerdik. hatta benim bebekten okeye dorduncu ariyoruz diye bahsediyoruz.. yegenim hic istemiyor bu arada. ben senin de cocugunum neden cocuk istiyorsun diyor :) ama gercekten hep oyle buyudu. teyze anne yarisi derler ya hayattaki karsiligini gordum resmen. bir sey istediginde anne baba ile olmadiysa beni dener. onlar da saolsun hic bir zaman cocuk bizim sen neden karisiyorsun demediler. o iliskinin oyle gelismesine izin verdiler bir de bundan keyif aldilar.evet çocuğun yapısı, bizim yetiştirme tarzımız önemli...
biz de bağlıyız çocuğumuza onsuz bi yere gitmek istemeyiz.. ne yaparsak 3lü yaparız lakin arada bıktırıcı olabiliyor baş başa bi şeyler yapmak istiyorsun.. çünkü içkimize sigaramıza karışır :/ sanki akşamdan akşaaamaa içiyoziçmeyin yapmayın etmeyin der...(inşallah içmez biliyorum genlerinde var ama inşallah içmez) ama karar verdik bırakıp gidecez bu defa
dennisgo kardeşine de hak verir gibi oldum ama yeğen de haklı... benim de kuzenim var birlikteyken çocukla oynamaktan ilgilenmekten konuşulmuyor.. belki içini açacak dert yanacak sana.. ama çocuğun yanında konuşamıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?