İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

ben o yaslarda etrafimdakilere siz ölmüşsünüz haberiniz yok, ben sizin gibi olmayacagim derdim. son yillarda kendime bakarken hep bu sozlerimi hatirliyorum. ben öldüm ya ne zaman oldu bu diye şaşıriyorum bir de :)

Yaaa duygulandimmm: ( ( kuzum buyuycek ve yabanci misafir gibi mi olucak evde..dogru dedin aslinda. Allah omur versin de yavrucuklarimiza.

Buarada masallah yakisikli ogluna canim Allah bahtini acik etsin :) Genc kayinvalide genc babanne olucaksin ))
Sağol canım, amin.
Yabancı derken, anlamışsın sen işte tam ifade etmek zor.
Hani küçükken her şey senin kontrolündedir, her şeyini bilirsin falan ama ergenlik şu bu derken özellikle 18 yaşını doldurduktan sonra, öyle izin falan tarih oluyor:)
Aksine bu dünya ile ilgili size tavsiyelerde bulunmaya başlıyorlar:)
Geçen yıl, kız arkadaşı ile bir sorunu vardı ve ben bir şey dedim.
Bana dedi ki; "Bizim ilişkimizi kendi ilişkinle karıştırma , biz birbirimizi çok seviyoruz, çok güveniyoruz."
Sonra ne oldu, ayrıldılar

Ahahah ilahi yaa... simdi bende dusunuyorum ileri zamanlari.. napariz ne ederiz, ergenlik kiz erkek iliskileri... Rabbim guzel gunlerini gostersin insallah..

ay bayiliyorum ya genclikteki o dunyayi degistirebilecekmis gibi hissetme haline. yasadigin hersey ozel, her sey farkli.. hatta aski sen kesfetmissin. yeryuzunde yok boyle ask..

ben o yaslarda etrafimdakilere siz ölmüşsünüz haberiniz yok, ben sizin gibi olmayacagim derdim. son yillarda kendime bakarken hep bu sozlerimi hatirliyorum. ben öldüm ya ne zaman oldu bu diye şaşıriyorum bir de :)
Aynen canım, 30 yaş bile yaşlı görünürdü, biri 10 yıllık evliyim dese, oo sizde iş bitmiş derdim:)
İşte demek istediğim tam da bu, çocuğunuz büyüyor, kendini bir şey sanmaya başlıyor(hepimizin sandığı gibi) ve onun gözünden kendinizi bu şekilde görmeyi ,40 yaşındayken kendinize yakışmıyorsunuz
Gerçi kaç olursa olsun insan kendini genç sanıyor o başka da

Burda hafif bi kaynanalık hissettin mi
Yani cevap verdiğin benim mesajımda
Olmami
Kuzu da basladi simdiden..ee diziler sunlar bunlar sen benim istedigimle evlenmeme izin verir misin dedi. Bende tabi ki sen sevdikten sonra evlenirsiniz dedim o da yok ben zaten evlenmicem de sizle kalcam da sordum diyor kiyamam simdi boyle dusunuyorsun dedim.. napiyim ne deyim baska

Ah ah daha dün karnındaydı da haberi yok
Sanki bir gün kapıyı çalıp bu yaşta gelmişler bu eve

Ben ekmamla ugrasiyorum istemeyen adami iknayla ne ugrascam mi diyorsun.. ama amme hizmeti yauu... bir de kizi olmasin mi yau :)))

He erkeeaaa yaptım gızı kaldı.
Anam benimki dünden razı zaten. Tüp bebekte 2 tane koyduralım diyo. Kendi doğuracak zaar.

Hayatımda ilk defa ekmek yaptım kız. 4 saat başında bekledim kabardı mı diye. Ekşi mayamı besledim, büyüttüm. Yeri geldi karşıma aldım konuştum. Kendimi öpüyom şu an ahahshsh

Ben konuyu çok yanlış anlamışım ahahhaaha. Geriye gidip okuyunca anladım. Tamam ikna ekibi olarak göreve hazırım. :))

Eklentiler

• _20190212_185850.JPG
    203,4 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…