Orda baya küçük görünüyorlar cidden bazı resimlerde baya bildiğin koca adam:)bence bunlar cocuk.. yani kategori disi.. yasli hissetmemek icin gormezden geliyorum. yoksa gozlerim kanadi :) kim bunlar yaaahah,ben yasli degilim yahahaha diye bagirdigimizi dusunemiyorum. kategori disi bu gencler deyip gecmek en guzeli :)
panic_attack ustunde calisilan testlerinden haber var mi? yoksa calismalar tum hizi ile devam mi ediyor? lh ve fsh beraber cikmiyor mu yahu hic anlamadim.
dugununu gormedigim icin su an kendimi onlarla yasit hissediyorum :)Orda baya küçük görünüyorlar cidden bazı resimlerde baya bildiğin koca adam:)
Büyük oğlum ve kız arkadaşı, demiştin ya düğününü görmeden kendimi yaşlı hissetmem diye:)
hadi amh bazen kendileri bakmiyor dis laboratuvar oluyor gec gelebilir ama fsh , e2 bu kadar gec cikmamali. dedigin gibo sistemsel bir sey muhtemelen. acaba arasan mail atmazlar mi sana?Bence hepsi aynı gün çıktı da online sistemde sıkıntı var. Başka bi tanıdıkta da sonuç yazmıyomuş hala. Direkt hastaneden gidip almam lazım. İlk defa böyle oluyo valla. Normalde daha önceki tüm testlerimi, gebelik testlerimi vs 1 saat sonra netten öğreniyodum. Hsg görüntülerimi de gördüm korku filmi gibi valla.
Orda baya küçük görünüyorlar cidden bazı resimlerde baya bildiğin koca adam:)
Büyük oğlum ve kız arkadaşı, demiştin ya düğününü görmeden kendimi yaşlı hissetmem diye:)
dugununu gormedigim icin su an kendimi onlarla yasit hissediyorum :)
Yani evet doğumundan bi 20 yıl geçmesi gerekiyor bunu görmek için maalesef, 99 doğumlu oğlum ama kısmette varsa olur hiç anlamadanAllaam biz de çocuğumuzun böyle fotoğraflarını görebilcez mi acaba. 60 yaşında belki. Aboooov vazgeçtim ben.
hadi amh bazen kendileri bakmiyor dis laboratuvar oluyor gec gelebilir ama fsh , e2 bu kadar gec cikmamali. dedigin gibo sistemsel bir sey muhtemelen. acaba arasan mail atmazlar mi sana?
hic de vazgecme 60 yasinda genclerle takilip genc kalacagiz biz :)Allaam biz de çocuğumuzun böyle fotoğraflarını görebilcez mi acaba. 60 yaşında belki. Aboooov vazgeçtim ben.
Valla ben şimdi yeni evlenen veya ilk çocuğunu yeni doğuran arkadaşlarıma özeniyorum.He valla. Bu memlekette kafama bişi düşmezse, kaza kurşunu denk gelmezse veya trafiğe kurban gitmezsem niyetim bir asrı Ajda Pekkan olarak tamamlamak ama hayırlısı be gülüm
tuh ben senin tahlillerini ele geciremeyecek miyim simdi. oysa mailini hacklemeyi planliyordum. hastaneye gelip elindwn kapayim en iyisi :)Şahsın kendisine teslim ediyorlarmış. Maille ile ya da telefon ile bilgi vermiyolarmış. Gizlilik hat safhada. Pentagon peşimizde yani
her zaman oyle olmayabilir ya.. ben hatirliyorum annem 38 yasinda emekli olmustu ben de lisedeydim. gelir beni okumdan alirdi gezerdik tozardik cok guzel zaman gecirirdik. ben 38 yasinda kendimi alacagim okuldan herhalde :)Valla ben şimdi yeni evlenen veya ilk çocuğunu yeni doğuran arkadaşlarıma özeniyorum.
Bu yaşa gelmiş bir çocuk demek, artık kendi hayatını yaşamaya başlamış, senden oldukça uzaklaşmış,sanki hiç küçük olmamış gibi davranmaya başlayan yetişkinler demek.
Senin çocuğun olması onu hiç ilgilendirmiyor, böyle doğmuş sanıyorlar kendilerini:) tıpkı bizim kendimizi hiç bebek olmamış hissettiğimiz gibi..
Yani onun her halini hatırlayan sen ile, kendini yetişkin hisseden evladın arasında, bu dünyaya bakışta çok farklı açılar oluyor.
Ve sen,sanki bu kadar yıl hiç yaşanmamış gibi, evinize yetişkin bir misafir gelmiş gibi, artık onun özel alanları olduğunu kabul edip, onun dünyasını uzaktan izliyorsun.
Bu durum, 60 yaşındayken çok daha kabullenilebilir gibi geliyor bana:)
40 erken bunlar için
Yaaa duygulandimmm: ( ( kuzum buyuycek ve yabanci misafir gibi mi olucak evde..dogru dedin aslinda. Allah omur versin de yavrucuklarimiza.Valla ben şimdi yeni evlenen veya ilk çocuğunu yeni doğuran arkadaşlarıma özeniyorum.
Bu yaşa gelmiş bir çocuk demek, artık kendi hayatını yaşamaya başlamış, senden oldukça uzaklaşmış,sanki hiç küçük olmamış gibi davranmaya başlayan yetişkinler demek.
Senin çocuğun olması onu hiç ilgilendirmiyor, böyle doğmuş sanıyorlar kendilerini:) tıpkı bizim kendimizi hiç bebek olmamış hissettiğimiz gibi..
Yani onun her halini hatırlayan sen ile, kendini yetişkin hisseden evladın arasında, bu dünyaya bakışta çok farklı açılar oluyor.
Ve sen,sanki bu kadar yıl hiç yaşanmamış gibi, evinize yetişkin bir misafir gelmiş gibi, artık onun özel alanları olduğunu kabul edip, onun dünyasını uzaktan izliyorsun.
Bu durum, 60 yaşındayken çok daha kabullenilebilir gibi geliyor bana:)
40 erken bunlar için
Hahhaah kayinvalide degil kaynana canim.. kiz anasi kayinvalide olurYaaa duygulandimmm: ( ( kuzum buyuycek ve yabanci misafir gibi mi olucak evde..dogru dedin aslinda. Allah omur versin de yavrucuklarimiza.
Buarada masallah yakisikli ogluna canim Allah bahtini acik etsin :) Genc kayinvalide genc babanne olucaksin ))
Şimdi zaman değişti, herkes öyle artık, geç evleniliyor, bakma ben aşk kurbanı oldumher zaman oyle olmayabilir ya.. ben hatirliyorum annem 38 yasinda emekli olmustu ben de lisedeydim. gelir beni okumdan alirdi gezerdik tozardik cok guzel zaman gecirirdik. ben 38 yasinda kendimi alacagim okuldan herhalde :)
Katılıyorum @can09eHahhaah kayinvalide degil kaynana canim.. kiz anasi kayinvalide olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?