Tabi merkeze gidicem onlardan bilgi alicam da belki biliyorsan senden de bilgi alabilirim diye dusundumMaalesef hiç bilmiyorum canım. Tekzen bey bana bu yaz tüp bebek önerdi ama orada tedavi olmayacağım için hiç fiyat konuşmadık. Çok iyi bilmiyorum ama tedavi için ön görüşmeler yapılmıyor mu merkezlerde? Belki bu şekilde bilgi alabilirsin.
Hiç fiyat konuşmadık canım o nedenle bilmiyorum maalesef.Tabi merkeze gidicem onlardan bilgi alicam da belki biliyorsan senden de bilgi alabilirim diye dusundum
Amh önemsiz mi bilmiyorum ama tek başına bir şey ifade etmediğini söyleyenler var. Hatta burada da ölçüm tekniğine göre bile sonuçların farklı çıktığını anlatan bir yazı paylaşılmıştı. Bu durumda elimizdeki değer tek başına ne kadar doğru şüpheye düştüm ben.Valla amh onemsiz diyen bir doktor neye dayanarak diyor acaba. Senin degerin cok dusuk degilmis ama dusuk olsaydi inemsiz demesi manasiz olurdu. Hangi doktora gittiysem (benim amh degeri cok dusuk. Seninkiyle kiyaslanamaz bile) bu yastan sonra bu amh degeri ile ne diye normal yoldan deniyorsun dedi. Hemen tupe basla dedi
hormon testlerini yeni mi yaptirdin anlamadim.. gecen kan ve idrar neden vermistin kafam karisti :)
Amh onemsiz degil tabi. Tek basina da hersey degil diyorlar da. Zaman da geciyor. Az onceAmh önemsiz mi bilmiyorum ama tek başına bir şey ifade etmediğini söyleyenler var. Hatta burada da ölçüm tekniğine göre bile sonuçların farklı çıktığını anlatan bir yazı paylaşılmıştı. Bu durumda elimizdeki değer tek başına ne kadar doğru şüpheye düştüm ben.
Amh önemsiz mi bilmiyorum ama tek başına bir şey ifade etmediğini söyleyenler var. Hatta burada da ölçüm tekniğine göre bile sonuçların farklı çıktığını anlatan bir yazı paylaşılmıştı. Bu durumda elimizdeki değer tek başına ne kadar doğru şüpheye düştüm ben.
Oo 53 de bayaa bi ileri yasta hamilelik yani.Profil fotondaki söze katılıyorum. :))
Bugün hormon tahlili için rastgele bi doktora gittim.
Adamın canı sıkılıyomuş zaar anam bi muhabbet bi espriler bişiler.
57 yaşında, 3 yıl önce menopoza girmiş bi kadın, yumurta nakliyle ikizlere hamile kalmış. Sağlıkla doğurmuş. "Niye yaşım geçiyo diyosun ki, 38 geç değil" dedi. Sonra önceki testlerime baktı. "Değerlerin güzelmiş ama bi tek amh düşük çıkmış. 1.71 çok vaktin yok demek" dedi. "Kendi doktorum gayet iyi olduğunu söylüyor ve önemsemiyor, hatta gereksiz bi test, ben diğer hormon değerlerini önemsiyorum diyo" dedim. Bişi demedi. "Ekleyelim yine de amh testini de" dedi. Sonra çıkarken dedi "bigün sizi bu hastanede bebeğinizle görücem." Sanırsın Sır Kapısı. Kutsadı mı elime düşecen mi demek istedi noldu anlamadım. :/
Oo 53 de bayaa bi ileri yasta hamilelik yani.
Benim annem o yasta annane olmustu :)
MASLOW hayırlısı, eğer rezerv azsa bence de çok geç kalmamakta fayda var. Bir anda düşüşe geçebiliyor rezervler.
Kizlar ben bu yolda yeniyim. Biriniz hemen dususe gecebiliyor diyorsunuz biriniz de hemen dusmez diyorsunuz :) ben de neye inanacagimi sasirdim. Inanmak istedigimin ne oldugu belli tabi o ayri daMASLOW
Cok haklisin olsun da nasil oldugunun cok onemi yok. Maddi durum da yerindeyse degerlendirmek en iyisi.. onceden tup bebek denmezdi bile saklanirdi ki hala da vardir.. Rabbim her isteyene versin insallah..
Benim de cok sart olsun deseydim durmaz giderdim sanirim.. biz olursa olur kafasinda oldugumuz icin saldik cayira
Amh oyle birden dusen bir deger degil diye biliyorum ben..
Evet. 53 yasinda anne olmak da ilginc. Cocuk 10 yasina gelince annesi 63 yasinda.Benimki de menopoza girmişti. Uğraşsa benim yerime çocuk yaparmış valla :))
Belli bir kapasite ile doguyormusuz. Bu belliymis yani.. onu ne yapsak degistiremiyoruz.. azaldiysa da azaldi geri donusu yok benim anladigim bu.. yasla alakali oldugu kadar beslenmeyle de alakali olarak rezervimizi azaltiyoruz... genler onemli tabi... senin kacmis amh baktilar miydi? Su durumda senin 1 2 yumurtayi degerlendirmen lazim diye dusunuyorum.. belki havuz yaparlar.. her ay 1 2 yumurta toplayip dondurup uygun zamanda da yerlestirirler. Sen hic uzulme tupten sonuc alirsiniz insallah. Ayrica raporlu raporsuz muhabbeti var bi bakman lazim..Kizlar ben bu yolda yeniyim. Biriniz hemen dususe gecebiliyor diyorsunuz biriniz de hemen dusmez diyorsunuz :) ben de neye inanacagimi sasirdim. Inanmak istedigimin ne oldugu belli tabi o ayri da
panic_attack
0.57 benim amh degerim ama bi onceki doktor teste bile gerek yok ben yasini duydugum anda soylerdim sana amhin dusuk cilacagini demisti. Yasla da ilgisi var diye biliyorum ben. 35ten sonra gerilemeye geciliyomus. 37den sonra ise baya bi dusus yadaniyormus. Tabi dogustan bi kapasite vardir. Herkssinki farkli da olabilir ancak yas bu kadar ilerlemeseydi bu kadar zor olmiycakti eminim benim icin. Agri nedeni ile vs gittigimde hep yumurta gorurdu doktor. Yumurtlama sorunum olmadigini dusunuyorum daha onceden. Iste sonunda da catlatma ignesi yuzunden olusan kistler nedeni ile 2 3 ay kaybediyorum. Kismetsiz bi insanim da galibaBelli bir kapasite ile doguyormusuz. Bu belliymis yani.. onu ne yapsak degistiremiyoruz.. azaldiysa da azaldi geri donusu yok benim anladigim bu.. yasla alakali oldugu kadar beslenmeyle de alakali olarak rezervimizi azaltiyoruz... genler onemli tabi... senin kacmis amh baktilar miydi? Su durumda senin 1 2 yumurtayi degerlendirmen lazim diye dusunuyorum.. belki havuz yaparlar.. her ay 1 2 yumurta toplayip dondurup uygun zamanda da yerlestirirler. Sen hic uzulme tupten sonuc alirsiniz insallah. Ayrica raporlu raporsuz muhabbeti var bi bakman lazim..
Oyle deme kismetliyim sansliyim deee.. her seyin zamani var ne kadar dogru biliyor musun? Istanbulda miydin? Tup bebege baslicagin bi yer var mi? Devlet destegiyle mi yaparsin?0.57 benim amh degerim ama bi onceki doktor teste bile gerek yok ben yasini duydugum anda soylerdim sana amhin dusuk cilacagini demisti. Yasla da ilgisi var diye biliyorum ben. 35ten sonra gerilemeye geciliyomus. 37den sonra ise baya bi dusus yadaniyormus. Tabi dogustan bi kapasite vardir. Herkssinki farkli da olabilir ancak yas bu kadar ilerlemeseydi bu kadar zor olmiycakti eminim benim icin. Agri nedeni ile vs gittigimde hep yumurta gorurdu doktor. Yumurtlama sorunum olmadigini dusunuyorum daha onceden. Iste sonunda da catlatma ignesi yuzunden olusan kistler nedeni ile 2 3 ay kaybediyorum. Kismetsiz bi insanim da galiba
Amh arti folikuler sayim birlikte birsey ifade ederler.amh tek basina birsey ifade etmez. Amh si dusuk kadinlar yasitparoyla ayni oranda hamile kalma sansina sahip daha omce konuda yapilan calismayi yollamistim.Amh önemsiz mi bilmiyorum ama tek başına bir şey ifade etmediğini söyleyenler var. Hatta burada da ölçüm tekniğine göre bile sonuçların farklı çıktığını anlatan bir yazı paylaşılmıştı. Bu durumda elimizdeki değer tek başına ne kadar doğru şüpheye düştüm ben.
Kizlar ben bu yolda yeniyim. Biriniz hemen dususe gecebiliyor diyorsunuz biriniz de hemen dusmez diyorsunuz :) ben de neye inanacagimi sasirdim. Inanmak istedigimin ne oldugu belli tabi o ayri da
panic_attack
Bakayım kuzum sen iste yeter ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?