İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Tabi merkeze gidicem onlardan bilgi alicam da belki biliyorsan senden de bilgi alabilirim diye dusundum

Amh önemsiz mi bilmiyorum ama tek başına bir şey ifade etmediğini söyleyenler var. Hatta burada da ölçüm tekniğine göre bile sonuçların farklı çıktığını anlatan bir yazı paylaşılmıştı. Bu durumda elimizdeki değer tek başına ne kadar doğru şüpheye düştüm ben.

Amh onemsiz degil tabi. Tek basina da hersey degil diyorlar da. Zaman da geciyor. Az once seheryeli77 nin de yazdigi gibi biryastan sonra amh degerlerinde ani dususler de olabilir. Bugunku doktor da dedi ki 1-2 yumurtaniz da bosa gitmesin bu saatten sonra. Acikcasi ben bekleyemiycem arkadaslar. Ileri yasta olup dogal yolla denemek hic cocugu olmayan bana gore degil pek. Bu topikte bile baktim. Hic cocugu olmayan ve dogal yoldan sonuc alan kimse yok gibi. Anne olalim da dogal yoldan mi tüplü mü ne farkeder. Allah hepimize emeklerinin karsiligini nasip etsin canlarim
can09e canim aylik misafirin gelmus senin de uzme canini. Allah kizina tatli bi kardes vericektir inşallah. Ben de gecem ay regl oldugum gun ölucem sandim. Agladim kendimi paraadim. Meger bosunaymis. Kist olusmus ve yunurtlama da olmamis. Bu ay da yumyrtlama olmadi. Neyse bu ay bebek var mi diye umitlenmiycem. O kanı gordugumde de krize girmiycem

Evet ben paylaşmıştım. Bazı doktorlar önemsemiyor bazıları önemsiyor. Benimki önemsemiyor. Ben elde ettiğim yumurta ve kalitesine bakarım diyor. Çok yumurtası olup istediğimiz ölçüde yumurtası oluşmayan yığınla kadın var diyor. Rezervi düşük olup bi tane kaliteli yumurtası olan da çok diyo.

Oo 53 de bayaa bi ileri yasta hamilelik yani.
Benim annem o yasta annane olmustu :)

MASLOW
Cok haklisin olsun da nasil oldugunun cok onemi yok. Maddi durum da yerindeyse degerlendirmek en iyisi.. onceden tup bebek denmezdi bile saklanirdi ki hala da vardir.. Rabbim her isteyene versin insallah..
Benim de cok sart olsun deseydim durmaz giderdim sanirim.. biz olursa olur kafasinda oldugumuz icin saldik cayira
Amh oyle birden dusen bir deger degil diye biliyorum ben..

MASLOW hayırlısı, eğer rezerv azsa bence de çok geç kalmamakta fayda var. Bir anda düşüşe geçebiliyor rezervler.

Kizlar ben bu yolda yeniyim. Biriniz hemen dususe gecebiliyor diyorsunuz biriniz de hemen dusmez diyorsunuz :) ben de neye inanacagimi sasirdim. Inanmak istedigimin ne oldugu belli tabi o ayri da
panic_attack

Kizlar ben bu yolda yeniyim. Biriniz hemen dususe gecebiliyor diyorsunuz biriniz de hemen dusmez diyorsunuz :) ben de neye inanacagimi sasirdim. Inanmak istedigimin ne oldugu belli tabi o ayri da
panic_attack
Belli bir kapasite ile doguyormusuz. Bu belliymis yani.. onu ne yapsak degistiremiyoruz.. azaldiysa da azaldi geri donusu yok benim anladigim bu.. yasla alakali oldugu kadar beslenmeyle de alakali olarak rezervimizi azaltiyoruz... genler onemli tabi... senin kacmis amh baktilar miydi? Su durumda senin 1 2 yumurtayi degerlendirmen lazim diye dusunuyorum.. belki havuz yaparlar.. her ay 1 2 yumurta toplayip dondurup uygun zamanda da yerlestirirler. Sen hic uzulme tupten sonuc alirsiniz insallah. Ayrica raporlu raporsuz muhabbeti var bi bakman lazim..

0.57 benim amh degerim ama bi onceki doktor teste bile gerek yok ben yasini duydugum anda soylerdim sana amhin dusuk cilacagini demisti. Yasla da ilgisi var diye biliyorum ben. 35ten sonra gerilemeye geciliyomus. 37den sonra ise baya bi dusus yadaniyormus. Tabi dogustan bi kapasite vardir. Herkssinki farkli da olabilir ancak yas bu kadar ilerlemeseydi bu kadar zor olmiycakti eminim benim icin. Agri nedeni ile vs gittigimde hep yumurta gorurdu doktor. Yumurtlama sorunum olmadigini dusunuyorum daha onceden. Iste sonunda da catlatma ignesi yuzunden olusan kistler nedeni ile 2 3 ay kaybediyorum. Kismetsiz bi insanim da galiba

Oyle deme kismetliyim sansliyim deee.. her seyin zamani var ne kadar dogru biliyor musun? Istanbulda miydin? Tup bebege baslicagin bi yer var mi? Devlet destegiyle mi yaparsin?

Amh arti folikuler sayim birlikte birsey ifade ederler.amh tek basina birsey ifade etmez. Amh si dusuk kadinlar yasitparoyla ayni oranda hamile kalma sansina sahip daha omce konuda yapilan calismayi yollamistim.

panic_attack

Ben kendi üzerimde yaptığım deneyle sizi aydınlatacağım ama sonuçlarım çıkınca tabi inş. :/

1 yıl boyunca aynı yerde birkaç defa tekrarlanan testleri kıyaslarız ne ne kadar düşmüş, çıkmış. Sigarayı bırakınca, antioksidanlarla, omega 3lerle ne değişmiş görecez bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…