- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
- 408
erken dahaaa niye üzüyosun ki kendini...cilekliturta_33 Marjo can09e dennisgo
Teşekkür ederim yoldaşlar. Evet 38 oldum, test yaptım ve sonuç tertemiz bir negatif! İnsan anasına bi sürpriz yapar. Doğmadan gıcık benim velet!
Demek ki günaşırı lambada yapınca da olmuyomuş bunu da test ettim. :))
O taşı alıp bi tarafıma koymadığım kaldı bi. Onu da yapacam az kaldıYerin üstüne koyacam yani.
erken dahaaa niye üzüyosun ki kendini...hayırlısı olsun bakalım.. zaten aşılama diye kodladın gibi sen...Rabbim hayırlı en güzel zamanda versin inşallah
Mutlu yaşların olsun canım. Benim BAT 10 Şubat, bebek yoksa yaptıracak mıyız aşılamayı:)cilekliturta_33 Marjo can09e dennisgo
Teşekkür ederim yoldaşlar. Evet 38 oldum, test yaptım ve sonuç tertemiz bir negatif! İnsan anasına bi sürpriz yapar. Doğmadan gıcık benim velet!
O taşı alıp bi tarafıma koymadığım kaldı bi. Onu da yapacam az kaldıYerin üstüne koyacam yani.
erken tabi.. daha önce kimyasaldan başka oldu mu senin kimyasalı kaç gün kala gördün erken gebelik testimiydi 5i tespit eden test var mıymış.. yumurtalaman değişmez ama döllenip yerleşmesi yuvarlanıp yerleşip hcg salgılaması zaman alabilir.. kana karışması uzayabilir... vs vs herkesin farklı günlerde belli oluyor.... misal ben en erken bat günü gördüm.... 8 kala gören de var... ayhhNe erkeni gız. Adete 4 gün kala 5 üzeri hcg olurdu gebelik olaydı. Düzensiz yumurtlayanlarda geç döllenme olabilir, testte çıkmayabilir de ben zamanında yumurtladım yine. Kimyasalda da çıktıydı çizgi meselam. Şubat ayında da deneyem doğaçlama. Sonrasında kendimi yine Türk Hekimlerine emanet edem. Tüp iyidir tüp. Mayıs candır. :)
Mutlu yaşların olsun canım. Benim BAT 10 Şubat, bebek yoksa yaptıracak mıyız aşılamayı:)
Kızlar aranizda aşılama yaptırmış olan var mi.hic bilgim yok aşılamayı adım adım bilen var mı.yaptırırken ağrı oluyor mu
merhaba canım idare eder.. bat bekliyorum ben :)Merhaba arkadaşlar nasılsınız
dogum gununun yildizi olmak istememis anasindan rol calmamis. aferin ona :) ama bir yildizli bes almak istiyorsa annesinin bir sonraki yasini beraber kutlamak icin bir an once gelmeli :)cilekliturta_33 Marjo can09e dennisgo
erken tabi.. daha önce kimyasaldan başka oldu mu senin kimyasalı kaç gün kala gördün erken gebelik testimiydi 5i tespit eden test var mıymış.. yumurtalaman değişmez ama döllenip yerleşmesi yuvarlanıp yerleşip hcg salgılaması zaman alabilir.. kana karışması uzayabilir... vs vs herkesin farklı günlerde belli oluyor.... misal ben en erken bat günü gördüm.... 8 kala gören de var... ayhh
Kimyasalı 5 gün kala gördüm. İğne etkisidir dedim ama adet günü de çizgi sabitti. Ne bilem gülüm yav :) Geç yuvarlanma olabilir bak ay inşalla öyledir yav. Ama çok yürüdüm bu ay. Bence maratoncu gibi yuvarlanıp duvara çarptı.
dogum gununun yildizi olmak istememis anasindan rol calmamis. aferin ona :) ama bir yildizli bes almak istiyorsa annesinin bir sonraki yasini beraber kutlamak icin bir an once gelmeli :)
Merhaba arkadaşlar nasılsınız
cilekliturta_33 Marjo can09e dennisgo
Merhaba canım. İyiyiz biz, bildiğin gibi değişiklik yok bizlerde. Sen ve oğluşun nasılsınızMerhaba arkadaşlar nasılsınız
En gicigi da cogu zaman boyle isteksizlik icindeyken kendini lambadaya zorlamak oluyor. Sonra sonuc negatif.
Bu lambada yapan kesin hamile kalir diye kim dediyse ilkokulda onu bir hatirlayip, bulup, guzel bir doveyim diyorum. Resmen yalan soylemis.
Katılıyorum. Hani korunmasız ilişki çok riskliydi, evlerden ırak olsundu, hemen hamile kalınıyodu? Hiçbir yöntem %100 korumuyodu hani noldu? Ulan ben yıllarca boşuna mı tırstım hamile kalmaktan?! Püü yazıklar olsun böyle sisteme! F.ck the system!
Kimyasalı 5 gün kala gördüm. İğne etkisidir dedim ama adet günü de çizgi sabitti. Ne bilem gülüm yav :) Geç yuvarlanma olabilir bak ay inşalla öyledir yav. Ama çok yürüdüm bu ay. Bence maratoncu gibi yuvarlanıp duvara çarptı.
Ya aslinda bir onceki ay da gec dollenme olmustu (kimyasal ayinda). Belki simdi de oyle olur. Bos umit vermek istemiyorum ama bekleyip gormek lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?