İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Iyi yaptin rahatladinsa :)) Senin kac gunun kaldi kuzum?

Şafak 8 ama hiçbişi hissetmeeyom.
Kuzenim geldi, deli danalar gibi de gezdim, paso yürüdüm. Ders saatlerim biraz daha fazlaydı. Önceki aylara göre daha hareketli bi ay geçiriyorum yani. Tutunmak isteyen tutunur amaaan hayırlısı..

Valla bizimki de senle birlesmiss bugunu sayma 9 gun kaldi:)
Aynen tutunan her turlu geciriyor ipi eline... insallah guzel haber aliyoruz senden de!

Selam kızlar benim yumurtlama günleri geldi ama benim koca ne tesadüftür gene grip oldu şaşırdık mi şaşırmadık. Gene gripli spremler (bana 3 ay öncesinin spremler demeyin bu adam 3 ay önce gripti) bu ayda daha başlamadan bitti. Hadi geçmiş olsun. Dün kendisini de fırçaladım zaten. Ben o kadar ilaçları yutuyorum hoşuma mi gidiyor ilaç içmek sanıyorsun dedim. Neden kendine dikkat etmiyorsun yediklerine içtiklerine. Sana da vitamin aldım iç diyorum bi tane bile içmiyorsun. Eline vermesem kullanmıyorsun. Belki benim yumurtalarım kaliteli oldu senin kalitesiz spremler yüzünden olmuyor bu seferde. Diye diye bayağı saydırdım. Gece boyu uyuyamamış. Sabah kalkmış tüm vitaminleri içmiş keçi boynuzu pekmezi 5 kaşık almış (1 kasığa ağız burun bukuyordu) sabah haklısın dikkat edecem dedi bakalım ama bu bu ayın gripli geçmesini değiştirmeyecek.

Hamile olduğunu bilmeyen ve atlayıp zıplayan bir sürü insan var. Tutunuyor da bebekleri..

Canım haklısın yumurtlama dönemine olabilecek en iyi şekilde girmek istiyoruz. Eksikler de bizi çok etkiliyor. Ama bu da kafaya takmak,bu da kendimizi germek gibi dönüyor dolaşıyor yine bizi etkiliyor. O nedenle elimizden gelen en iyi şekilde hazırlanalım ama bir şekilde aksattıysak da hemen olumsuz olmayalım bence.bizden daha iyi ya da daha kötü şartlarda birileri hamile kaldığına göre biz de her an kalabiliriz.. bu arada burası çok soğuk bir süredir. Hasta olmamak için ekstradan propolis içiyoruz biz de. Bagışıklık sistemini güçlendirdiği için siz de denemek istersiniz belki.

Sperm grip olmaz, merak etme ama esin captan dusebilir. Yani halsizlik, isteksizlik vs. Iste kis aylari cok fena, insan dikkat etse bile hastalanabiliyor Iki gunde bir deneyin bari, yumurtlama gunune denk gelmesine dikkat edin. Ben grip asisi yaptirdim, faydasini gordum. Asi yaptirmayin diyen Ortacag zihniyetli insanlara da inanmayin.

Bu ay gelecek seninku merak etme :))

Tam yumurtlama dönemine konsantre oluyorsun böyle şeyler çıkabiliyor.
Iyi fikir bunu vereyim evde var.

Iste bu komik olmus hamilelik ve gebelik belirtileri ayni hahahahah

Bugün 3 gün olacak denemezsek 4 gün ara.
Bence arı sütünün faydası var. Ben olmadım o kaptı gribi.

Çok çok ama çok iyi anlıyorum.
Evliliğimin ilk 13 yılında yanımızda aileden kimse yoktu.
Şu anda annemle karşılıklı oturuyoruz ama öyle alıştığımdan mı yoksa benim yapım mı öyle bilemiyorum, çocuklarımı kimseye bırakamadım.
Doktora, alışverişe heryere yanımda götürdüm:)
Hele tatil için, çocuklarını bırakıp gidenleri hiç anlamıyorum.
Bu da insanda yorgunluk ve bunalım yapıyor tabi ama zorunlu olmadıkça asla ayrı duramam çocuklarımdan..
Özellikle küçük oğlumun doğduğu ilk yıl gerçekten felaketti.
Annem sadece 15 gün kalıp gitti.
Büyük oğlum 2. Sınıftaydı, 10 ocakta doğum yaptım.
Doğum zaten çok zor oldu, onun travması çok başka (fazla sayıda dikişli normal doğum)
Emerken sürekli tıkanan bir bebekti, ters çevirip kendine getirmeye çalışırdım sürekli, dualarla korka korka emzirirdim.
Sonra da kolik oldu:), her akşam saat 18'da başlar,gece tam 22.40'a kadar sürekli ağlardı.
Eşim deseniz gece yarısına kadar evde yoktu.
Bebeği uyuttuktan sonra ancak büyük oğlumu da uyuturdum.
Okula tek başına gönderiyordum, toplantıları ve ödevleriyle ilgilenemiyordum.
Sonra dağınık mutfağı mı temizliyim, saatlerdir aç olduğumdan önce yemek mi yiyim, bebek uyanmadan biraz yatayım mı derken yaşadığımı bile unutmuştum.
Yani Marjo seni çok çok iyi anlıyorum.
Ama benim eşimin evle aşırı ilgisiz olması benim yükümü kat kat arttırmıştı.
Herkesin öyle olmayabilir.
Şu an eşim çok daha farklı, oğlumun ayağını çoplak görünce çorap giydirip, sabah akşam pekmez veriyor
Bunları görev bildi kendine

Senin kiz 10 oldu mu ya? Bebek zor gelmez bu saatten sonra, rahat bakarsin. Baksana kiz kocaman olmus. Iki sene sonra genckizliga adim atmaya baslar, sana yardimci bile olur. Insallah olur bu sene.
Zor daha zor aslında, arası fazla çocuklar çok zor.
İki kardeş ayrı ayrı tek çocuk olarak büyüyor.
Zevkleri, oyunları, uyku saatleri hiçbir şeyleri tutmuyor.
Bebek uyuduktan sonra, tekrar kendini toparlayıp büyük çocuğunla aktif bir şekilde ilgilenmek, vakit ayırmak zorundasın, aklı erdiği için büyük çocuklar daha bir kıskanç oluyor, sürekli karşılaştırma yapıyor.
Birlikte kardeş kardeş yapabildikleri hiçbir şey olmuyor.
Büyük çocuk kız olursa belki daha farklı olur bilemiyorum.
Keşke şartlar uygun olsaydı da arka arkaya olsaydı çocuklarım diyorum ama o zaman da farklı zorluklar olurdu muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…