- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
- 408
selam canım hoş geldin inşallah tutar :))
3 5 ay denedikten sonra ilk kontrole gittiğimde azar yedim bir de madem istiyorsunuz neden bu kadar ara veriyorsunuz diyearayı kısa tutmak en iyisi, ben de istedim mi bi sor dedim :) ee rahim küsüyor bilmem ne dedi :)) ah canıım kıyamam
niye saç küsüyor kaş küsüyor rahim küsemez mi yımırtalar trip atamaz mıRahim küsüyor muymuş? Ne kadan da bilimsel :)) Nasıl gönlünü alacakmışız peki? Pırlanta yutsak oluyo mu acaba?
Biz de ona küsebiliyor muyuz peki :) öyle bir hak varsa kendisine söyleyecek bir çift sözüm var :)niye saç küsüyor kaş küsüyor rahim küsemez mi yımırtalar trip atamaz mı
seninki küsmez daha kullanmamışsın ki onu..Rahim kusseydi benimki liderdi:))) 32 de evlendim. Demek ki benim rahim yuzsuz
Biz de ona küsebiliyor muyuz peki :) öyle bir hak varsa kendisine söyleyecek bir çift sözüm var :)
Benim de öyle.
Akşam yemekten sonra hem omega 3 kapsülünü hem astaksantin kapsülünü, hem ubiquinolu içiyorum ben. :)
Öğlen kahvaltıdan sonra prenatal multivitamin.
Yumurtlama döneminden regl olana kadar da gece coraspin içiyorum.
Mayıs'tan sonra alayını terk edecem.
Bende şu anda folik asit kullanıyorum. Bu ay yine adetim gelir ise adetin ikinci günü clomofen kullanacağım. 10 gün sonra ilişki birde arada chia tohumu keten tohumu çörek otu birer tatlı kaşığı yoğurtla karıştırıp yiyorum. Buda rahimi güçlendiriyormuş.benim de 8 şubat... şu floyu yükleyip tarihleri girmem lazım bakalım o ne gösterecek?
başka kullandığın bir şey var mı... ? benim bir dönem demir ve d vitim eksikti onları kullandım kan vermem lazım bakılması için:) şu anda bir tek folik asit kullanıyorum...
Evet haklısın şimdi küsme zamanı değil sözlerimi içime içime atayım şimdilik :)e tabi en doğal hakkın ama bence bu saatten sonra küsme iyi davran ona
işe yarasın inşallah..Bende şu anda folik asit kullanıyorum. Bu ay yine adetim gelir ise adetin ikinci günü clomofen kullanacağım. 10 gün sonra ilişki birde arada chia tohumu keten tohumu çörek otu birer tatlı kaşığı yoğurtla karıştırıp yiyorum. Buda rahimi güçlendiriyormuş.
en iyisi :) sen bize anlat o duymasınEvet haklısın şimdi küsme zamanı değil sözlerimi içime içime atayım şimdilik :)
Hayırlısı olur inşallah. Hızlı bir kolay bir süreç geçsin.Ben yarın öbür gün Regl olurum. Tüp bebek tedavim başlayacak sonrasında.
yok yok onu değil zaten dediğim kürtajla düşükle sonuçlanan gebelikleri diyorum boş geçen ayların tahmine olumsuz etkisi olur mu ki...ondan dedim.. bende bulamadım mayıs döngüsüne 63 gün diyor şu durumda da..Ben hamilelik bilgisi girmedim cunku dusuk bilgisi girmem lazim aksi takdirde. Onu da bulamadim. Cocuklarin biri 2013'de digeri de 2015'de dogdu. Cok oldu yani, onlari girmedim o yuzden. Girsem mi acaba? Keske dusuk diye bir opsiyon da olsa.
yok yok onu değil zaten dediğim kürtajla düşükle sonuçlanan gebelikleri diyorum boş geçen ayların tahmine olumsuz etkisi olur mu ki...ondan dedim.. bende bulamadım mayıs döngüsüne 63 gün diyor şu durumda da..Anlamadimcan09e ciğim. Uygulamada hamilelik istiyor musunuz gibi bir soru cikiyordu. Onu mu diyorsun
yok yok onu değil zaten dediğim kürtajla düşükle sonuçlanan gebelikleri diyorum boş geçen ayların tahmine olumsuz etkisi olur mu ki...ondan dedim.. bende bulamadım mayıs döngüsüne 63 gün diyor şu durumda da..
takvimim 11 gün diyor flo 10 gün kaldı diyor yum.günü arasında da 2 gün oynuyor takvimim 25i ovu gösteriyor flo 23ü..
bakalım 7sinde mi gelecek 8inde mi?
Ubiquinol uykusuzluk yapiyor mu? Bende yapmisti, o yuzden sabahlari icmeye basladim. Sorun kalmadi.
1 gün oynaması ondan olabilir mi o zaman.. zaten takvimimi de indirdim martı girdim nisanda gebe olduğumu öğrenmiştim.. martı siliyim ben o zaman...hemi?Evet ben de o yuzden girmedim. Simdi 63 gun olarak alirsa bir adet gununu, sana yanlis yumurtlama gunu verir. Sen bence son 3-4 ayinkini gir. Ben sadece son 2-3 ayinkini girdim.
Kendimi bildim bileli erken uyuyamadığım için hiç fark etmedim. Zaten çok geç uyuyabiliyorum ama acaba ben de mi gündüz içsem yav? Balık yağıyla birlikte olsun diye akşam içiyorum. Enerji verme etkisini hissetsem güne başlarken içecem de öyle bi fark da hissetmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?