İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Antin kuntin tüm testleri yaptırtan ve arada tekrarını isteyen doktorum benden bir tek bunun testini istemedi. Geriye kalan tüm testleri yaptırdım zannımca.
Şubat'ta tekrarlanacak hormon testleri için kan alınırken araya bunu da mı sıkıştırsam acaba.. Heryerde yani özel hastanede de yapılıyo mu acep? Bi de bu da regl olurken mi yaptırılıyo? dennisgo

İçin rahat edecekse doktoruna bir danış istersen. Ben medicalparkta yaptırdım. Dış laboratuvara gidiyor hemen çıkmıyor ama yapıyorlardı. Test sonucumu doktorum gördü üstüne hiç konuşmadık. Farkında bile değildim bu akşama kadar bu hormonun varlığından :)
Bunu benden bebek istediğimi bildiği için endokrin doktorum istemişti. Ama adetin 3. Günü mü yapıldı hatırlayamadım. Bir de 17- alda-oh hidroksiprogesteron testim var. Endokrin önemli diyor ( gerçi sonucumu kendi doktorum görmedi başka bir doktor gördü ) yurt dışından gelen ilaçla tekrarlanmalı dedi. Burada da baktırdım bir sorun çıkmadı. Ama zaten iki tüp bebek doktoru da biz bunu dikkate almıyoruz diyor sonuca bakmadılar bile :) antik kuntik testlerde ben de fena değilim galiba.

Evet antin kuntinciymişsin sen de. :)
Benim doktorum da diğer hormon değerlerine bakarak gerek görmedi demek ki. Yoksa kesin isterdi.
Teşekkürler.

Hoşgeldiniz, sayfa yenilememe rağmen bazı mesajlar geç düşüyor sanırım.
Yorucu ve çok üzücü zamanlar geçirmişsiniz.
2 oğlum, 4 düşüğüm var benim de, erken dönem düşükler bile çok can yakıyor, özellikle anlaşılamamak, 'neden üzülüyorsun ki zaten yeni hamileydin' , hatta 'ortada bir şey yoktu ki' diyen bile oldu
Bir de; 2 çocuğun var aman boşver diyenler, en çok da onlar sinir bozucu
Daha var ne demek, pazardan aldığın sebze mi bu
Can onlar , 10 tane de olsa hepsi ayrı ayrı can
3 kardeşi olan ve bir kardeşini kaybeden kişiye; 'aman ne üzülüyorsun daha var ya geride' deseniz ne kadar anlamlı olur ki
En kısa sürede sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı dilerim.

Yaş olmuş 36,5 cikarttim spiral bakalım bu ay olacakmı. Millet canımı sikisık yok boş yumurta yok olmaz bu saatten sonra zor bilmem ne.
selam canım hoş geldin inşallah tutar :))
3 5 ay denedikten sonra ilk kontrole gittiğimde azar yedim bir de madem istiyorsunuz neden bu kadar ara veriyorsunuz diye arayı kısa tutmak en iyisi, ben de istedim mi bi sor dedim :) ee rahim küsüyor bilmem ne dedi :)) ah canıım kıyamam

merhaba hosgeldin.
kayiplarin icin uzuldum.zorluklarla dolu zamanlarmis. ama umarim geride kalmistir ve bu sene senin yilin olur.. yeniden hamile kalirsin ve saglikli bir gebelikten sonra da bebegine kavusursun.
Hoşbulduk. . Teşekkürler inşallah isteyen herkes tez zamanda kovuşur.

İnşallah tez zamanda hepimin gönlüne göre versin.

Heeee. Iste ben diyince yanlis ifade ediyorum sanirjm kendimi ama yani deger mi sence cocuk konusunda isteksiz bir adamdan 3.bir cocuga. Yani... bisey diyemiyorum fazla ben de yeni evliyim. Anne degilim. Belki anlayamiyorum amma 2 evladin da aile icindeki bu sogukluktan olumsuz etkilenir. 3.cocuk geldiginde esinle arandaki sogukluk daha artarsa onlara da yazik degil mi. Erkekler genelde bencil ben goruyorum. Cocuktan sonra degisen hayata alisamiyorlar. Istiyorlar ki kadin hep onlara heyecan yasatsin. Istedikleri zaman yakinlasma vs... ama hayat oyle degil tabi erkekler de cok bencil yetistirildiginden ve genelde iliski surecinde sevgilileri tarafindan da beyaz atli prens kpltuguna oturtulduklarindan hep oyle gidecek saniyorlar. Bebis gelip de tahtlari sarsilinca da allak bullak oluyorlar. Akışına birak bence. 3. Cocuk olucaktir senin ama bu konuyu pek esinle konusup da evliliginizi yipratma. Halihazirda iki evladin var. Onlar da etkilenmesin huzursuz ortamdan. Be inaniyorum sen Marjo ve can09e mutlaka hamile kalicaksiniz
Da ben bu yaki isinden umidi kestim. Ya bu topikten yaki ile hamile kalan kisi dedikleri arkadas 26 yasinda. Kirsalda o yasta kizlarin nerdeyse ben yasta analari var onlar her turlu hamile kalir zaten. Ben onun yasinda olsam baya bi akisina birakirdim. Bizim yasimizda diilmis ki o arkadas

Son düzenleme:
bata 3-4 gun var ama kasik agrim 14 gundur suruyor ve ilk defa boyle kasik agrisi yasiyorum.
Bende de oyle oluyor. Ovulasyon oncesi baslayıp devam ediyor adete kadar.

Siddet kisiye gore degisir agri esigim yukses olabilir.

Nar suyu rahmi güçlendiriyormuş. Bat şubat 15 sizin durumunuz nasıl?
benim de 8 şubat... şu floyu yükleyip tarihleri girmem lazım bakalım o ne gösterecek?
başka kullandığın bir şey var mı... ? benim bir dönem demir ve d vitim eksikti onları kullandım kan vermem lazım bakılması için:) şu anda bir tek folik asit kullanıyorum...

Rahim kusseydi benimki liderdi:))) 32 de evlendim. Demek ki benim rahim yuzsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…