İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

dicilek Marjo MASLOW ben de çarşamba regl oldum.
Bu ay arka arkaya dizildik, hadi hayırlısı:)
Haydi maşallah. Dört yigit cikti meydana dördü de birbirinden merdane :)
Bu ay artik yumurtlama donemlerimiz filan birbirine yakin olucak. Isi sıkı tutalim. Birbirimizi yönlendirelim. Yeni bilgileri paylasalim. Ben bu ay ovulasyon testi ve flo uygulamasini daha etkin kullanmayi dusunuyorum. Ozellikle ovulasyon testinden fayda goruruz gibi geliyor arkadaslar

Ben de hashimoto'yum glutenle ne ilgisi var anlayamadım?? Biri açıklasın.

Prof.dr. yesim erbili takip et o daha iyi açıklıyor. Glutensiz ve şekersiz beslenmek bizim için önemliymiş.

Dışarı akma ilk evlendigimde bizde de oluyordu. Burda yazanlardan uyguladiklarimla çözüldü. Sende dene ilişkiden sonra eşin hemen çıkmasın 3-5 dakika öyle kalsın. O zaman dışarı akan bişey olmuyor. Tabi az da olsa senden çıkıyor o da normal, hemen kalkma ayaklarını yukarı kaldır.

Bende ciddi ciddi bunu düşünmeliyim. Bir iki yıl kendini ışten soyutlamali. Çok stresli bir ise sahibim hareket hiç bitmiyor. Söyle evde tv karşısında çay alıp uzanmak salak programlara gülüp deşarj olmak işe yarayabilir. Lâkin eşim issiz şu sıralar bunu yapmak zor.

Bu arada bende flo kullaniyorum. 1 yıldır. Hiç sekmiyor adet günüm. Normalde 26 günde aset olurum. Geçenlerde bir adetime 25. Güne adet girmişti aynı gün oldu. Bu ay onun ovu günü ilişkiye girecem 2-3 gün bekleyerek. Bu arada adetin 7. günüydü dün akıntılar geldi. Ovu testim koyuya yakın. Erken mi olacam acaba. Adetim zaten bu ay tuhaftı. Ilk gün lekelenme. Ikıncı gün kan, 3.gün kahve lekeli. 4.günden itibaren sildikçe hafif leke.

Biz de yapmaya basladik. Hemen cikmiyor ama yine de akiyor. Neyse zaten 1 haftadir konusmuyoruz. Yuzunu bile gormuyorum ayni evde. Bu gidisle cocugu gectim bizim evlilik sallantiya gidiyor

Olabilir canım:)
Doğru mu bilmiyorum sadece bazı yazılarda okudum,çok çok eskiden kadınların regl günleri ay takvimine göre ayın ilk günleri olurmuş, kısa sürermiş ve idrara benzer şekilde bir süre birikip tuvalette iken idrar gibi boşaltılabiliyormuş.
Yani öyle sürekli hissetmeden bir akıntı olmuyormuş, o yüzden o günlerde çok özel bir çamaşıra da ihtiyaç duyulmuyormuş

Biz de yapmaya basladik. Hemen cikmiyor ama yine de akiyor. Neyse zaten 1 haftadir konusmuyoruz. Yuzunu bile gormuyorum ayni evde. Bu gidisle cocugu gectim bizim evlilik sallantiya gidiyor
Ben de vazgeçtim. Aslında ben cidden çocukları büyütüp, herkesi herşeyi bırakıp genç yaşta kafa dinlemek istiyorum
Kendim için uyumak, kendim için yemek pişirmek, istediğim zaman kitap okumak, uzanmak, elimi açıp dua etmek sadece kendim için yaşamak istiyorum
Belki de 20 yıllık evliliğin sonucu bu yorgunluk ve bu yorgun ruh hali dağılır diye belki de yeni bir bebek istedim ama daha kötü olacak belki
İnşaallah çok üstünde durmadan halledersiniz siz MASLOW

Ya aynen. Ne diye kasiyorsun kendini. Zaten iki tane var maşallah. Hani bi tane olsa kardes olsun diye istersin de ne guzel iki tane var. Buyuyorlar da iste. Kendilerini kurtarsinlar,sen de ne guzel gencligini yasarsin. He tabi allah 3.yu de verirse ki ben inaniyorum o da olucaktir o ayri ama illa olsun diye kasma kendini. Ben ilki icin bile cabalamaktan yoruldum yalan yok. Olmuyorsa da allah bilir. Vardir bir sebebi,kafada kuramiycam. Tup bebek olmadan olmiycak benim cunku anlasildi ve bu adamla tup bebek denemek imkansiz. Asla yanasmaz tup bebege filan. Parasini ben vericem zaten o kesin ama ona bile yanasmiycaktir.

Kizlar ya konumuzla alaasiz ama simdi yarina misafirim var. Kizkardesim ve 2 ortak arkadasimiz bize gelixek. Biz de esimle kavgaliyiz ya adam bosanalim demis. Simdi onun evinde misafie agirlamak bana cok da anlamli gelmiyor. Keyfim dw kalmadi hic. Ne yapsam iptal etsem ayip mi olur, malzemeleri bile aldim yemekler icin ama hic de mantikli gelmiyor bu evde misafir agirlamak

Keyfin yoksa iptal et derim, ben özellikle son yıllarda, şuna buna ayıp olacak gibi şeyleri tamamen bıraktım.
Yazdıklarından anladığım kadarıyla sadece kafa dinlemeye ihtiyacın var
Nasıl olsa, seni gerçekten tanıyan insanlar anlayış gösterecektir ve fesat insanlar da ağzınla kuş tutsan, bir şekilde konuşacak birşey bulacak..

Canım bi taraftan belki bir kızım olur diyorum, belki gelecek için iyi olur (bana bakar falan değil daha duygusal konularda) yani bir anne için kız evlat çok başka, bi taraftan da hiç gücüm yok aslında, cidden hayattan yorulmuş durumdayım.
Eşim desen asla ve asla istemiyor, ruh dünyamız da fikir dünyamız da çok ayrı, aslında benimle yaşamayı bile haketmiyor
Yani diyorum ki çocukları büyütüp, bu evlilik meselesini de, anneliği de herşeyi de üzerimden bir kıyafet gibi çıkarıp daha başka bir elbise giysem, artık sadece kendimi düşünsem

Niye sadece onun evi? Sen de yaşamıyor musun? Senin de evin değil mi?

Ya astrolojik bir durum mu var? Bu kanlı ay mı etkiledi bilmiyorum ama biz de eşimle bu hafta çok kötüydük. Biraz düzelir gibi olduk, bu sabah da kendisi çok kötü bir ruh halinde kalktı. Kapıyı çarptı gitti. Yok bir tuhaflık var. Senin burcun ne?

Umarim esin en kısa zamanda is bulur da sen de rahat rahat edersin.

Ovu testin koyuya dönüyorsa hemen ilişkiye girmeye başla. Benim bu ay çok erken oldu yumurtlama ve 23. günde adet gördüm. Flo'ya ben de pek güvendim. Bu ay sirf onu takip edeceğim.

Sen onu evden kov bence :)) Onun evi ne ya? Bu nasıl bir kafa? Sığıntı mısın o evde? Aranız iyiyken ev ikinizin kötüyken onun. Bu işte bir hata var...

Son düzenleme:
Bakin Susan Miller bu ayki burc yorumlarinda Terazi burcu icin ne diyor. Duymayan kalmasin, bilmiyorum belki baska burclar icin de gecerlidir:

"...Bu noktada özel bir şeyden bahsetmek istiyorum: 7 Ağustos'tan bu yana geriye gitmekte olan Uranüs, bu ay 6 Ocak itibari ile ilerlemeye baslayacak. Uranüs, gercek veya yeni sevgi/ask evi olan besinci evinize hükmeder. Bu yüzden Uranüs ileri hareket etmeye basladiktan sonra aşk hayatınız da iyiye gitmeye baslar. Bir suredir hamile kalmak isteyip de sorunlar yaşadiysaniz, bundan sonra döllenme/gebelik konusunda islerin daha iyiye gittigini göreceksiniz. IV için doğru günleri seçmeye dikkat edin; suni dollenme, tup bebek vs icin Subat ayinin 4'unde gerceklesecek olan yeni ayı takip eden günleri size oneriyorum."

O zaman Maet ayında hamile olaxağım desiğim gibi ta taaa :))) Yukselenim Terazi.

Ya yeni evliyim ya. Evimi gormek istiyolar. Kac kez soylediler gelmek istediklerini ben de zamani gelince davet edecegimi guzel bir dille acikladim amma icin icin de gucendiler sanirim. Halbuki ben babaevindeyken bile arkadaslarima iftar yemegi veren,layigiyla agirlayan biriydim amma buraya cagirmadim diye bi sitemkar oldular. Simdi de cagirdim,iptal ediyorum diyince ayip mi olacak bilemiyorum. Gerci evime cagirmasam 4.5 aydir bir ayarlayip bi kahve bile icmediler benle biyerlerde

Hayirlisi. Kiz olacaginin garantisi zaten yok. 3. De erkek olursa isin daha da zorlasicak. Bunlae buyudukce cok catisma yasarlar aralarinda. Kiz cocuk gibi olmaz yani. Kavgalari da cok siddetli olur ama dedigim gibi korunmuyorsaniz bence senin 3. De gelir yakin zamanda merak etme. Ilk cocuk olmadi mi zor oluyor da bintane doguranlarin sonradan da cocuk sahibi olmalari daha kolay

Niye sadece onun evi? Sen de yaşamıyor musun? Senin de evin değil mi?

Sen onu evden kov bence :)) Onun evi ne ya? Bu nasıl bir kafa? Sığıntı mısın o evde? Aranız iyiyken ev ikinizin kötüyken onun. Bu işte bir hata var...
Haklisiniz kizlar. Ikimizin de evi olmakla birlikte bana bosanalim diyen bi adama ait bir mulk ve bu adam 1 haftadir gelip aam gibi ozur dilemedi. Kendisi de yarin evde mi oturuacak yoksa bugun yaptigi gibi defolup gidicek mi bilmiyorum. O evdeyken arkadaslarim gelirse de iyice yuzsuz dueumuna dusucem. Aslinda burda da durasim yok da babaevine gidemiyorum. Babam kalp hastasi. Diger kardesim de evlenip bosandi. Ben de gidersem cok kotu olucak. Mecbur burdayim simdilik surec tamamlanana kadar. Ayrilirsak da ayri ev tutucam.
Marjo olabilir cnm. Belki de astrolojik bir durumdur. Kanlı ay tutulmasi mi olmis yine. Bilmiyodum. Eger oyle ise bu etkiler tabi ruh halimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…