Hmm anladim canim..sagolEvet adet olmasını engelliyormuş, ben de şüphelenip korkmuştum ama doktor bana, yapışıklık olsaydı kürtajın hemen sonrası adet görememe olurdu , böyle aylar sonra olmazdı demişti
Evet engelliyormus film cekilmedi gerekiyormusHmm yapisiklik olmasi adetin gelmesini engelliyor oyle mi?
Benim o 10 du 1 senede 15e cikmis... iste amh de 0.6İnsallah benimde olurda söktürücü kullanmaktan bile korkmustum. Hormonlarım dengesizlesir diye cok şükür iyi dedi ama sadece fsh sınırı 12 miş bende 13.47 gayet iyi dedi. Benim döngü günlerimlerimde iki gün leke geliyor gerisiyok. İki aydır öyle yapışıklık var sanırım.
Tamam o siviyla acilacak demek.. mavi yesil sari falanEvet engelliyormus film cekilmedi gerekiyormus
İnsallah sagolasınTamam o siviyla acilacak demek.. mavi yesil sari falan
Ondan sonra hemen kaliyolarmis bakalim insallah ocak sonu hallolur canim.
Evet, sevgili forum arkadaşlarım sizden çok güçlü bir dua istiyorum. L lylypanic_attack bearnguin can09e @croiselle Senella ve sayamadıklarım.
Bu ayki çalışmalarımızı tamamladık. Şimdi tevekkül ediyorum. Sizden ricam içnizden gelirse benim için dua etmeniz.
Bu ay olursa bir de adağım var bu da mühürü olsun ve hatırlatsın diye: İhtiyacı olan bir çocuğun bir senelik okul masraflarını karşılayacağım. Maliyetler araştırdığım kadarıyla en düşük 315 ile 1900 TL arasında oluyormuş. Prensip olarak bu ödemeleri sadece kişisel olarak tanıdığım ya da birinci derece akrabalarımın referans olduğu ihtiyaç sahibi kişilere veriyorum. Tanımadığım, görmediğim kişilere ancak güvenilir dernekler aracılığı ile veriyorum (Türk Silahlı Kuvvetleri, Gazi ve şehit aileleri gibi) böylece emin bir şekilde doğru yere teslim edildiğinden emin oluyorum.
Hepinizin dua için açtığı eller güzeliklerle dolsun, ve dilerim hepimiz tez zamanda evlat hasretimizi gideririz.
Sevgiler
Herkese iyi geceler hayirli haber alan varmi bakalim bizde beklemedeyiz artik
Selamlar uzun bir aradan sonra... ben zar zor esimi teste ikna ettjm. Test yaptirdi. Sonuc cok guzel cikti. Demek benden dolayi plmuyorcocuk. Amh dusuk cikti, sag tarafta da tikaniklik var bende. 5.ayimiza girdik. Halen bebek yok. 6 ayda baslasam mi tup bebek denemesine. Ne dersiniz arkDaslar
Çok teşekkürlerAdak dediğin böyle olur işte. Dualarım, pozitif enerji baloncuklarım seninle olacak.
Teşekkür ederim, nasipten ötesi yok evet. Alla hayırlısını bilir.Amin, Allah, bu ay hayırlısı ile sağlıkla hamile kalıp kucağına almanı, sağlık sıhhatle büyütmeni ve bu vesileyle de niyetlendiğin hayrını yapabilmeni nasib etsin.
Nasipten ötesi yok canım, Allah bütün bekleyenlere hayırlı, sağlıklı evlat nasib etsin
Selamlar uzun bir aradan sonra... ben zar zor esimi teste ikna ettjm. Test yaptirdi. Sonuc cok guzel cikti. Demek benden dolayi plmuyorcocuk. Amh dusuk cikti, sag tarafta da tikaniklik var bende. 5.ayimiza girdik. Halen bebek yok. 6 ayda baslasam mi tup bebek denemesine. Ne dersiniz arkDaslar
Benim de ilaçlarla geçti bu ay, inşaallah regl deHmm anladim canim..sagol
Sen naptin nasil gidiyor
Bu ay da bos gectik bakalim..3.gunu artik 4 diyebiliriz gibi hala agrim var..
Iyi bir doktora gorunmenin vakti geldi de geciyor bile galiba..
İhmal etmeden hemen baktır canımİnsallah benimde olurda söktürücü kullanmaktan bile korkmustum. Hormonlarım dengesizlesir diye cok şükür iyi dedi ama sadece fsh sınırı 12 miş bende 13.47 gayet iyi dedi. Benim döngü günlerimlerimde iki gün leke geliyor gerisiyok. İki aydır öyle yapışıklık var sanırım.
Maalesef cinsel ilişki yaşı düştükçe bu tür manzaralar daha çok yaşanacakBiz evlat sahibi olacağız diye elimizden geleni ardımıza koymayalım millet otogar tuvaletine bırakıp kaçsın nasıl bir dünya burası yahu?
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/bir-haftalik-kiz-bebek-otogar-tuvaletinde-bulundu-41081634
Kaç yaşında yapmaları ayrı bir mevzu bence. Bunun ergenler arasında bir gerçek olduğunu bilip bu konuda onları eğitmeyen ebeveynleri ve eğitimciler suçludur o yaş grubu için. Hiç olmazsa korunmayı öğretmeleri gerekir derslerde.Maalesef cinsel ilişki yaşı düştükçe bu tür manzaralar daha çok yaşanacak
Şu anda lise öğrencileri arasında cinsel ilişki yaşamamış öğrenci çok az
Oğlum kendi arkadaşlarının yaşadıklarından bahsediyor bazen de aklım duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?