Kahrolmak yok sağlığımız yerinde çok şükürmerhaba 11 yıllık bebek arayış ve tedavilerime dayanarak, yazdığınız her satıra katılıyorum. umarım her şey gönlünüzce olur
Pozitif görünüyor. Allah sağlıkla büyüyüp kucağınıza almayı nasip etsin.Hayal mi görüyorum acaba?
Yaşın önemi kalmadı bence artık. Artık hayat şartları bizleri ilerisine taşıyor ki hala 39 sunuz39 yaşındayım ilk denemem olacak
bazen umutluyum bazen umutsuz
yıllarca uğraşacak lüksüm de yok yaş dayandı kapıya
ilk seferde tutsun bitsin
Öylesine test yapmıştım 5. GünPozitif görünüyor. Allah sağlıkla büyüyüp kucağınıza almayı nasip etsin.
Taze transfer değilse, evet pozitifHayal mi görüyorum acaba?
İnşallah sağlıkla, hayırlısıyla tutunur sizeHayal mi görüyorum acaba?
Değil 5. Gün son aşamayken koydular. Duvardan dışarı çıkmıştıTaze transfer değilse, evet pozitif
Teşekkür ederim hayırlısıİnşallah sağlıkla, hayırlısıyla tutunur size
Sonucunuz ne oldu insallah bebeginiz sizinledirDüne göre bana koyulaşmış gibi geldi bir desizce?
Malesef kimyasal gebelikSonucunuz ne oldu insallah bebeginiz sizinledir
Oylemi cok uzuldum tabbim dogru zamanda nasip etsin insallah kimyasal gebelik nekadar cok var neden kaynaklaniyor acaba sanirim testi erken yapmamak lazimMalesef kimyasal gebelik
Bende 5.gun emriyosu taze transfer yapildi ayin 10 da 20 sinde kan testi ver dedi doktorMalesef kimyasal gebelik
Teşekkür ederim. Benim göğüs hassasiyetim ve lekelenmem artınca 7. Gün test yaptırdım.O zaman baya yüksek çıktı.Aslında erken görmem iyi oldu.yoksa daha bekleyecektim. İlaçları kestik. Regl olmayı bekliyorum. Büyük bir oranla embriyodaki genetk anormaliden kaynaklanıyor.Ben gen taraması yaptırmadan transfer ettirmiştim. Gelişimleri süperdi ama demek ki değilmişOylemi cok uzuldum tabbim dogru zamanda nasip etsin insallah kimyasal gebelik nekadar cok var neden kaynaklaniyor acaba sanirim testi erken yapmamak lazim
Umarım bebeğinize kavuşursunuzBende 5.gun emriyosu taze transfer yapildi ayin 10 da 20 sinde kan testi ver dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?