ileri yaş hamilelik ,eşim ve ailemle problemler

Tek sorun eşinizin işsiz olması mı yoksa yeterince çabalamaması mı?

Bir de yasal süreyi geçmiş hamileliği sonlandırmakla aileniz ciddi değil sanırım.

Ailen ne kadar vicdansız insanlar !

Sende galiba yasım geldi artık bir evlilik yapayım bir Çocuğum olsun diye atıldın bu evliliğe doğru mu ?

Çözümünüz küsüp boşanmak mı?
Daha yeni evlenmişsiniz.
Bu bebeğin size şans getireceğine inanıyorum. O size güzel enerjisiyle gelecek .Evinizin bereketi artacak biraz sabırlı olun.Maddi anlamda Aileniz size destek olsun.
40 yaşında evlenip hamile kalmışsınız bana göre bu bir şans.
Umarım eşiniz de güzel bir iş bulur huzurunuz yerine gelir.Ama ne olursa olsun eşiniz iyi bir adamsa ona destek olun ailenize gitmeyin.

Anlamadigim 22 yildir calisiyorsunuz eeee hic paraniz yokmu naptiniz paralari biraz mantiksiz geldi..

bence o çocuğu ne olursa olsun kabul edeceksınız o testlere gerek yok devletın karşıladıklarını yaptırın kafiii... bebeği veren Allah rızkını verir ama eşiniz çalışmalı....

Bu bebek evlat sahibi olmaniz için son şansınız olabilir
Aileniz nasıl reddeder bebeği
Bebeği kesinlikle dogurun
22 yıldır çalışıyor ve Su an hala gelecek kaygısı çekiyorsanız, çevrenize birileri sizi sömürüyor, onları çıkarıp hayatınızdan evladjnizla devam edin.

çok teşekkürler mesajınız için , aslında bebek sahibi olmak yıllardır beklediğim ve istediğim birşey ama zor durumda kalınca ailemden destek istedim ve bana yardım etmelerinin tek yolunun bebeği aldırmam ve boşanmam olduğunu söylüyorlar.
Allah inşallah yardım eder sağlıkla bebeğimi kucağıma alabilirim.

kesinlikle hayatta en çok istediğim şey bebek sahibi olmak, ailem de bunu biliyor. ama umurlarında değil. ailemin maddi olarak durumu iyi ama tek kuruş vermiyorlar. hatta bebeği aldırmadığım ve boşanmadığım için benimle şuan konuşmuyorlar. çok üzülüyorum.

neden boşanmak istediğini bende anlamadım. adam evlendiğinizden beri çalışmıyomu sorumsuzmu yoksa iş arıyoda bulamıyomu. boşanırsanda o vicdansız ailenin yanına gitme

Asil o aileni bosaman lazim. Su bosan da gel ama cocuklari birak veya aldir diyenleri cok fena yapasim var
ailem şuan benle konuşmuyorlar maddi durumları iyi ama yardımcı olmuyorlar. daha da kötüsü telefonla iyi misiniz diye mesaj atıyorum cevap bile vermiyorlar ki ben onlara çok düşkünüm. şuan bir başıma kaldım. hayatım boyunca çocuk istedim, babamlar kafan çalışmıyor gibi şeyler söylüyor.

İki gün sonra sen refaha erip de doğurunca peşinden koşarlar ama. Benim ailemde iki yıl benle olmayan bir şey yüzünden konuşmadı. Zamanında çok aradım, açmadılar, aramalarıma dönmediler. Annemle babam ayrılınca ben gittim yanlarına da öyle konuşmaya başladılar benle. Tabii bu konuşmadıkları dönemde ben bebeğimi kaybettim, bir geçmiş olsun da demediler. Sonuç mu? 10 aylık bir oğlum var, çok şükür eşimle ufak tefek şeyler dışında bir sorunum yok, mutluyum. Onlar mutluluğumu nasıl bozarlar onun peşindeler. Yüzüme gülüyorlar ama arkamdan da (eşimin ailesinden birine) Allah size sabır versin Serkaps'la demeyi biliyorlar! Hakkımda saçma sapan şeyler anlatıp da insanlarda önyargı bırakıyorlar. Annem de oğlumu hiç görmedi bu arada. Bir yandan vicdanım sızlıyor ama bir yandan da arkamdan kuyumu kazdıkları için içim soğumuyor hala.

Her neyse :) sen sabret ablacım. Bak eşinle de bir problemin yokmuş işsizlik dışında. Ülkemizin de durumu malum, çok yüklenme adama. Elbet hayırlısıyla bir iş bulacaktır. Emin ol o da çok büyük stres altındadır zaten. Sen sabret, güzel şeyler elde edeceksindir mutlaka.

neden boşanmak istediğini bende anlamadım. adam evlendiğinizden beri çalışmıyomu sorumsuzmu yoksa iş arıyoda bulamıyomu. boşanırsanda o vicdansız ailenin yanına gitme
haziranda evlendik, daha sonra şehir dışında bir dönem yaşadık ikimiz de çalıştık ve Aralık ayında İstanbul'a döndük,
ben 2,5 ay önce Allah'ıma bin şükür iş buldum ki çoook zor bir iş ki hangi iş kolay.eşim sürekli iş arıyor , ama bana kalsa ben mc donald's da bile çalışırdım. bilmiyorum yanılıyor muyum ?kafam çok karışık belkide şuan sağlıklı düşünemiyorumdur bilmiyorum.

kesinlikle ben eşimin üstüne çok gitme tataftarı değilim ama ailem sürekli bana salak muamelesi yapıyorlar ve o bir özüymüş dünyadaki en kötü insanmış gibi konuşuyorlar ben ayrılmayınca da en sonunda benimle iletişimi kestiler.
Ama Allah büyük bir tek ona sığınıyorum. herkese cevapları için teşekkürler, tek bu şekilde düşünen ben değilmişim kendimi çok yalnız hissetmiştim.

Eşiniz çalışmayı seven biri mi o zaman başka isler de yapabilir yeter ki arasın ... siz kendi ailenize sahip çıkın , hem bebeğiniz de olacakmış ne güzel .. ailenizle de zamanla sorunlarınızı aşarsınız insallah...

Ailenizin maddi durumu çok mu iyi yani oldukça zenginler mi?Salak muamelesi yapacak nasıl bir durum var anlayamadım.?

Onun kafasi gibi calisacaksa hic calismasin daha iyi. Sen sakin onlarin lafi ile bosanma. Esin insallah yakinda is bulur.. ve bebegini de sakin aldirma. Evlat sahibi olmak istiyorsun. Ve yas ilerledikce sansin azaliyor. Benim bir tanidigim 40 yasindan sonra evlenebildi. Evlat sahibi olmak istiyor ama olmuyor. Ailen sinir bozucu. Ama kendi basinizin caresine bakmak zorundasiniz o zaman. Basini dik tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…