• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ileri yaş hamilelik ,eşim ve ailemle problemler

Ailenizin maddi durumu çok mu iyi yani oldukça zenginler mi?Salak muamelesi yapacak nasıl bir durum var anlayamadım.?
yani bebeğin testlerini çok rahat karşılayabilirler. ama yardım etmiyorlar. ben eşim işi olmadığı halde hamile kaldığım için ve hala olnunla berbarer olduğum için salak muamelesi yapıyorlar beni sildiler.

eşimle başka bir problemim yok çok şükür onu seviyorum ama onu sevdiğim için ailem bana salak diyor.şuan benimle konuşmuyorlar.

Evlendiğimde, hamile kaldığımda, çocuğum doğduğunda eşim maalesef çalışmıyordu. Bu bir tercih değildi. İş bulamamıştı. Sorun etmedim. Çocuğumuz doğdu bir süre sonra iş buldu. Ben de çalışmaya başladım. Eşim emekli oldu, iki maaşı oldu. Gelirimiz arttı. Şimdi şükür iyiyiz.

Eğer başka bir sorun yoksa, yada eşiniz keyfi çalışmamazlık yapmıyorsa ailenizi umursamayın. Yaşınız 40.
İleride çocuğunuz olur mu olmaz mı belirsizken sizden böyle birşey istemeleri vicdansızca. Zor bir dönem ama herşey geçecek güzel günler de gelecek. İnanın.

kesinlikle ben eşimin üstüne çok gitme tataftarı değilim ama ailem sürekli bana salak muamelesi yapıyorlar ve o bir özüymüş dünyadaki en kötü insanmış gibi konuşuyorlar ben ayrılmayınca da en sonunda benimle iletişimi kestiler.
Ama Allah büyük bir tek ona sığınıyorum. herkese cevapları için teşekkürler, tek bu şekilde düşünen ben değilmişim kendimi çok yalnız hissetmiştim.

Benim eşimin kütüğü doğuda bir ilde. Babam da bu yüzden eşimi istememişti, sonradan tamam dedi. Düğünden sonra babamı hiç görmedi eşim, babam da eşimi tabii. Eşimin ne bir saygısızlığı ne ters bir lafı oldu babama. Ama babam hala eşimden dünyanın en kötü insanıymış gibi bahsediyor-muş. Kulağıma geliyor, babamla görüşmüyorum zaten. Üzüldüğüm tek nokta tabıma zahmetine bile girmedi, hiç görmemişken adını sanını duymamışken sırf kütüğü nedeniyle yargıladı, demediği laf kalmadı. Ama kendi bilir, kendi yanlışı. Artık böyle diyorum. Senin ailenin de kendi yanlışları. Senin yapabileceğin en güzel şey çok daha mutlu olmak. En çok da onlara inat mutlu olmak. :) bazen aileler ergen küçük kardeş gibi davranabiliyor ne yazık ki. Ama şöyle de bir şey var aile dediğin kötü günde destek çıkmalı, köstek olmamalı...

yani bebeğin testlerini çok rahat karşılayabilirler. ama yardım etmiyorlar. ben eşim işi olmadığı halde hamile kaldığım için ve hala olnunla berbarer olduğum için salak muamelesi yapıyorlar beni sildiler.
Neden kararının arkasında değilsin peki,yani sen ailenin haklı olduğunu düşünüyormuşsun gibi anladım.Eşinle mutlu isen doğru insan olduğuna inanıyorsan etkilenmemen gerekir,sanırım hamileliğin de verdiği bir duygusal boşluktasın,çocuğu aldırmanı şart koşan, salak muamelesi yapan, teline cevap bile vermeyen bir aileden bahsediyorsun yanlış sence kimde?

Evlendiğimde, hamile kaldığımda, çocuğum doğduğunda eşim maalesef çalışmıyordu. Bu bir tercih değildi. İş bulamamıştı. Sorun etmedim. Çocuğumuz doğdu bir süre sonra iş buldu. Ben de çalışmaya başladım. Eşim emekli oldu, iki maaşı oldu. Gelirimiz arttı. Şimdi şükür iyiyiz.

Eğer başka bir sorun yoksa, yada eşiniz keyfi çalışmamazlık yapmıyorsa ailenizi umursamayın. Yaşınız 40.
İleride çocuğunuz olur mu olmaz mı belirsizken sizden böyle birşey istemeleri vicdansızca. Zor bir dönem ama herşey geçecek güzel günler de gelecek. İnanın.
ne kadar güzel bir mesaj teşekkür ederim. evet zor günler öyle ya daböyle geçer şuan hamleliğimin bile mucize olduğunun farkındayım.sadece ailem tarafından çok baskı gördüm ve soğutmaya çalışıyorlar. umarım en yakın zamanda düzlüğe çıkarız. Bebeği sağlıkl akucağa alırız ve o da hiçbir sıkıntı çekmez bizim yüzümüzden.

Back