- 23 Şubat 2023
- 482
- 196
- 40
O doktor normal degil daha yasin 35 Allahdan umit kesilmez bozma moralini umudunu kaybetmeMantıklı.
Ya insanın olan moralinidevalt üst ediyorlar.
Dr bana tam olarak şu cümleyi dedi.
" 35 yas sonrası rezerv düşer, senin yumurtan kalitesiz hatta ona yumurta bile denmez, beklentin olmayacaksa tüpe başla, olacaksa hiç başlama"
ya bu cümlelerden sonra hangi kadın yltamam yinede başlayalım der?
Ben doktorun verdigi vitaminleri kulaniorum benim sorunum gecen sene belfitigi gecirdimU
Allah razı olsun moralin için, hep beraber inş kalalım. Vitamin balik yağı vs kullan kalite için inş iyi gelir
Ins yime olur Allahın izniyleBen doktorun verdigi vitaminleri kulaniorum benim sorunum gecen sene belfitigi gecirdim
8 ay yerimden kalkamadim o yuzden 15 kilo aldim ve her hafta korzitonignesi kulandim bebek hayalim varken saglim icin ugrastim ve bu yuzden mecbur bende tup bebek denemek zorundayim gec kaldim cunku
Kuzum yaş 46, drb35 den sonrası için demişti.O doktor normal degil daha yasin 35 Allahdan umit kesilmez bozma moralini umudunu kaybetme
Benim yumurtalarımda bir sorun yoktu canm. Onun için bir takip uygulamadk.Bırakınca belkide kafadan atnca o rahatlık işe yarıyor.
Takiple ilgili soruma cevabın var mı bende de olduda 3 kez, benzer mi diye sormuştum.
Kaç tane yumurta oluyordu hangi ilaç ve günde kaç tane içiyordun?
Sıkıntı neydi o zaman kuzum?Benim yumurtalarımda bir sorun yoktu canm. Onun için bir takip uygulamadk.
Evet kafa biraz daha rahatladı ve o şekilde oldu mucizem
Ben 14 ay önce sezeryanla bir erkek bebek doğurdum 37+5 haftamda ve doğum sırasında yapılan bir hatadanan dolayı bebeğimi kaybettim. Benim sıkıntım evlat acısı çok ağır gelmesiydi.Sıkıntı neydi o zaman kuzum?
Çok zor bi imtihan, Rabbim sabır versin.Ben 14 ay önce sezeryanla bir erkek bebek doğurdum 37+5 haftamda ve doğum sırasında yapılan bir hatadanan dolayı bebeğimi kaybettim. Benim sıkıntım evlat acısı çok ağır gelmesiydi.
Oğlumun eşi aşağıdaydı ve spinal anestezi olduğum için herşeyi gördüm duydum. Sezeryan kesigini atarken doktor damarı kestim dedi.duydum. sonra bebeği çıkardılar kalbi yavaşlamıştı oksijeni kesildiği için gözlerimin önünde kalp masajı yaptılar. Ağladı yavrum. Çok şükür dedim ve bayıltılmışım o sırada. Küveze koydular ama organları dayanmadı oğlumun 4gün vefat ettiÇok zor bi imtihan, Rabbim sabır versin.
Cennette bekleyen bi meleğin var.
Dr hatası neydi? Benimde yiğenim doğumda boğulmuştu .
Merhaba hanımlarEvet cnm Aralık ayında hamile kaldım hemen ana kımyasal oldu
Şimdi bu ay testlerım busekılde
Yarın yıne yapıcam test
Cok büyük bi acı, Rabbim imtihan etmesin bi daha.Oğlumun eşi aşağıdaydı ve spinal anestezi olduğum için herşeyi gördüm duydum. Sezeryan kesigini atarken doktor damarı kestim dedi.duydum. sonra bebeği çıkardılar kalbi yavaşlamıştı oksijeni kesildiği için gözlerimin önünde kalp masajı yaptılar. Ağladı yavrum. Çok şükür dedim ve bayıltılmışım o sırada. Küveze koydular ama organları dayanmadı oğlumun 4gün vefat etti
Zaten doktor inkar etti.eş kendi parçalandı dedi. Ama ben herşeyin farkındaydım. Şikayetçi oldum. Soruşturması sürüyor. Ama malesef ülkemizde bu konularla ilgili adalet yok.Cok büyük bi acı, Rabbim imtihan etmesin bi daha.
Canlı şahit olmasan vicdani davranıp diycekler miydi olanı sütüne kalmış.
soruldu mu Dr a sonrasinda bu?
Ilahi adaletten kaçılamıyor.Zaten doktor inkar etti.eş kendi parçalandı dedi. Ama ben herşeyin farkındaydım. Şikayetçi oldum. Soruşturması sürüyor. Ama malesef ülkemizde bu konularla ilgili adalet yok.
Peki bu kimyasalın önüne geçebilmek için ne yapmak lazım bende geçtiğimiz Ağustos’ta hamile kaldım 10. Haftada kalp durması yaşadım ondan sonrada kalamadım yine kalırsam ve yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum durun bunun için ne dediMerhaba hanımlar
Evet ben bu ay yine hamile kaldım fakat yine kimyasal oldu
Bugun kanama başladı
Henüz doktora gitmedimPeki bu kimyasalın önüne geçebilmek için ne yapmak lazım bende geçtiğimiz Ağustos’ta hamile kaldım 10. Haftada kalp durması yaşadım ondan sonrada kalamadım yine kalırsam ve yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum durun bunun için ne dedi
Amin canımIlahi adaletten kaçılamıyor.
Inkar olsa ne olur.
Canım ins cennette meleginle buluşursun
Yumurta geliştirici ilaç ve kür aynı anda kullanılmaz dıye bılıyorumBal tarcin çörek otu kürü ne basladim bugun adetin 3. Günü ve normalden klomen kullaniyorum 5sinci gün baslicam hapa ikisi bir sorun olurmu acaba
ben denedim halada kullanıyorum 6 ay oldu gebe kalamadım onlarda tamamen umut vadediyorlar arkası kesilmiyor 25 bin lira verdim boş çıktı onun yerine tüp bebek deneseydim keşke diyorumMerhabalar dr pınar şeker in kürlerini deneyen var mı?