- 25 Şubat 2011
- 6.311
- 7.165
Evet cnm Aralık ayında hamile kaldım hemen ana kımyasal olduInş nasip oldu mu?
Şimdi bu ay testlerım busekılde
Yarın yıne yapıcam test
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cnm Aralık ayında hamile kaldım hemen ana kımyasal olduInş nasip oldu mu?
Cnm Sirius2023Emniyet. Doğu görevi falan derken ancak düzenimizi kurduk. Bu seferde deprem oldu görev yerimizde Eylül ayında korunmayı bıraktım Kasım ayında son adet geçince hamile kaldım. İlk çocuğumda da korunmayı bırakınca hemen olmuştu o zaman 27 yaşındaydım. Bunda sadece ovulasyon takibi yaptım.
İnşallah canım benimCnm Sirius2023
Birlikte aynı zamanda hamiş kalmıştık
Bnimki kımyasal olmuştu
İnşallah bu ay bnde görürüm pozitifi
Amh 0.268 idi. Su an yok bişey. Tüp bebeğe muracat edecektik geçen ay. Eşimin Maraşlı olmasi nedeniyle kaybimiz çok oldu. Erteledik. İki ay sonra falan belki. Toparlanmayi brkliyozSenin amh, fsh ne?
Hayırlı bi gelişme var mı?
Bende 39 yasina giricem 1.5 senedir evliyiz tüp bebek denedik önce tutu sonra hcg degeri dusunce dun dustu ikinci tüp bebek denicez ama 1 ay ara vericezDeğerlerin kaçtı fsh, amh?
Senin adına mutlu oldumSelam kızlar güzel haberlerim var.hamileyim. henüz çok yeni keseyi bebeği gördük. Ama küçük olduğu için kalp atışını ilerleyen haftalar duyacağız inşallah
Ins busefer sonuç alırsınBende 39 yasina giricem 1.5 senedir evliyiz tüp bebek denedik önce tutu sonra hcg degeri dusunce dun dustu ikinci tüp bebek denicez ama 1 ay ara vericez
Amin insallah istiyen herkese nasip olur insallahIns busefer sonuç alırsın
Amh, fsh kaçtı?
Cokça amin, sorruma cevap var mı:)Amin insallah istiyen herkese nasip olur insallah
Canım ben 5aydan beri doktora gitmeyi bırakmıştım kendi halimizde devam etmiştik. Son ay düzenli birliktelikte olmadı.Senin adına mutlu oldum
Hayırlı olsun.
Yumurta takibi yaptırmıştın orda kaç yumurtan büyüyordu da tutmamıştı?
Ve hangi ilaçla gunde kaç tane içiyordun?
Amh, fsh ye bakılmış mıydı?
Amh 0,33 du fsh bilmiorum yurtdisindayim benCokça amin, sorruma cevap var mı:)
Y dışında Dr lar amh düşükse olumsuz konuşuyorlar mı?Amh 0,33 du fsh bilmiorum yurtdisindayim ben
Bırakınca belkide kafadan atnca o rahatlık işe yarıyor.Canım ben 5aydan beri doktora gitmeyi bırakmıştım kendi halimizde devam etmiştik. Son ay düzenli birliktelikte olmadı.
Hayir ben doktora gitimde bana dedigi tam zamaninda geldiniz amh dusuk ancak tup bebekle hamile kalirsiniz dedi iyikide gitmissimY dışında Dr lar amh düşükse olumsuz konuşuyorlar mı?
Yine insafliymış bana amh 1 üstü ise tüp yapıyoruz yoksa zor demis tüm moralimi alt üst etmişti.Hayir ben doktora gitimde bana dedigi tam zamaninda geldiniz amh dusuk ancak tup bebekle hamile kalirsiniz dedi iyikide gitmissim
Bozma moralini bi doktor var trde bahcecide calisan amh 0.1 olan bile hamile kaldiYine insafliymış bana amh 1 üstü ise tüp yapıyoruz yoksa zor demis tüm moralimi alt üst etmişti.
Ben trde olsam giderdim bu doktora eger yaza kadar hamile kalmasam kesin bu doktora giderimYine insafliymış bana amh 1 üstü ise tüp yapıyoruz yoksa zor demis tüm moralimi alt üst etmişti.
Mantıklı.Ben trde olsam giderdim bu doktora eger yaza kadar hamile kalmasam kesin bu doktora giderim
Allah razı olsun moralin için, hep beraber inş kalalım. Vitamin balik yağı vs kullan kalite için inş iyi gelirBozma moralini bi doktor var trde bahcecide calisan amh 0.1 olan bile hamile kaldı