- 18 Kasım 2022
- 1.166
- 1.659
aynen öyle instagram doktorları bana hiç güven vermiyorben denedim halada kullanıyorum 6 ay oldu gebe kalamadım onlarda tamamen umut vadediyorlar arkası kesilmiyor 25 bin lira verdim boş çıktı onun yerine tüp bebek deneseydim keşke diyorum
önceleri öyle değildi ama tekrar kür göndereceğim diyor içim dışım takfiye oldu istemeyincede ne araıyor ne soruyorlar herkes ticarete dökmüş bıraktım artık hiçbişey kullanmicam allahın bir bildiği vardır diyorumaynen öyle instagram doktorları bana hiç güven vermiyor
tamamen ticari çıkar güdüyorlar
Merhaba çocuğunuz oldu mu acabaMerhaba bende 37 yaşımdayım 9 yaşında bir oğlum var ikinci çocuk için mesleklerimiz nedeniyle geç kaldık. Korunmayı 3 aydır bıraktık. Doğaçlama ilerliyoruz
Merhaba okuyorsanız hamile kalabildiniz mi acabaSelammmmBen de 39um. Bebek için uğraşıyoruz bakalım ne zaman tanışmak nasip olacak kendileriyle
Merhaba okuyorsanız mesajımı hamile kalabildiniz mi acabaaynen 39 yaşındayım ben de tanışmayı bekliyorum ilk yumurcakla
Merhaba aynı sizin durumunuzdayım ilki hemen olunca spiral taktırdım 8 ay önce çıkartırdım ama hala hamile kalamadım sizin oldu mı merak ettimMerhaba hanımlar
Bende 2.çocuğu istıyorum. Yaş 38
11 yaşında Bi evladım var. İlki şak dıye olunca buda olur diye bu kadar zaman bekledik.
Geçen ay başladık çalışmalara. Gün aşırı ilişki yaşadık olmadı.
Bu ay ovulasyon la takip edeceğim
Bakalım rabbim bu ay nasip edecek mi?
Merhaba o mesajı ne zaman yazmışım acaba buyuk ıhtımal aralık ayında yazmışım, bebiş çalışmalarına başlamıştık ozamnMerhaba aynı sizin durumunuzdayım ilki hemen olunca spiral taktırdım 8 ay önce çıkartırdım ama hala hamile kalamadım sizin oldu mı merak ettim
Şu an 39 oldunuz ozaman inşallah benim de olur hamilelerin duası kabul olur Muş benim için dua ederseniz çok sevinirimMerhaba o mesajı ne zaman yazmışım acaba buyuk ıhtımal aralık ayında yazmışım, bebiş çalışmalarına başlamıştık ozamn
Bnım ogunden bu yana 3 kımyasalım oldu 2şer arayla 3 düşük yasadım
Şuan 11 haftalık hamıleyim, kndılıgınden oldu hepsi
Kan pıhtılaşmam var iğne kullanıyorum
Merhaba okuyorsanız mesajımı hamile kalabildiniz mi acaba
İnşallahhhhhhh birbirinize dua adelimHisteroskopi oldum geçen hafta perde miyom polip alındı
2 ay rahim dinlendikten sonra tüp bebeğe başlıyorum
Umarım gelerek kalmaz doğal yolla hamile kalırım
Siz hangi aşamadasınızİnşallahhhhhhh birbirinize dua adelim
Evt arkadasım sirius haftaya dogum yapacakMerhaba çocuğunuz oldu mu acaba
Size mi yazmışım yanlışlıkla ama sizde hamile kalmıştınız zatenEvt arkadasım sirius haftaya dogum yapacak
Benim bir oğlum var 6 yaşında geçtiğimiz kasımda spralimi çıkarttırdım tabi hamile kalırım zaten diye üzerine düşmedim yani yok yumurtlama yok kürler vs sadece folik asit içiyorum uzun zamandır yani son 3 aydır ciddi ciddi deniyoruz ama sonuç yok yarın doktora gideceğim muhtemelen rahim filmi çekilecek inşallah bir şey çıkmaz bir evladımız daha olur bilsem çocuk 2 yaşındayken denerdim tekrar anne olmayı ama çalışıyorum araya pandemi girdi vs olmadı işte nasip şimdiyeSiz hangi aşamadasınız
Hayırlısıyla inşallah tez zamanda olsunBenim bir oğlum var 6 yaşında geçtiğimiz kasımda spralimi çıkarttırdım tabi hamile kalırım zaten diye üzerine düşmedim yani yok yumurtlama yok kürler vs sadece folik asit içiyorum uzun zamandır yani son 3 aydır ciddi ciddi deniyoruz ama sonuç yok yarın doktora gideceğim muhtemelen rahim filmi çekilecek inşallah bir şey çıkmaz bir evladımız daha olur bilsem çocuk 2 yaşındayken denerdim tekrar anne olmayı ama çalışıyorum araya pandemi girdi vs olmadı işte nasip şimdiye
Cuma günü doğum yapacağım inşallah çok şükür herşey yolunda şimdilik. Minik kızımı sabırsızlıkla bekliyorum.Merhaba çocuğunuz oldu mu acaba
Tatlım ikili taramaya gircen miMerhaba o mesajı ne zaman yazmışım acaba buyuk ıhtımal aralık ayında yazmışım, bebiş çalışmalarına başlamıştık ozamn
Bnım ogunden bu yana 3 kımyasalım oldu 2şer arayla 3 düşük yasadım
Şuan 11 haftalık hamıleyim, kndılıgınden oldu hepsi
Kan pıhtılaşmam var iğne kullanıyorum
Hayır cnm istemıyorumTatlım ikili taramaya gircen mi
Bende ikili tarama testine girmedim fetal DNA testi yaptırdım canım aklında olsun çocuğun genlerine bakıyorlar. İkili tarama testi istatistik zatenHayır cnm istemıyorum
Bilıyorum cnm ama bn fetal dna istemıyorumBende ikili tarama testine girmedim fetal DNA testi yaptırdım canım aklında olsun çocuğun genlerine bakıyorlar. İkili tarama testi istatistik zaten