İleri yaş bir yumurtasi çıkanlar nasıl bir merkez seçtiniz?

Evet ismini alayım diğer şehirlerden yakın olur.İleri yaşta ve tek yumurtada başarılı olabiliyormu bir de yani böyle hastaları olup başarı elde edebilmismi onu da sorarsak çok memnun olurum.
Doktorla siz konuşun güvenin önemli olan bu.

Canım benim tüp bebek tedavisi ve histeroskopi için gittiğim dr um Bülent haydardedeoğlu idi kendisini çok seviyoruz polikliniği adana da ben hataydan gidip geldim süreç içinde
Benim dediğim Dr da o.Ben de o ismi birkaç yerden duydum kk da da o volkandan daha çok sozedilmis biraz .Ama olumsuz konuşuyor ileri yaşlarda .Baştan moral bozuyor bana da arkadaşa da öyle konuştu işte.Yas kalitesiz yumurta zor vs İkinci tüp iicn gititm üç aylık vitamin verdi Ben ozaman yeni olumsuz almistim.ilk tüpten.
.Ama benim dört ay oldu şimdi gelecek ay beş olacak arada prp oldum asi oldum bu ay da karasız kaldim.

Sizin yaşınız kaç.kac yumurta çıkıyordu.Amh fsh kaçtı.Surec nasıl ilerledi .Farklı neler yaptı.

Hayirli olsun bu arada sağlıkla buyutunTşkler Larisayi etiketledigin için Merve.

Şöyle söyleyim o yumurtanın kalitesi çok önemli bu kaliteyi de Gökalp bey kişiye özel tedavi ile en iyi kaliteye getirmeye çalışıyor eğer yumurta dolu çıkarsa burdada labaratuvar devreye giriyor ki systemin laboratuvarında kullanılan makineler son teknoloji ve embriyolog Türkiyenin en iyilerinden insallah ondan sonra gerisi takdiri ilahi instagramdan devamli takip ediyorum çok paylaşıyor altın yumurta ile gebelik diye altın yumurta tek yumurta oluyor bir kezde kontrole gittiğimde 40 yaşında tek embriyosu olan bir hanfendiye hamilelik haberi verdiler 10 senedir olmuyormuş. Yanlış anlamayın Gökalp bey benim bişeyim olmuyor Kayseride yaşıyorum sayesinde hamile kaldım yaşım daha 23 ama garantici ve kişiye özel tedavi uygulayan tek derdi para olmayan bir doktor ben güzel sonuçlar aldım Rabbim herkese nasip etsin bu yüzden önermek istedim.

Çok tşkler instigramina bakacağım.

Hiçbirini tanımıyorum ama bi Semra kahraman ile görüşmenizi tavsiye ederim
Onu duymustum İstanbul da Ama bir ön gorusme isteyecektir Bülent tiraslaa.on görüşmem olmuş oldu prp ile.O kolay olacakti.Bulent tirasa gitseydim takibi Adana'da anlaşmalı druyla yapacakti burda bir 500 TL muaye parası onun öyle anlaşmalı drlari varmı acaba İstanbul dışında.Yine de ön görüşme isteyecektir.Esim biraz zorsundugu için(çocuğu var) ona kolaylaştırmaya da çalışıyorum.
Semra Kahraman ileri yaşta da basarilimi acaba?Bülent beye göre ileri yaş çok sıkıntı baştan umutsuz demekki ileri yasa yapabileceği ek.tedavileri yok.

Semra hoca ileri yasta amh dusukligunde özellikle zor vakaalarda Allahin izni ile bir numara araştırirsaniz anlarsınız parayı öne koymayan etik bir doktor bence siz bir görüşün arkadaşım 15 yıl sonra diğer merkezlerin asla olmaz boşa para harcamayın dediği vakaa idi cok sukur 3 yasinda kızı var şimdi 2. Cocuk için tedaviye baslicak

Canım malesef sorularına benimle doğru cevap alamayabilirsin çünkü ben tüp bebek hastası değildim normalde. Bülent beyi yalvara yalvara zor ikna ettim çünkü doğal gebe kalabiliyordum. perdem vardı o ameliyatı olmadan önce perde sebepli tekrarlayan düşüklerim oluyordu sonra düşük sebebim kalmadı o yüzden fsh amh kaç hiç bilmiyorum ekstra tedavi almadım vitamin takviyesi vermedi. Kısa tedavim oldu ve taze transfer oldum. Aldığım ilaç dozu 300 dü günde ve 7-8 yumurtam oldu 5 i döllendi 5 i 5. Güne gitti 2 transfer oldu 2 si dr tuttu ve sağlıkla ilerledi kan sulandırıcı, progestan bile kullanmadım. Brnce herşey nasip

Size sadece bitane mi iğne verdi Bülent hoca

Ankara Prof .Dr. Murat Sönmezer ... Tek kelime harika bir doktor ...Ben bekarım karından yumurta toplama işlemi için gittim amh 0.05 ve tek yumurta oluşuyor her defasında. .. iki kez dondurdum ... Akılsızlık edip bir de alternatif olarak İstanbul'da yaptırayım dedim maalesef Aret Kamar a gittim gitmez olaydım ... Tam hayalkırıklığı... Rezalet bir muamele ile lanet okuyarak bir işlem oldum mahkeme lik olduk Allah belami verdi tam anlamıyla orayı tercih etmekle ve şu an ordaki dondurdugum yumurtaya kira vermemek adına İstanbul'da farklı bir merkez arayışına girdim ... Maalesef İstanbul dışına taşımaya izin verilmiyor ... Aklımda Atakent Acıbadem var ben de araştırıyorum ... Aman dikkat ... Bu işler ticarete dökülmüş

Özel muayenehanesimi var..Duydum sanki bunu Labi nereyi kullanıyor.fiyatlar nasıldı acaba?

Özel muayenehanesimi var..Duydum sanki bunu Labi nereyi kullanıyor.fiyatlar nasıldı acaba?
Evet Cukurambar da muayenehanesi eşi de Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı hatta Meltem Hanım... Ben Gen Art da dondurdum ... İki yıl oldu şu anda durum nedir bilemiyorum o zaman güncel tüp Bebek fiyatları ile paralel bir ücretlendirmeydi ve şunu da ekleyebilirim ticarethane değil gerçek bir hasta doktor muamelesi ve profesyonellik arıyorsanız asla yolunuzu şaşmayın ... Ben diğer merkezleri inceledikce her defasında kıymetini bir kez daha anladığım bir doktor Murat Sönmezer tek kelime kalite diyorum ... Ve her defasında kafama vuruyorum İstanbul u gittiğim için ...

Keşke bunu önce ogrenseydim reglim yaklaştı.Bir anda şehir dışı şuan zor gibi çalıştığım için .Başka şehirlere takibi var mı acaba.Yani takibi sehrimde toplamayı orda şeklinde.Ben bir arayım yarın.Gen art mi adı merkezin.

Aret de ne yaşadınız acaba anlatır mısınız?

Evet evet hiç tereddüt etmeyin bizzat kendisi takip etmek istiyor tabi ama izah ettim ben şehir dışından geliyorum dedim ... Kadın doğum hastanesi evimin yanındaydi ... Hormon degerlerini ultrason sonucunu tam istediği sürelerde bildirdim hiç sorun olmadı sadece toplamaya gittim... Allah razı olsun bizzat cevap verir WhatsApp tan hiç aksatmadan ilgi alaka işte Allah çarpıyor böyle şeytan dürtüyor gidiyor İstanbullarda rezil rüsva perisan oluyorsun. . Kendi adıma konuşuyorum tabi ki ... Bizzat yaşadıklarımı kimse yaşayıp üzülmesin istiyorum .. lütfen iyi e araştırıp kendiniz karar verin benimki fikirdir ... Üniversite de hocadir aynı zamanda Murat Sönmezer hayal kurmaz kurdurtmaz zor vakalara kem kum etmez tak diye sonuç verir ... Beni menopoza soktular neler neler ... Hepsi hikaye ...şak diye gayet sağlıklı olgun iki yumurta döndürdü...1 yıl oldu halen daha düzgün adet te görüyorum... Ne ise durumunuz söyler ... Çözüm üretir ... Ağlamaz bahane üretmez ...

Aret de ne yaşadınız acaba anlatır mısınız?
Bosverin yeterince anlattım buralarda heryerde de ... Haram zehir zıkkım olsun her kurusum diyorum O kadar bilin yeterli... Rezil kepaze oldum o kadar diyeyim... Ameliyathanenin nesini anlatayım var mı ispatı yok ... Allah verdi belamı kendim kasindim belamı buldum ... Kısaca bu ...

Merhaba ben tüp bebek ismi daha bitiremedim 2021 Aralık'ta kendi sehrimd eacobademde yumurta dondurdum sonra annem vefat edince ara verdim Aralıga kadar vitamin kullandım Aralık'ta reglim gelmedi tarlusal kullandım.Aci badem zaman geçtiği ockn havuz protokolünü iptal etmiş maddi olarak.Muayeneden de gene ayrıca ücret istendigi için oraya gitmedim şehir hast.ve özel kadindogumculardayumurta baktırdım bir iki tane 4 ve 5 mm kim. bunlar buyuzmez deyip Ocak yada Şubat reglime erteledim o d ayumurta çıkara asetik yaş 46 oacak Şubat'ta düzenleyici yazdırdım...Sizin yaş kaçtı onu doracaktim sormamisim size.Suan evlendiniz mi deneyebildinizmi yumurtaları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…