İleri yaş bir yumurtasi çıkanlar nasıl bir merkez seçtiniz?

Evet Cukurambar da muayenehanesi eşi de Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı hatta Meltem Hanım... Ben Gen Art da dondurdum ... İki yıl oldu şu anda durum nedir bilemiyorum o zaman güncel tüp Bebek fiyatları ile paralel bir ücretlendirmeydi ve şunu da ekleyebilirim ticarethane değil gerçek bir hasta doktor muamelesi ve profesyonellik arıyorsanız asla yolunuzu şaşmayın ... Ben diğer merkezleri inceledikce her defasında kıymetini bir kez daha anladığım bir doktor Murat Sönmezer tek kelime kalite diyorum ... Ve her defasında kafama vuruyorum İstanbul u gittiğim için ...
Meltem hocaya mı gitmiştiniz

Hyalüronik asite buluyolar embriyoyu. Yapışkan bi seymiş o onunla tutunması arttırılmaya çalışılıyo.

Bir de saizen diye bir iğne var. Büyüme hormonu içeriği. Bu faydası kanıtlanmış kabul görmüş bi şey. Yumurta kalitesini yüzde 5 yüzde 10 arttıran bi şey. Bunu da sorun hangi doktora karar verirseniz. Ama bu reglden önce kullanılıyo. Reglle de gonal f filan başlanıyo. Ona göre ulaşın doktorunuza.
Saizen i bende kullanıyorum şuan ama toplama öncesi vermediler bana transfer öncesi için kullanıyorum transfer için saizenin önemini biliyor musunuz ?

Semra hoca ileri yasta amh dusukligunde özellikle zor vakaalarda Allahin izni ile bir numara araştırirsaniz anlarsınız parayı öne koymayan etik bir doktor bence siz bir görüşün arkadaşım 15 yıl sonra diğer merkezlerin asla olmaz boşa para harcamayın dediği vakaa idi cok sukur 3 yasinda kızı var şimdi 2. Cocuk için tedaviye baslicak 😊
Bu hoca nerde acaba?

X