İleri yaş bir yumurtasi çıkanlar nasıl bir merkez seçtiniz?

Embrio glie nedir?
Hyalüronik asite buluyolar embriyoyu. Yapışkan bi seymiş o onunla tutunması arttırılmaya çalışılıyo.

Bir de saizen diye bir iğne var. Büyüme hormonu içeriği. Bu faydası kanıtlanmış kabul görmüş bi şey. Yumurta kalitesini yüzde 5 yüzde 10 arttıran bi şey. Bunu da sorun hangi doktora karar verirseniz. Ama bu reglden önce kullanılıyo. Reglle de gonal f filan başlanıyo. Ona göre ulaşın doktorunuza.

Bir de eşimin spremler yavaş morfoloji 0 .Vitamin vermişti( prp yaptırdığımda spremiyogram da bakmislardi.)Bulent tıraş mikro chip yapılabilir dura göre demişti.Burdaki Bülent bey mikro chip yapmıyor.Volkan beyi soracam..Bu mikro chip yavaslikta ve sıfır morfolojide esasen sartmi acaba...Etkin bir tedavi öyle.mi.olur..

Merhaba prp ne zaman yaptırmıştınız ? Prp den sonra fsh ın düştüğünü amh ın yüklediğini biliyorum.
Yumurta sayınızda artış oldu mu? Yaşınızıda öğrenebilir miyim?

Sanirim saizen dediğiniz büyüme hormonu uzun protokolde yapılıyor .Az yumurta çıkanlarda uzun protokol yapılmıyormus diye okumustum bir yerde.Bulent Haydar bey bir arkadaşa uzun protokol yapıyor o benim yasitim ama yumurtası benden daha çok cikiyor amh fsh iyi.Ama onad a yaştan dolayı kalite bozuk.olur deyip.umut vermiyormuş.Regl.gunu sekreteri aradım bana uzun protokol yapmayacak gibi anladım (bir kez gitmiştim vitamin vermişti)

Merhaba prp ne zaman yaptırmıştınız ? Prp den sonra fsh ın düştüğünü amh ın yüklediğini biliyorum.
Yumurta sayınızda artış oldu mu? Yaşınızıda öğrenebilir miyim?
Yaş 44 amh 0.06 ve .0.26 seklinde iki farklı çıktı
fshh öncesinde 20 ve lh 5 e2 50 gibi seyrederken yumurta bir kez gorunmemisti bir kez bir tane bir kez iki tane görünüp bir tane toplanmıştı bir muayenede de üç küçük görünmüştü )Bunlar vitamin kullanma ve daha rahat stressizbir calisma otamında olmuştu.Yumurta görünmediği ay perişan yoğun stresli şekilde bir calismam vardı.

Prp sonrası
ilk reglim prp.hwmwn sonrasiydi. Fsh 5 amh baktirmadim lh 5 e2 50
İkinci ay fsh 49 lh 22 e2 26 ve hiç yumurta yoktu ve o ay yeni biryere başladım daha sakin bir yerdi ama ortam stresliydi.Ortamda yer edinme stresi cok olmuştu.
ucuncu regl de fsh 3.5 lh2.5 e2116 bir yumurta 9mm boyunda...Bu yum büyüktü baslas.olirsu ama.karar veremedim.Oyuzden hemen buraya sordum ama o an karar verdirecwk cevaplar almamistim.Oyle.kaldim.Birileri fisteklese gidecektim

Kayseri System hastanesi Gökalp Öneride araştırmanızı tavsiye ederim

Bu arada 2018 de kadın doğuma gitmiştim Amh 0.5 çıkmış.Ben sağlıkçı olduğüm halde anlamadim. bilmezdimki.O( ***** )Dr bana demedi ki rezervin düşük.Hersey iyi dedi yolladı.Ben ne bileyim etrafta yoktu şuan yasadogim şeyi yaşayan.Annem beni ileri yaşta doğurmus @Mischerryblossom evlenmek istediğimde bana demisti yumurta ni dondurt çocuk için acele ediyorsan bu adam yaramaz....Bir ondan duydum.Ama bu *** Dr bana diye bilirdi rezervin azalıyor.Ben de dondurturdum.Hala kufrediyorum bu meselenin bizi**"den beri.
Bu tahlile nasıl baktın derseniz hastanedeki kayittan geriye gittim amh bakildigini bile hatırlamyorum

Uzun protokollük bir şey değil. Dediğim gibi benim de az yumurta zaten. Reglden önceki hafta 3 kez saizen vurulacaktı. Sonra da reglle igneler başlanacaktı. Bu kadar. Siz bi sorun. Doktorun asla asla asla yorum yapmaması lazım ya bu tedavinin başarısı konusunda.

Kayseri System hastanesi Gökalp Öneride araştırmanızı tavsiye ederim
Tskler ben giderim de eşim Ankara İstanbul dışındakilere gitmek istemez..Ben araştırıyorum zaten herşeyi.Diger arkadaşlara bilgi olsun .Kalsın lazım olur tşkler.

Si
Tskler ben giderim de eşim Ankara İstanbul dışındakilere gitmek istemez..Ben araştırıyorum zaten herşeyi.Diger arkadaşlara bilgi olsun .Kalsın lazım olur tşkler.
Siz bilirsiniz ama bence en iyi doktorlar Istanbul ve Ankara da görüşü bence yanlış yurt dışından gelen bir çok hastası var tabi sizin tercihiniz ileri yaş ve tek yumurtada başarılı olduğu için yardım etmek istedim hakkınızda hayırlısı olsun

Sorma çok moral bozuyor.Sordum merional ve gonal f mi yapiliyor sekreterine onayladı Merional yerine başka birşey söyledi sanki ama saizen değildi.Simdi sorsam neler yapılıyor büyüme hormonu varmis o yapiliyormu hani stamdart tedavinin dışına cikiliyormu diye ağızlarında gevelelerler.Oraya gelip illa muayene parası ödenmesini bekliyorlar ..Ama soracam iki dra da bunu yani sekreterlerine..Ama cevap alacağımı sanmam

Son düzenleme:
Teşekkürler bilgi paylaşımı için. Ben de 37 yaşındayım. Geçen yıl 2 tane kromozom bozukluğu yüzünden düşüğüm oldu. Bir bebek daha istiyoruz, o yüzden doğumdan sonra yumurta dondurursam mı diye düşünmeye başladım. Konu ile ilgili ilk okudugum da sizin başlığınız oldu.
Benim bu konudaki bir diğer psikopat düşüncem vakti geldiğinde benim yumurtalarımı kullandıklarını nereden bileceğim. Merkeze nasıl güveneceğim. Hadi acıbadem falan tamam güvenilir de Kıbrıs falan ne kadar güven verir.
Fiyatlarla ilgili de biraz bilgi verir misiniz?
Ben hiç amh, fsh falan bilmiyorum. Geçen gittiğimde dr 5 tane yumurtan var bu ay, çok yüksek bir rakam değil demişti. Demek benim de yumurta sayım düşük diye düşünüyorum.

İleri yasta tek yumurtada başarılı mi?Ben esasen böyle bir Dr arıyor um bulamıyorum cogu dr yaşla zor bik bik diyor.Etraftan duyum da almıyorum ne ilginc.Yakin tanidiklariniz oldumu bu yönde başarı saglayan benim gibi şartlarda.

Siz oturup da derdinizi konuşamıyorsanız gitmeyin o doktorlara. Başka doktor bulun kendinize. Ben çok memnunum doktorumdan. Bi arkadas daha vardı etiketleyeyim hirenilorse yazar yeni ikizleri oldu. Doktoru mersindeydi galiba emin değilim o da çok sever doktorunu. Hem size daha yakın olur sanırım. LaRisaCca senin doktorun ismi neydi canım? Sen çok memnundun.

Kibrisa değil de acibademe yaptirirsiniz .Dondurun bence .Valla benim gibileri zamanında uyaran olmamış.Cok üzülüyorum kimse uyarmamis..İlla yaşla bukadar hızlı düşüs olur hemde herkeste olur,( drlar şuan ağzını açsa yaş diyor,o 2018 deki dr neden demedi bana rezervin azalmış tam davalık drmus varya ama açsam ispatlayamam)
Bu kadar erken menopoza girerim sanmıyordum anneme ablamlara bakarak..

Anladığım kadarıyla 3 aydan fazla olmuş değil mi etki süresi 2-6 diye duydum . Bende geçen hafta yaptırdım maslak acıbadem yiğit hocada prp o yüzden merak ettim. 2.regl de çağırdılar kontrole.

Evet ismini alayım diğer şehirlerden yakın olur.İleri yaşta ve tek yumurtada başarılı olabiliyormu bir de yani böyle hastaları olup başarı elde edebilmismi onu da sorarsak çok memnun olurum.

Canım benim tüp bebek tedavisi ve histeroskopi için gittiğim dr um Bülent haydardedeoğlu idi kendisini çok seviyoruz polikliniği adana da ben hataydan gidip geldim süreç içinde

Hiçbirini tanımıyorum ama bi Semra kahraman ile görüşmenizi tavsiye ederim

Anladığım kadarıyla 3 aydan fazla olmuş değil mi etki süresi 2-6 diye duydum . Bende geçen hafta yaptırdım maslak acıbadem yiğit hocada prp o yüzden merak ettim. 2.regl de çağırdılar kontrole.
17 elulde yaptırmıştım regl öncesi gidebilmistim ben( regl harici herahangi bir zmaan oluyor ya).Ardından hemen regl oldum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…