Sadece dideral kullanılıyorum .. 2017 de panik atak çıktı saha doğrusu başlamış bende.. hep yattım krizlerimmiş meğer onlar . Kalbim ağrıdı kriz mi acaba kolum uyuştu kalbim mi acaba ciğerim ağrıdı kanser mi oldum ... yatalak olduk resmen çarpıntı nefes darlığı aşırı derecede titreme vurdu sonra ... neyse 2018 de biri bana sende panik atak var dedi araştırmaya başladım gerçekten her belirti var .. check-up yaptırdım herşey temiz çıkınca tamam dedim çözüm bende kendi kendinin doktoru olacaksın ...
bazen kriz anlarında hüngür hüngür ağlardım nefes alamazdım hava yetmezdi .. ve ben bu krizleri her gün sabah gözümü aşar aşmaz yaşamaya başlamıştım ... düşünceleri durdurabildim sadece beynim oyun oynuyordu bana biliyordum ... ama bedensel olanları durduramadım ve doktora gittim yeniden ... hatta doktora dedim panik atağım var sadece ilaç istiyorum bana resimli ben kalkayım sen otur bu koltuğa nerden biliyorsun ... güldüm ve sustum.. bir gün kalbim dinlendi ertesi gün gittim doktora . Kalbim dakikada 135 e çıkmış tahliller temiz dedi evet panik ataksın.. demiştim dedim büyük bir hazla
Doktor o gün bana bir antidepresan birde dideral verdi .. dideral titreme nefes darlığı ve çarpıntıya iyi geliyormuş yani adrenalin düşürüp kan akışını düzenleyip normale döndürüyormuş bedensel fonksiyonları.. antidepresanı 10 gün kullandım sonra çöpe attım hayattan kopardı beni .. 2018 den beri sadece dideral kullanıyorum sabah gözümü açar açmaz bir yarım içiyorum tüm gün rahatım ...
düşüncelere gelince bazen coşuyor ama bedensel olarak yaşamadığım için hasta olmuyorum ..