Merhaba biz bir bucuk senelik evliyiz 19 yasindayim rahim filminden sonra tabi bir suru doktor da zamn kaybi yasadigimi yazmiyorum bile en sonunda biri rahim filmine karar verdi ve sonuc tuplerimin ikiside tikali ve dogal yollardan gebe kalamayacagim di.benim adet duzensizliklerim evlendikten sonra basladi 4 ay sonra 5 gun le baslayip su an igne olmadan asla kendi vasima adet goremiyorum 5 gun den basladi cok hafife almıştın ne kadar önemliymiş meğer her gittigim doktor kadinlar da bazen boyle seyler olabilir gibisinden konusup ertelediler surekli yasimin genc olmasindan dolayi sanirim simdi laparoskobi diyolar onunlada acilmazsa tup bebek ben bu kadar erken yasta tup bebek tedavisini en son care olarak dusunuyorum insallah benimde tuplerim acilir ve normal yollardan gebe kalbilirim sinide insallah tedavileriniz istediginiz gibi gecer ileri derece bir tikaniklik mi bilmiyorum ama insallah degildir ve ameliyatla acilir siz nasil anladiniz eri derece yapisiklik oldugunu birde sizin rahim yapisikligi o farkli mi oluyo