Senin adına çok üzüldüm canım bu doktorların kafası nerede Allah aşkına o kadar sinirleniyorum ki yani çok muz zor üstesinden gelemeyeceklerini anladıkları an bunu söyleyip hastaları daha ehil doktorlara yönlendirmek.neden bu kadar egolu olmak zorunda bu doktor tayfası
.Bülent Urman’ı da duydum bazı yerlerde ama ben de TR de devam edecek olsaydım Yücel Karaman a gidecektim.Fakat benim rahim filmiyle teşhis edilmiş sineşim var.Senin durumunu tam anlayamadım sadece endometrium dokusu mu zarar görmüş yoksa yapışıklıkta mı var bununla ilgili Yücel bey bir şey söylemedi mi.Ve sana şunu söyleyeyim evet endometrium dokusu önemli ki az bir endometriumla da gebelik elde edilebiliyor (tabi şu an 2 mm çok az fakat doğru tedaviyle 5-6 mm lere yükselebilir.)asıl söylemek istediğim benim rahim kalınlığım yani endometrium kalınlığım 7 mm ve dönemine göre normal olmasına rağmen maalesef yapışıklık giderilmediği sürece bir işe yaramıyor.Ve kesinlikle şu an doğru karar vermek zorundasın çünkü yolun başındasın.Yücel bey muhtemelen tanısal histereskopi yaparak içeriye bakacak yapışıklık varsa düzeltecek yoksa da endometriuma bakıp çıkacaktır.
Sana nacizane tavsiyem ameliyatın ve tahminimce hormon tedavisinin yanı sıra alternatif tıptan yararlanmaya çalış çünkü doktorlar böyle durumlarda zaten genelde olumsuz konuşurlar moralini bozma.Birbirleriyle çelişen o kadar söz duydum ki doktorlardan sen sadece iyiye odaklan.Ama araştırmanı yap.Ben sana maalesef doktor tavsiye etmiycem çünkü tamamen sağlıklı bir rahimden böyle berbat bir duruma beni düşüren yanlış doktor tercihim oldu bu yüzden başkasının vebalini alamam.Rabbim yar ve yardımcımız olsun dualarım seninle.Gelişmeleri paylaşırsan çok memnun olurum.❤