Sagolasın sana da geçmiş olsun. Benim tüp bebek tedavisinde ikinci yumurta toplama işlemi iptal oldu hamile kalmışım ama düşük oldu.iki ay beklemeye aldık belki normal kalırım diye. Kalmazsam Nisan mayıs gibi Birtane dondurulmuş emrio var ilk toplamadan kalan onu transfer ettireceğiz. İnsallah gerek kalmaz dogal yoldan kalırım. Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın hiçbirimizin.Geçmiş olsun durumunuzu yazın ara ara bize.bendede benzer durumlar var
Rabbim hayırlı ve mübarek bebekler nasip etsin.Sagolasın sana da geçmiş olsun. Benim tüp bebek tedavisinde ikinci yumurta toplama işlemi iptal oldu hamile kalmışım ama düşük oldu.iki ay beklemeye aldık belki normal kalırım diye. Kalmazsam Nisan mayıs gibi Birtane dondurulmuş emrio var ilk toplamadan kalan onu transfer ettireceğiz. İnsallah gerek kalmaz dogal yoldan kalırım. Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın hiçbirimizin.
Amin inşallah cümlemizeRabbim hayırlı ve mübarek bebekler nasip etsin.
Merhaba.Mesajınızı açıkçası pek anlayamadım benden tam olarak neyi rica ediyorsunuz tekrar daha net yazarsanız sevinirim.L-Argının ile ilgili sadece şunu söyleyebilirim bir dönem kullandım ama faydası olup olmadığını bilmiyorum onun yerine faydasına daha çok inandığım bir macun kullanıyorum ve bazı alternatif yöntemler deniyorum.Allahım acil şifalar versin. Larginini q enzim
Merhaba Allah hepimize acil şifalar versin kuemzim ve larginini hücre yenilemesinde iyiymiş büyüme hormonlarıda Rahime iyi geliyormu vitaminleri alıp kullanmayı düşünüyor öyle paylaşmak istedim yabancı sitelerden araştırdım bende beğendiğiniz yabancı kaynakları atabilirmisiniz foruma
Merhaba, çok geçmiş olsun. Hikayenizi okudum. Siz de zor zamanlar geçirmişsiinz. Şuan ne yaptınız. Tüp bebek yaptırdınız mı? Histereskopi sonrası tekrar rahim filmine gerek var mı yaaa :/// Sıkıldım artık bu uygulmalardan daMerhaba gecmiş olsun. Aynı durumu bende yasadım. Bir düşük iki kürtaj vardı benim. Hem yapısıklık hemde perde varmış rahmim y seklındeymiş. Ben en son kürtajdan sonra adet göremedim iki üç damla geldi gerisi gelmiyordu. Söktürücü verdiler o da olmadı. Rahim filmi cekildim daha dogrusu cekilemedim çünkü ilac içeri hiç gitmedi geri çıktı. Ceken Dr sertleşmiş resmen taslasmış diyebilirim dedi yapısıklıgı. Neyse Cok uzatmayım İstanbul da lazerle histeroskopi oldum Aca Aca ilerlemişler tüplerde birde yokmuş acıkmış perdeyi görüp halletmişler. Spiral koymuşlar. 6 hafta estofem ve prımolit-n. Miydi öyleydi adı sanırım onları kullandım. Spiral bir ay sonra cıkarılıp balon konulup cıkarıldı. İlaçlar bitince adet olacaksın dedi Dr. Oldum bittı film çekildi rahimmimi gördüm Cok şükür hersey yolunda dedi Dr. Normal denedik olmadı henüz arada kimyasal oluyor ben 3 ay önce tekrar film cekildim tekrar mı yapıştı acaba diye herhangi bir sorun yok. Ama hamile kalamıyorum. Diğer 3 nede dogal kalmıştım sanrım yasında etkisi var artık 41 oldum tam bir yıl oldu histeroskopi olalı . Bakalım inşallah kalırım bu ay veya mayısa kadar kalmazsam tüp bebek tedavisi ne baslayacagız.benim hikayemde böyle. Gec evlendim 4 bitti yasayan cocugum yok. 3 hamilelik Bir düşük iki kürtaj. Perdeden dolayı bebeklere yer kalmadığı ölmüşler. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Rabbım bizlerede tez vakitte hayırlı ve saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Kızlar şükürler olsun hamileyim… umudunuzu kaybetmeyin sizlere umut olmak için yazmak istedim
Gözün aydın canım Allah kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldumKızlar şükürler olsun hamileyim… umudunuzu kaybetmeyin sizlere umut olmak için yazmak istedim..
Gözün aydın canım Allah kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum
Tüp bebek tedaviylemi oldu canım yanlış hatırlmıyorsam sendede asherman sendromu vardı heralde süreçden biraz bahsedermisinteşekür ederim canım darısı isteyen herkese inşallah
Tüp bebek tedaviylemi oldu canım yanlış hatırlmıyorsam sendede asherman sendromu vardı heralde süreçden biraz bahsedermisin
Canım nekadar sevindim anlatamam rabbim cektiklerinin mükafatını verdi darısı bizlere olsun zor sınavdayız rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinEvet canım tüp bebek tedavisiyle oldu..
Kısaca anlatmaya çalışayım zor olacak ama
2008 yılında kürtaj olmuştum ondan sonra ileri derecede rahim yapışıklığı oldu toplamda 7 kez histeroskopi 1 kez laparoskopi oldum adetlerim hep çok az geliyordu.. 4 kez tüp bebek denedik olmadı…
4. tüp bebek tedavimde dr 6 kez histeroskopi yapmıştı artık bu rahim olmuyor dedi transfer yaptı koca bir 0 almıştım..
Sonra çok dr a gittim çok ünlü dr larabana çocuğun olmaz seni tedavi edemeyiz çok ameliyat olmuşsun bu rahime el atamayız asla toparlamaz, delinebilir çok riskli deyip gönderdiler..
Sonra karşıma melek kalpli dr um çıktı.. ilk muanemde çok zor durumun sen tüp bebek hastası değilsin rahimle uğraşıp toparlayabilirsek tüp bebeğe geçerim, uğraşmayı seviyorum böyle hastalarla elimden geleni yapacam dedi ve öyle başladık..
Tam 15 ay sürdü tedavim önce ilaçlarla rahim cevap veriyormu diye baktı sulu ulturasyonla kontrol ederek.. sonra ilaçlara cevap verdi histeroskopi yaptı ve ben inanılmaz çok adet oldum hemde aylarca … rahim istediği seviyeye yaklaşınca tüp bebek tedavisine başladık transfer öncesi tekrar histeroskopi yaptı yaşımdan dolayı 2 kez yumurta toplama yaptık…
Transfer vakti bildiğimiz östrojen hormon ilaçlarıyla rahmim kalınlaşmadı ve tekrar yumurtaları büyüterek rahmi kalınlaştırıp transfer yaptı..
Şükürler olsun pozitif oldu… Anladım ki gerçekten doğru yerde tedavi olmak gerekiyormuş..
inşallah darısı isteyen herkese olsun sizlere umut olsun diye yazmak istedim çünkü ben hep bir umut aradım yıllarca..
İnanın çok sevindim Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin sizi ona onu da size hayırlı eylesin.Evet canım tüp bebek tedavisiyle oldu..
2008 yılında kürtaj olmuştum ondan sonra ileri derecede rahim yapışıklığı oldu toplamda 7 kez histeroskopi 1 kez laparoskopi oldum adetlerim hep çok az geliyordu.. 4 kez tüp bebek denedik olmadı…
4. tüp bebek tedavimde dr 6 kez histeroskopi yapmıştı artık bu rahim olmuyor dedi transfer yaptı koca bir 0 almıştım..
Sonra çok dr a gittim çok ünlü dr larabana çocuğun olmaz seni tedavi edemeyiz çok ameliyat olmuşsun bu rahime el atamayız asla toparlamaz, delinebilir çok riskli deyip gönderdiler..
Sonra karşıma melek kalpli dr um çıktı.. ilk muanemde çok zor durumun sen tüp bebek hastası değilsin rahimle uğraşıp toparlayabilirsek tüp bebeğe geçerim, uğraşmayı seviyorum böyle hastalarla elimden geleni yapacam dedi ve öyle başladık..
Tam 15 ay sürdü tedavim önce ilaçlarla rahim cevap veriyormu diye baktı sulu ulturasyonla kontrol ederek.. sonra ilaçlara cevap verdi histeroskopi yaptı ve ben inanılmaz çok adet oldum hemde aylarca … rahim istediği seviyeye yaklaşınca tüp bebek tedavisine başladık transfer öncesi tekrar histeroskopi yaptı yaşımdan dolayı 2 kez yumurta toplama yaptık…
Transfer vakti bildiğimiz östrojen hormon ilaçlarıyla rahmim kalınlaşmadı ve tekrar yumurtaları büyüterek rahmi kalınlaştırıp transfer yaptı..
Şükürler olsun pozitif oldu… Anladım ki gerçekten doğru yerde tedavi olmak gerekiyormuş..
inşallah darısı isteyen herkese olsun sizlere umut olsun diye yazmak istedim çünkü ben hep bir umut aradım yıllarca..
Merhaba cnm ne yaptin rahim içi yapisikligina bı çözüm bulunabildimi bende yıllardır bununla uğraşıyorum 11kez histereskopi oldum yok yine yapışıkcanım ben 2008 temmuzda kürtaj oldum aralıkta ilk histeroskopimi oldum sonrası çok uzun hikaye.. en son histeroskopimi 2015 de oldum 4 kez tüp bebek tedavisi yaşadım.. sayısız normal tedavi falan.. histeroskopi yapmadan da tüp bebek denendi 3 kez olmadı sonra timur gürgana gittim bu rahimle tutmaz dedi defalarca histeroskopi oldum öncesinde adetim yok denecek kadar azdı sonra baya baya adet olmaya başladım ama malesef oda negatif oldu..
Bu arada tadavi olmadığım dönemler inanki alternatif tıpta denemediğim şey kalmadı.. kullanmadığım takviyeler yapmadığım bitkisel kürler macunlar hacamat sülük.... ben ki uçan sinekten korkan insanım rahmime 3 kez sülük tedavisi yaptırdım.. yaşlı teyzelere göbek sardırdım.. c life macunu yıllardır kullanıyorum sürekli değil ama 3 kutu bitirdim ara verdim tekrar kullanmaya başladım...
Eşimde hiçbir sorun yok benim yumurtalarımda zamanla biraz düştü ama yinede idare eder kürlere ilaçlara çok çabuk tepki gösterir..
Aslında benim durumumda olmaması için pek sebepte gözükmüyor.. ben nasip olmadığına inanıyorum.. çok yakınımda benden çok kötü yapışıklık geçirip adet bile olamayan biri hamile kaldı..
Yani artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.. bir yandan deli gibi tedavi olmak istiyorum bir yandan yine korkular yaşıyorum.. konyadaki dr bu şekilde deneyelim diyor berfu hoca bu rahimde sorunlar var düzelmesi gerek diyor.. iyi diye bildiğimiz dr ların yorumu hep histeroskopiden yana oluyor.. bu çarşamba yücel hocayla görüşebilirim bir ihtimal ona göre karar vereceğim..
En zoru doğrunun ne olduğuna karar verebilmek
Doktorun kim canımEvet canım tüp bebek tedavisiyle oldu..
Merhaba canım burayada yazmıştım hamileyim diye şükürler olsun bebeğim dünyaya geldi..Merhaba cnm ne yaptin rahim içi yapisikligina bı çözüm bulunabildimi bende yıllardır bununla uğraşıyorum 11kez histereskopi oldum yok yine yapışık
Merhabalar Berfu hanım ne yaptı incelik için nasıl yendiniz ben bir tülü transfer arefesine gelemiyorum incelikten ötürüMerhaba canım burayada yazmıştım hamileyim diye şükürler olsun bebeğim dünyaya geldi..
Bende 10 kez histeroskopi 1 kez laparoskopi oldum.. şifamı önce Allah a sonra prof. Dr Berfu Demir hocama borçluyum.. Asla pes etmeyin olmaz demeyin benim olduysa herkesin olur.. çok çok zor şeyler yaşadım asla olmaz çocuğun diyen okadar çok dr oldu ki.. Berfu hocam zor ama imkansız diyemem elimden geleni yaparım demişti o gün bana ışık oldu ve ışığım hiç sönmedi şükürler olsun.. darısı şifa bekleyen bütün kardeşlerimin başına