Jinekoloji İleri derece Rahim yapışıklığından muzdarip olanlar...

MâşâAllâh, Rabbîm bu güzel ayın hürmetine, peygamber efendimizin hürmetine sana hayırlı evlatlar nasip etsin

Amin canım. Ben bütün testleri yaptirdim ilk 3 ay kadar kan sulandirici kullanacagim ama 3.bebegimde de kullanmistim. neden oldüklerini bilmiyoruz. Yucel Bey rahim bozuklugu varsa ameliyatla açilmis oldu suan bir problem gorunmuyor dedi. Sizin bebişiniz var mi artik? Insallah bir an once ben de kavusurum

Cok gecmiş olsun çok sevindim. Henüz gidemedik aksilikler oldu. Bügün haber bekliyorum Yücel bey den hormon ve ultrason sonuçları iyiyse tüp bebek iğneleri ne baslayacagım aksama. Hayırlısı olsun bakalım nasip. İnsallah tez zamanda kavuştursun isteyen tüm bayanları bebeklerimize rabbim.

Merhaba size bir kaç soru sorabilir miyim acaba ? Kürtajı nerde ve hangi yöntemle oldunuz ? Birde rahim yapılıklığını nasıl anladınız ? Kürtajı yapan doktor sorumluluk kabul etti mi ? Histereskopiyi nerede olacaksınız ? Çok çok geçmiş olsun

Kurtaji tup bebek doktorum yapmıştı. Parca kalmasi ve yapisiklik sonrasi doktora gittim ve kabul etti. Histeroskopi yapayim dedi fakat guvenim kaybolduğu icin bir daha onda operasyon olmak istedim. Konuyla ilgili cok cok fazla doktorla gorustum.
Hrpsi de alanında uzman kişilerdi.
Devlet doktorlarına da gittim. Hepsi histeroskopi yapilmasi gerektiğini söyledi. Sonunda doktor cevremin de önerisiyle yucel karaman da histeroskopiyi oldum. Spiral takıldı. Rahim sekli bozulmus o düzeltildi parca alindi. Yapisiklik sanirim azmış. Onu da açtılar. Operasyon sonrası kanamam oldu biraz. Su an hormon ilaci kullaniyorum. 1 ay sonra da balon takılacak. Bu balon hakkında bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi

Yücel karaman da senin gibi ameliyat olan arkadaşlarımdan çok duydum kontrole gidildiğinde spiral çıkarılıp balon stent takıyor belli bir süre bekleyip aynı zaman içinde çıkarıyor.

Bana eski doktorum takmıştı ameliyattan sonra bir hafta kalmıştı bende fakat sonradan duyduklarm ne kadar doğru bilmiyorum ama balon stentin uzun süre durmasının sakıncalı olduğu.Yücel bey böyle yapmıyor diye duydum tabi.

Balon stent acaba direkt sokulup çekilecek mi? Yoksa boyle yine 1 hafta falan kalacak bir sey mi

Merhaba,
Bende yapisiklik nedeniyle yucel hocada histeroskopi oldum. Spiral takti bana. O da acikcasu agri yapiyor. Normal mi bilmiyorum. 2 gun oldu takalı ve kanamam var. 1 ay sonra balon uygulaması için gun verdi. Balon uygulaması qgriyan bir islem mi? Balon takılınca ne kadar sure kaliyor 2 3 gun kaliyor mu?
Acikcasi cok korkuyorum

Balon stent acaba direkt sokulup çekilecek mi? Yoksa boyle yine 1 hafta falan kalacak bir sey mi
Hayır bildiğim kadarıyla Yücel bey balon stenti birkaç dakika bekletip çıkarıyor.Balon stent takıltıktan sonra şişiriliyor çıkarmadan önce de söndürülüp çıkarılıyor dayanılmayacak bir ağrısı yok korkmanıza gerek yok.Öyle olsa idi zaten anestezisiz yapmazlardı.

O kadar korktum ki hocaya sordum. Bir iki dakikalık bir agri oluyor dedi. Ama su an spiral bile beni cok rahatsiz ettiği için acikcasi korktum

Selamunaleyküm kardeşlerim.Epeydir kimse bir şey yazmamış umarım hepiniz iyisinizdir.Önümüzdeki yeni yıl cümlemize tadına doyum olmayan mutluluklar tattırsın kimin gönlünde ne hayır muradı varsa Rabbim yaşamasını nasip etsin.Hepimizi Allah sağlıklı hayırlı evlatlara kavuştursun.Bunca olumsuzluğa rağmen ben 2021 den umutluyum çünkü Allah var gam yok.Kalın sağlıcakla...

Aminnnn insallah. Beni hatırlarsın. Nihayet tüp bebek tedavisi için yarın ovu ya gidiyorum. Şimdilik iki yumurta var görünen bakalım ne olacak. Rabbım hepimizi tez vakitte kavuştursun inşallah saglıkla sıhatle yavrularımıza... Allah'a emanet ol

Evet hatırlıyorum.Hadi gözün aydın olsun. inşallah güzel güzel embriyoların oluşur ve sonunda umduğuna erişirsin.

Kızlar merhaba. Bugün idrarda ve kanda gebelik göründü Allaha bin şükür. 4 haftalık hamileyim. Henüz doktor kontrolüne gitmedim. Allah bu sefer kucağıma almayı nasip eder inşallah. İnşallah güzel haberler alırım. Tüm bu zorlukların ardından umudumu kestiğim anda gelen bu güzel haberi rabbim isteyen herkese nasip etsin inş

Evet hatırlıyorum.Hadi gözün aydın olsun. inşallah güzel güzel embriyoların oluşur ve sonunda umduğuna erişirsin.
Sagolasın hepimiz erişelim inşallah. İki yumurta cıktı biri döllendi. Bekliyoruz bakalım nasip hayırlısı olsun inşallah

Hayırlı olsun Rabbım tamamına erdirsin inşallah saglık sıhatle. Amin insallah

Hayırlı olsun Rabbım tamamına erdirsin inşallah saglık sıhatle. Amin insallah

Gözün aydın olsun canım Rabbim hayırlı eylesin sağ salim miyadına erdirsin Darısı da bizlerin başına duanı bekleriz.

Gözünüz aydin sağ salim ali insallah kucağınıza bu arada histeriskopiyi hangi doktora oldunuz ve yapisikliginizin derecesi neydi